|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Z takového tréninku ti svaly nenarostou poníku :) to je tak na fyzičku.. |
Jojo, jsem si toho vědom, ale tak aspoň fyzičku, když budu jíst tak nezhubnu a trochu nahnat výdrža se mi bude hodit,...:-) :-) ale dík, lepsi nez kdyz nekdo napise ze je to nahovno a tak,... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
patek: 39min
dnes: xx (zkusim za 38)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | 10x20 dřep s bw
10x20 kliky
5x20 obrácene kliky
10x10 shyby podhmat s nohama na židli před sebou (nemam hrazdu, tak to resim touhle lehci variantou)
2x60s plank
5x22 zkracovačky
5x10 superman
-tohle bude moje rutina až do 6.1.2014 , navíc dnes sem vynechal posilku (cvičil sem tančení,..) ..pojedu to asi stylem 3+1? ...docela se u toho zapotím a dost to cejtím.... dnes to dám večer, pak dopíšu čas, třeba se za ty 3 tejdny zlepším aspoň o 5-7 minut :-) :-) |
jako ze by jsi to jel tri dny po sobe apak den volna?
podle me konina, spis jeden den cvicit adruhy volno _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 23, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | micus6 napsal: | 10x20 dřep s bw
10x20 kliky
5x20 obrácene kliky
10x10 shyby podhmat s nohama na židli před sebou (nemam hrazdu, tak to resim touhle lehci variantou)
2x60s plank
5x22 zkracovačky
5x10 superman
-tohle bude moje rutina až do 6.1.2014 , navíc dnes sem vynechal posilku (cvičil sem tančení,..) ..pojedu to asi stylem 3+1? ...docela se u toho zapotím a dost to cejtím.... dnes to dám večer, pak dopíšu čas, třeba se za ty 3 tejdny zlepším aspoň o 5-7 minut :-) :-) |
jako ze by jsi to jel tri dny po sobe apak den volna?
podle me konina, spis jeden den cvicit adruhy volno |
dobře :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
Stejně ten log už je zasranej tak si to sem napíšu
od asi 3. Ledna jídelak nový, teď jím denně maso, pytlík rýže a jinak co máma uděla + milion cukrový, sýry, olivy, ovoce, zeleninu,...
No jen ..
Ten jídelák : 463 sacharidů = cca 7g/kg
111g tuků vejce, lněné semínko, tučné mlíko,..) = cca 1,6g/kg (nekdo rekne ze je to moc, ale neni
150g bílkovin (plnohodnotných počítám 85, 65g je z vloček, rýže, soj. masa)= cca 2g/kg (beru li ty neplnohodnotné za míň,.. přemýšlám esi je ještě trochu shodit,'nebo počítat jen plnohodnotné prostě :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
jetam94
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 3:18 am Předmět: |
|
|
145 liber živé váhy :-) ... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:17 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | 10x20 dřep s bw
10x20 kliky
5x20 obracene kliky
10x10 shyby podhmatem s nohama před sebou na bedynce
3x80s plank
5x22 zkracovačky
5x20 superman
Nakonec sem ukratil ....ale i tak, rovnych 40 mi ut.....sila
V patek sem zazdil posilku, dam aspon protazeni .... (sila kua)[/s] |
Mužu se zeptat na to, co je to ten obrázený klik? Děkuju. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:22 am Předmět: |
|
|
je to jak kliky na bradlech, jen mas nohy na zidli pred sebou a rukama muzes byt na treba zidli, lavce, stole.....nemam bradla takze tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:36 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | je to jak kliky na bradlech, jen mas nohy na zidli pred sebou a rukama muzes byt na treba zidli, lavce, stole.....nemam bradla takze tak... |
Díky, představoval jsem si to jako klik otočený o 180stupnu- tedy nohy na něčem + kruky a přitahování jako by knim. Každopádně diky za vysvětlení ;) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | je to jak kliky na bradlech, jen mas nohy na zidli pred sebou a rukama muzes byt na treba zidli, lavce, stole.....nemam bradla takze tak... |
Taky se tomu dá nadávat tricepsový klik
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | je to jak kliky na bradlech, jen mas nohy na zidli pred sebou a rukama muzes byt na treba zidli, lavce, stole.....nemam bradla takze tak... |
Taky se tomu dá nadávat tricepsový klik |
dá, ale to někteří zas říjak obyč klikům s rukama tak 10cm od sebe :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Aby jste se hoši nehádali, říká se tomu kliky mezi lavičkama :) a tricepsové kliky jsou opravdu ty, kdy se minimálně palce obou dlaní dotýkají, takže pěkně na úzko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
asi budu ukřižován a rozčtvrcen ale se sparingem sme se domluvili ze zkusime beara
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Bear je fajn, mě vyhovuje. Jela jsem ho už 2x.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|