Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mluvíme o věci, která má:

USB host - pak se zařízení se chová jako hostitel, jako počítač např., dokáže obloužit koncová zařízení
USB device - pak je toto zařízení zařízením koncovým, chová se například jako myš, mass storage apod.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Runner

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

USB host - pak se zařízení se chová jako hostitel, jako počítač např., dokáže obloužit koncová zařízení
USB device - pak je toto zařízení zařízením koncovým, chová se například jako myš, mass storage apod.

OK, tomu rozumím, pak je tam nějaká kompatibilita, ovladače? A k původní otázce, co je tedy lepší, interní 3G modem nebo USB modem? Nebo wi-fi do mobilu s AP? A co znamená 3G modem, přejedu to firmwarem a dostanu LTE? A mass storage - když mám na kartu omezení 64GB, na externí disk to platí taky nebo ne? Co formát? A není třeba lepší mít wi-fi disk, na který napojím veškerou domácí veteš? Bude si to spolu rozumět?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně se víc kloním na stranu interního řešení 3G modemu. 3G -> LTE je potřeba konzultovat se specifikací a informacemi od výrobce. Omezení na externí disk by platit nemělo, jde spíš o to, zda tablet dokáže roztočit disk vzhledem k pravděpodobně většímu proudu (>500mA) než je schopen běžný USB port na tabletu poskytnout. Wifi disk - tím myslíš nějaké NAT řešení? Jo, na android je moře aplikací a existuje podpora skoro pro vše.

Jde o to, co vlastně chceš. Dle toho, co od toho očekáváš mi skoro přijde lepší koupit notebook. Mám tablet už víc než 2 roky a postupně jsem pochopil, že je určený pro konzumaci obsahu než jeho vytváření. Co mi padlo do oka poslední dobou jsou Chrome booky :-) http://diit.cz/clanek/chromebook-11-levny-maly-a-lehky-notebook-od-dell-s-chrome-os

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Runner

PříspěvekZaslal: so prosinec 14, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Osobně se víc kloním na stranu interního řešení 3G modemu. 3G -> LTE je potřeba konzultovat se specifikací a informacemi od výrobce. Omezení na externí disk by platit nemělo, jde spíš o to, zda tablet dokáže roztočit disk vzhledem k pravděpodobně většímu proudu (>500mA) než je schopen běžný USB port na tabletu poskytnout. Wifi disk - tím myslíš nějaké NAT řešení? Jo, na android je moře aplikací a existuje podpora skoro pro vše.

Jde o to, co vlastně chceš. Dle toho, co od toho očekáváš mi skoro přijde lepší koupit notebook. Mám tablet už víc než 2 roky a postupně jsem pochopil, že je určený pro konzumaci obsahu než jeho vytváření. Co mi padlo do oka poslední dobou jsou Chrome booky :-) http://diit.cz/clanek/chromebook-11-levny-maly-a-lehky-notebook-od-dell-s-chrome-os

Já to mám pro děcko - takže co nejjednodušší obsluha a pokud to rozfláká, tak by to nemělo moc bolet. Ale aby to trochu sloužilo - ve škole. Interní modem je jasný, ovšem to znamená další SIM, tedy dvakrát platit datové služby. Doma mám Synology a pak nějaké pole nad Viosem - přimlasklé nad Power PC - IBM System i. Do toho to děcko pustit nechci - nevím komu ten tablet půjčí, kde ho zapomene a pak jsem v řiti, ti mlaďoši jsou dost zvídaví.
flew

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
daymoon napsal:

OK, tomu rozumím, pak je tam nějaká kompatibilita, ovladače? A k původní otázce, co je tedy lepší, interní 3G modem nebo USB modem? Nebo wi-fi do mobilu s AP? A co znamená 3G modem, přejedu to firmwarem a dostanu LTE? A mass storage - když mám na kartu omezení 64GB, na externí disk to platí taky nebo ne? Co formát? A není třeba lepší mít wi-fi disk, na který napojím veškerou domácí veteš? Bude si to spolu rozumět?

Ano jde o to, aby zařízení bylo kompatibilní a mohl si připojit přes OTA kabel flash disk (na jedné straně je micro USB a na druhé klasikcá samice USB) .. Dle mého názoru je lepší rovnou interní 3G modem, protože v USB modemu budeš mít stejně sim.. a raději ji budu mít zabudouvanou, než pořád mít "pichlej" kus plastu v tabletu.... otazce-přejedu to firmwarem a dostanu LTE moc nerozumím.. LTE je teoreticky "rychlejší" 3G co má jen větší frekvence a může přenášet více dat.. ale na to už zase musí být přizpůsoben procesor tabletu/telefonu, aby tyto frekvence zvládl zpracovat.. Mass Storage je omezeno jen interně, když externě připojíš hdd nemá to na to vliv.. Formát je to celkem jedno.. já používám FAT32 kvůli flashování systému, ale jsem omezen tím, že nemohu nahrát soubor větší než 4 GB tudíž doporušuji NTFS.. A co se týče "wifi"disku.. není lepší si udělat vlastní server? nebo používat dropbox? doma to mám tak vyřešeno..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Moocha

PříspěvekZaslal: po prosinec 23, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo ten nový KMPlayer? (aktuální verze) Nevíte, jak se zbavím všech těch nesmyslů, co se načítají při spuštění?

Já se jenom připomenu nikdo nic? :)

Naposledy upravil Moocha dne so prosinec 28, 2013 10:10 am, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

potrebuju vybrat notas pro drahou:
zatim jsou favorite tady:
http://www.eurotech.cz/produkt/dell-latitude-e5400-win7

http://www.electroworld.cz/product/pocitace/notebooky-netbooky-komplet-sortiment/PBENTE69H2955/packard-bell-easynote-te69hw-29558g75dnsk-nx-c2ees-005-notebook

http://interlink.tsbohemia.cz/acer-e1-532-29554g50mnrr-nx-mhgec-003-_d182454.html

http://interlink.tsbohemia.cz/lenovo-b590-cerny-59388935-_d181448.html

vicemene je to jenom na upravu fotek a sledovani filmu, max nejaka kancelarska prace a hlavne serfovani
zadne hry a nic podobneho probihat nebude, ale vsechno by melo byt co nejrychlejsi
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdo neporadi?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho výběru cos poslal bych vzal ten acer.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně to nekupuj u Bohemky, tam vyřídit případnou reklamaci, to je o nervy...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kudla, nemuzete se dohodnout?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Z toho výběru cos poslal bych vzal ten acer.

proc?
ma polovicni RAM jako dell
Davesix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 27, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinde ho určitě taky mají, ne? Ale jako to je pouze moje zkušenost, takže třeba někdo jinej je s něma spokojenej
flew

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 1:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší z jich je to lenovo ale vzhledově je to kus plastu...

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Runner

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebuď šetřílek. Ať to má aspoň i3.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: