Doprčic to jsou vážně slušné ceny . Mám otázku. Doma mám jenom starou televizi a tak se chci zeptat, zda se dá nějakým způsobem ps3 propojit s PC. Díky moc za odpověď.
Mělo by to jít, Xbox jde přes hdmi, jen musíš nějak vyřešit přenos zvuku, takže asi monitor co má zabudované repro.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
jo počkat, to není tak jednoduché, že si koupím PS 3 s HDMI kabelem a prdnu do toho televizi přes hdmi a reprobedny přes 3,5 mm jack na zvuk? (kdybych to např. chtěl prdnout do monitoru od PC)
Mno u xboxu je to tak, že to propojíš přes HDMI s TV/monitorem, horší bude ten zvuk, pokud nepůjde ten kabel zapojit do monitoru, tak nevím jak je to u PS3, ale pokud vim dobře tak do Xboxe 3,5 jacka nedáš.
btw: teď jsem rychle mrknul na YT a nějaká návody tam jsou, takže to asi nějak půjde. :)
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Zaslal: pá listopad 15, 2013 7:59 am Předmět: Re: .
Freimen napsal:
jo počkat, to není tak jednoduché, že si koupím PS 3 s HDMI kabelem a prdnu do toho televizi přes hdmi a reprobedny přes 3,5 mm jack na zvuk? (kdybych to např. chtěl prdnout do monitoru od PC)
Je to jednoduché, propojíš TV normálně přes HDMI, ten vede obraz i zvuk. Pokud chceš zvlášť obraz a zvlášť zvuk, tak to vyřešíš dvěma kabely (monitor + repro).
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:35 am Předmět: Re: .
addaro napsal:
Freimen napsal:
Je to jednoduché, propojíš TV normálně přes HDMI, ten vede obraz i zvuk. Pokud chceš zvlášť obraz a zvlášť zvuk, tak to vyřešíš dvěma kabely (monitor + repro).
řekněme, že bych si koupil teď tady v Brně dnes od někoho to PS3, mám tu jen 23'' monitor k nb a repráky přes 3,5mm, monutor sám o sobě hudební výstup nemá...koukal jsem do online manuálu, ale tam jsem to bohužel nenašel...
Zaslal: pá listopad 15, 2013 10:28 am Předmět: Re: .
Freimen napsal:
addaro napsal:
Freimen napsal:
řekněme, že bych si koupil teď tady v Brně dnes od někoho to PS3, mám tu jen 23'' monitor k nb a repráky přes 3,5mm, monutor sám o sobě hudební výstup nemá...koukal jsem do online manuálu, ale tam jsem to bohužel nenašel...
Z PS3 vyvedeš HDMI-DVI kabel do monitoru, ten vede obraz. Cena cca 80Kč. Dále z PS3 vyvedeš i ten originál kabel, má na konci 3 CINCHe, to píchneš do repráků. V menu PS3 nastavíš zvlášť vývod obrazu přes HDMI (automaticky) a zvuku přes ten druhý kabel (ručně). Jediný zádrhel by byl, kdybys měl pasivní repráky = není kam strčit CINCH. Na YT je mrtě návodů.
Pokud si koupíš PS3, zaplať si PS+ členství, dostaneš hodně dobrých her.
Jinak pokud opravdu nemáš něco, kvůli čemu potřebuješ konzoli, tak ušetři a kup si pořádné PC (zrovna sosám AC4 ..).
Dnes jsem RIPnul lvl 51 wizarda, zbývá lvl 11 paragon monk, ten vypadá dost odolně. Jestli zařve i ten, končim s D3 :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Hehe, proto nehraju HC, na to bych neměl. Sis měl vzít barba, to je tank. :) Jak si ripnul?
Já teď přešel na xbox verzi a ty dropy, to je masakr, s monkem jsem na 12 paragonu dropnul mempo s dex. okolo 250, 6 AS a 4 CCH.
Já zatím dropnul leda kulový :) Testoval jsem critical mass build na kterej jsem neměl equip, vlítnul jsem do bosspacku, spamoval frost novu, diamond skin a ono nic, trošku trapná smrt Barb mě nebaví, ale zkusim, zatím jede dobře monk.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Tak to si frajer, nemít gear a testovat zrovna tenhle build, cokoliv bych pochopil, ale zrovna na CM je ten gear hodně důležitej kvůli "protáčení" skillů (cooldowny) No mě barb taky moc nebere, ale na PC jsem ho občas hrál (za málo goldů hodně muziky), hrál jsem tak nějak všechny postavy - až na DH a monka. Na konzoli jsem si zvolil jako první postavu monka strašně mě ten char. chytil, i když momentálně hraju DH, včera jsem konečně udělal 60. lvl. Co mě překvapilo, tak už na konzolích jsou "spojené" paragony.
Sakra CIZO, si mě nalákal, že mám chuť zapnout PC verzi a chvilku si zahrát CM wizze, ale vždycky mě ztoho mačkání bolej ruce, protože nemám macro.
To byl takovej úlet no :) Monk je zábavnej, pak mám ještě WD, ten je taky docela životaschopnej, ale nějak mě přestal bavit. Asi dám šanci barbovi. DH je na HC pro mě ztráta času a wizz zjevně taky
To byl takovej úlet no :) Monk je zábavnej, pak mám ještě WD, ten je taky docela životaschopnej, ale nějak mě přestal bavit. Asi dám šanci barbovi. DH je na HC pro mě ztráta času a wizz zjevně taky
Ja mám stále len jedného para 100 barba, equip luxusný, ale nehrámho už tri mesiace, čo som sa natradoval, ach jo..., zbožne čakám na ros, ale mrzí ma, že všetko pôjde k čudu, ale zas bude toho hafo robiť, loot 2.0 bude neskutočný!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru