|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | | Deadlift napsal: | | Kdo potřebuje nakopávač mimo soutěžní období (tj. v době kdy je v energetickém přebytku) by se měl vážně zamyslet, zda není něco špatně. |
proc? copak tady musite porad dokola cpat lidem ty samy moudra?
nemuzete mu proste rict vase zkusenosti + nejaky doporuceni??
ja nakopavace taky pouzivam, treninky jsou s nema proste lepsi, jsou to vyhozeny prachy "jen" za pohodli, ale stejne si to koupim, vase love to nejsou tak nereste jestli je vyhazuje.
E: kubaz me predbehl
a abych nebyl jen ot, v te cene zkus hotblood jinak myslim ze treba no xplode je takova klasika ktera nezklame |
aaa.pan chytrej - moje zkušenost? zkusil jsem asi vše co nabízel trh do roku 2012 a nedal bych už korunu do žádného z těchto produktů.
Pokud neodtrénuješ bez nakopávače-jdi hrát šachy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Škola , učení ...vstávání mi nejde ..:D Do ýt posilky s dokopu ae pak se mi až motá hlava jak sem unavenej.. a než se rozehřejua začnu trošku cejtit energii to trvá pulku tneinku |
jasně, zlepši předtréninkové jídlo, abys měl dost energie ve svalech a na nakopnutí použij tohle, má to nejlepší poměr cena/výkon a na tohle vybuzení před tréninkem to používá hodně sportovců - https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
V tom popisu by stálo za to vyměnit slovo uhlovodan za sacharid. Uhlovodan je pojem tak z 60tých let a popisuje kdeco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Je hlavne skoda, ze uz nejsou nakopavace s http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine , jako napr. stary Jack3D, na to jak dobre fungoval budu jeste dlouho vzpominat :-). Ted navic pokud si zvykly na kofein, tak uz nic moc dobre nefunguje, se mnou nastesti i cisty kofein dela divy, protoze 1) kafe nepiju, 2) cokoliv s kofeinem nedavam pravidelne, ale opravdu jen raz za cas a pak to proste funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Je hlavne skoda, ze uz nejsou nakopavace s http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine , jako napr. stary Jack3D, na to jak dobre fungoval budu jeste dlouho vzpominat :-). Ted navic pokud si zvykly na kofein, tak uz nic moc dobre nefunguje, se mnou nastesti i cisty kofein dela divy, protoze 1) kafe nepiju, 2) cokoliv s kofeinem nedavam pravidelne, ale opravdu jen raz za cas a pak to proste funguje | ...tohle je rozumný přístup.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Je hlavne skoda, ze uz nejsou nakopavace s http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine , jako napr. stary Jack3D, na to jak dobre fungoval budu jeste dlouho vzpominat :-). Ted navic pokud si zvykly na kofein, tak uz nic moc dobre nefunguje, se mnou nastesti i cisty kofein dela divy, protoze 1) kafe nepiju, 2) cokoliv s kofeinem nedavam pravidelne, ale opravdu jen raz za cas a pak to proste funguje |
Tomáš Klíč teď na facebooku nabízí nějakej nakopávač, kterej udájně methylhexanamine obsahuje
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
moje zkusenosti?
zkusil jsem uz spousty druhu,mozna oproti tobe malo,
ale ja do toho penize klidne vrazim a chytryho nedelam,jen muj nazor
ikdyz cvicim chvili a mozna tolik zkusenosti nemam,ale rekl bych ze se taky muzu vyjadrit
a proc bych mel hrat sachy? cviceni me bavi a hodlam unej zustat
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Před tou kauzou skutečně Hemorage nebo Neurocore, osekané verze už nic moc.
Mě šlapal Assault (měl jsem pár vzorků), i chutově mi přišel skvělej, jenže cca 30kč na trénink za to nedám ani náhodou, tím spíš když člověk dávkuje trochu víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: | moje zkusenosti?
zkusil jsem uz spousty druhu,mozna oproti tobe malo,
ale ja do toho penize klidne vrazim a chytryho nedelam,jen muj nazor
ikdyz cvicim chvili a mozna tolik zkusenosti nemam,ale rekl bych ze se taky muzu vyjadrit
a proc bych mel hrat sachy? cviceni me bavi a hodlam unej zustat |
Vyjádřit se samozřejmě můžeš (jen jsem háklivý na to na co jsem reagoval). Jsem asi stará škola...dobře se dá odtrénovat bez nakopávačů, stejně tak se dá udělat dobrá postava bez jediného suplementu.
Nemám námitky proti suplementům - jen vidím, že lidé řeší to, že jsou např. unavení nakopávačem místo toho aby se zamysleli, zda není něco špatně. tj. příčína únavy zůstává.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
ja si dam kludne nakopavac aj ked mam energie dost  obcas aj len kvoli chuti _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Nemám námitky proti suplementům - jen vidím, že lidé řeší to, že jsou např. unavení nakopávačem místo toho aby se zamysleli, zda není něco špatně. tj. příčína únavy zůstává. |
Moudrá slova... Holt v dnešní době není čas se na chvíli zastavit a zamyslet se, co dělám špatně, ne každej je schopen si utřídit priority... ale to je jen tak OT, abych tu zase nedostal čouda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 11:48 pm Předmět: |
|
|
Kofein + synefrin - nejlepší poměr cena/výkon.
Docela jsem cítil Assault od Musclepharm, HellNox od Extrifitu taky nebyl špatnej.
Na oddálení únavy při tréninku používám taky BCAA s maltodextrinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so leden 04, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|