|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
Jo, bude to tím, že i moje dávky jsou spíš stopové. Přece jen, při desítkách gramů BCAA bude účinek jiný, než při "našich" jednotkách. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
Pro mě nej nabuzovač bylo video třeba s colemanem při rozcvičce a protažení......
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
Pro mě Blood and guts od D. Yatese.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
na me nejlip funguje efedrin s kofeinem a kdyz nemam ef, tak staci kofein, aspon 4 lzicky nebo 300mg _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so leden 04, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
mesomorph.. rozhodně jsem nic silnějšího ještě neměl a zkusil jsem toho dost (jack3d, assault, kofein + synefrin c4, ritual, no xplode, napalm, .50caliber, no hell, no shotgun, neurocore, saw...)
Na druhý místo bych zařadil právě neurocore - starou verzi s geraniem.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so leden 04, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | mesomorph.. |
tohle uz chvalilo vice lidi - kde ho kupujes?
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
Prosim muzete se tady prestat hadat a konecne poradit? se školou a s ranim vstávanim se všim takhle okolo jsem v posilce unavenej a taky chci zksuit ten pocit bejt anbuzenej a napumpovanej to je všechno. Názor na CellZoom Hardcore Activator ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Prosim muzete se tady prestat hadat a konecne poradit? se školou a s ranim vstávanim se všim takhle okolo jsem v posilce unavenej a taky chci zksuit ten pocit bejt anbuzenej a napumpovanej to je všechno. Názor na CellZoom Hardcore Activator ? |
Ho vyzkoušej a uvidíš. Na každého funguje něco jiného, myslím, že Ti sem dost lidí napsalo, s čím mají dobré zkušenosti oni sami. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
mě CellZoom hodně pomohl, a to jsem měl treninku po práci atp dost a dost. Ale k tý napumpovanosti...to přece není o tom, že si vezmeš nějakej prášek a hned ti naskočí pumpa. jestli umíš cvičit, napumpuješ se přece i v prázdný místnosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so leden 04, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jenom názor na ten produkt .. asin jest enekdo jeslti ho měl... cenou je řijatelnej a i na dlouho vydrží...
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so leden 04, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Jenom názor na ten produkt .. asin jest enekdo jeslti ho měl... cenou je řijatelnej a i na dlouho vydrží... |
sám jsem ti ho doporučil, v mém prvním příspěvku, tak stačí číst...
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: so leden 04, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | fakqcze napsal: | | Jenom názor na ten produkt .. asin jest enekdo jeslti ho měl... cenou je řijatelnej a i na dlouho vydrží... |
sám jsem ti ho doporučil, v mém prvním příspěvku, tak stačí číst... |
"jestli ho ještě někdo měl" tak stači číst
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so leden 04, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | eschaia napsal: | | mesomorph.. |
tohle uz chvalilo vice lidi - kde ho kupujes? |
většinou ebay, ale dá se koupit samozřejmě i z jiných zahraničních eshopů.
edit: asi za 20 vteřin jsem ho našel i na jednom česko-slovenským eshopu. stačí zadat "mesomorph" do hledání na seznamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Ou je, 1300 za nakopavac na par treninku,... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|