|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po leden 06, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
| Gusep napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | A je to oficiální! Nejprestižnější a nejkvalitnější kettlebell kurz na světě, StrongFirst Girya, pod vedením Petera Lakatose, Master SFG míři poprvé v historii do Čech.
|
Skoda, ze tato sprava neprisla skor, uz som prihlaseny na certifikaciu v Taliansku.. |
Registrace jde 100%ne zmenit ;-)
Spashett: Je to drahy, protoze je to kvalitni. Ja delal tyhle kurzy jeste v dobe, kdy staly dvakrat tolik a jezdil na ne pres pul sveta... Ale vyplatilo se, lepsi know how nikde nedostanes.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spashett

|
Zaslal: po leden 06, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Gusep napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | A je to oficiální! Nejprestižnější a nejkvalitnější kettlebell kurz na světě, StrongFirst Girya, pod vedením Petera Lakatose, Master SFG míři poprvé v historii do Čech.
|
Skoda, ze tato sprava neprisla skor, uz som prihlaseny na certifikaciu v Taliansku.. |
Registrace jde 100%ne zmenit ;-)
Spashett: Je to drahy, protoze je to kvalitni. Ja delal tyhle kurzy jeste v dobe, kdy staly dvakrat tolik a jezdil na ne pres pul sveta... Ale vyplatilo se, lepsi know how nikde nedostanes. |
Jako chapu, ze za kvalitu se musi platit. ale tohle me osobne teda prijde prestreleny. Trosku nechapu ten nepomer ceny jako v Praze $1500 a v Australii $299 ? hm...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: po leden 06, 2014 12:09 pm Předmět: palba |
|
|
To je docela mazec, 1500 USD u nás a 299 všude jinde. To se mi pořád vyplatí koupit letenku a přes tu půlku světa letět, protože pořád ušetřim víc jak 10000 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: po leden 06, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, cena SFG certifikacneho kurzu sa pohybuje od 1500 do 1700 USD vsade vo svete. To, co popisujete vy a je za 299 USD je kurz bez certifikacie, urceny pre siroku verejnost ktora sa chce naucit spravne mavat s ketlllami (tiez sa bude konat v Prahe 18.1. pod hlavickou KB5). SFG I je trosku iny level.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
|
| nahoru |
|
 |
Oink

|
Zaslal: st leden 15, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
Který 24kg kettlebell? O těch levných nepíše pěkně, a na ty dražší nedáte typ.
Nějaké "lepší" jsem našel tyhle:
smazáno
smazáno
Který doporučíte (klidně jiný)?
edit: došlo mi, že když dávám přímé odkazy, tak porušuju pravidla, takže kdyžtak PM, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st leden 15, 2014 11:36 pm Předmět: |
|
|
Jedině RKC kettlebell. Všechno ostatní je kompromis.
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: st leden 15, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
Zeleznakoule a kolik jsi tech znacek zkusil ze muzes tvrdit tady tohle? Kettly od Dragondooru jsou suverenne nejdrazsi coz naznacuje ze budou i nejlepsi. Nerikej mi ze treba Eleiko kettlebelly nebudou kvalitni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oink

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 12:05 am Předmět: |
|
|
Dívám se, a ty RKC kettlebell jdou objednat pouze ze zahraničí. Já bych něco chtěl mít doma nejlíp do pátku.
Takže dá se sehnat něco kvalitního skladem u nás v ČR (odkaz do PM)?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 6:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 7:33 am Předmět: |
|
|
@samorost: Ver, ze celkem dost ;-) A mimochodem, Eleiko bells jsou drazsi nez DD a zdaleka ne tak dobry.
@oink: Jsi z Prahy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oink

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
Bohužel, do Prahy to mám daleko. Jedině pošta.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Tak to neumim slouzit. V tom pripade dej bacha, at to ma rovny a ne uplne hladky madlo bez otrepu, prolisu atd, at je jeho prumer 35-38 mm a at mas rovny dno. A samozrejme, at je to zelezny.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 4:50 pm Předmět: . |
|
|
bomba, skvělý článek, pro mě opět něco nového - dá se v Praze v tomto směru chodit na nějaký trénink pro začátečníky?
Rád bych letos celý rok, až se uzdravím, cvičil JEN alternativně v přípravě na Spartan RaceS
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Kettlebells (kov) | SedcoKovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg. 2176 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|