Taky si říkám, že bych nakonec vypadal raději jako ty, než jak vypadám teď, protože jsem momentálně tlusťoch
Každopádně držím palce v dalším progressu. Jak jsi řekl, někdy se to zlomit musí. Beara teď jedu taky a stejně jako ty doufám v nějaký další pokrok v objemu (myslím, že silově nějaké zavratné zlepšení nebude).
Tak mi napadlo, nepomohli by ti na tie kycle nejake kompresne trenky pod tvojim beznym cvicebnym oblecenim alebo nieco podobne? Minimalne by boli v teple a trochu stlacene - cize o nieco malo lepsie mechanicke schopnosti. Len taky navrh, kedze s tym mas dlhodoby problem.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Tak mi napadlo, nepomohli by ti na tie kycle nejake kompresne trenky pod tvojim beznym cvicebnym oblecenim alebo nieco podobne? Minimalne by boli v teple a trochu stlacene - cize o nieco malo lepsie mechanicke schopnosti. Len taky navrh, kedze s tym mas dlhodoby problem.
Můžeš leg-press? Jestli jo vyhodil bych dřep a dal bych LP. Je mi jasný, že takovej PU si při čtení tohohle rve vlasy, že ti píšu místo dřep LP, ale radši LP + stím, že přibereš o pár g svalů méně, než abys za pár let chodil o takovém tom důchodcovském chodítku.
Já taky nedřepuji a svět se z toho neposral. Tady se každej ohání dřepem, pak přijdu do fitka a u stojanu týpek co se nedostane stehnama ani do pravého úhle, ale už stojí na špičkách jak je zkrácenej, to že kolena má půl metru před špičkama ani nemluvim, ale hlavně že jede dřep no.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Jak píše MAST3R...dlouhou dobu jsem na dřep nedal dopustit, ale poslední dobou mi přijde, že technicky na tom nejsem úplně tak jak bych měl (podkládám si paty, ale to mě bylo doporučeno, kvůli problémům s achilovkou). Tak prostě váhu shodím a pojedu ho jako 3.-4. cvik s lehkou váhou, 3-4 série, víc opakování (třeba 10-12 x 80kg) spíš na zadýchání a budu pilovat techniku. Mě totiž přijde, že jsem se v něm chtěl tak moc zlepšovat, že jsem začal mnohem víc sledovat tu váhu za krkem, než techniku a kvalitu provedení a pak je to spíš ke škodě než k užitku, protože se člověk tou blbou technikou, kterou ale zvedne víc naučí dřepovat a je zle...
Díky kluci :-) ..zkusím to stáhnutí prdelky, do neceho uplejsiho, zkousel sem ted drep s uplejsima kalohotama, bylo to jak v dresu :D ale bylo to lepsi. Po pololeti zajdu za doktorem a nejak mu vysvetlim ze do tak nejde. Ok, kdyby me to omezovalo jen u posilovani tak chapu, ale dela mi mnohdy problem zavazat si boty,.... no, pokud ted ty drepy nepujdou, tak nevim. Jedu beara...ale, snad to ze budu jinak cvicit nohy nezrusi rust...ale poprsvde doufsm ze pujdou ty drepy,...:-) ....jinak dik za podporu chlapi, .....
Jidlo: denne ted jim 260-400g ryže, 130g vloček, 130g racií (jako sacharidy) .... přemýšlal sem, že bych koupil 10kg malty za 600kč a tak nejak to denně jeste o 100g sachrů navýšil...co vy na to?
E: +denne asi 80g sacharidu z veci jako mleko, ovoce,...
E2: jestw mi nekdo napistw ze to moc resim, ale jak ty sachry nezenu nijak nad 500, tak sem vic vklidu, traveni se jeste zmenilo (seru 1 za 2 dny :D ..celkem pozitivum)
co mas na mysli tymi bolestami kycli? Co (kde) ta presne boli? Som si nasiel, ze kycle su panva, ale aj tak si neviem predstavit co presne ta boli. Skontroluj si svoju mobilitu. Si si isty, ze dokazes spravit technicky pekne hlboky drep? Tiez som ektomorf a okrem toho, ze som mal na tele vsetky svaly ochabnute, mam ich aj riadne skratene. Mozno to nie je tvoj pripad, ale schvalne si skus zacvicit nasledovne video, specialne cas 5:41. Ja to nedam ani omylom, cize ani nie som schopny sa poskladat SPRAVNE do drepu v spodnej pozicii. No a ked som sa pred pol rokom snazil spravit relativne hlbsi drep s cinkou na chrbte, tak ma potom snad 4 mesiace boleli slabiny - trieslo, svaly okolo panvy.
Nevím jak široký postoj máš u dřepů, ale obecně platí čím širší, tím více namáháš kyčle. Mě bolely kyčle neskutečným způsobem když jsem začal dělat sumo mrtvé tahy. Co jsem vyřadil sumo a dřepuju s trošku užším postojem mám od bolestí kyčlí pokoj.
Takze 1. Tyden beara zamnou, komplikace nastaly v tech drepech, ale snad to bude lepsi. Trochu tezke mi prislo mlilitary, ale to bylo dost tim ze sem to slouho necvicil.
Pristi tyden nasledovne:
Den1:
Drep 2x5x55kg, 10x5x50 (doufal sem zepujde vic, ale ty kycle jsou limitujici)
Bench 2x5x62,5kg, 15x5x52,5kg
+biceps, bricho
Den2:
Pritahy vč 2x5x57,5kg, 15x5x50kg
Military 2x5x42,5kg, 15x5x35kg
+triceps, bricho
Zrim by to cele melo jit s prehledem, krom drepu. Silove nemam problem, ale jedna kycle boli vic nez driha a vicemene pravou nohu tlavim vic pod telo a tlacim to s ní na 60% .... jinak behem tydne 1km plavani (kazdy tyden tak plavu), snad me to ''neveme moc energie'
Můžeš leg-press? Jestli jo vyhodil bych dřep a dal bych LP. Je mi jasný, že takovej PU si při čtení tohohle rve vlasy, že ti píšu místo dřep LP, ale radši LP + stím, že přibereš o pár g svalů méně, než abys za pár let chodil o takovém tom důchodcovském chodítku.
Já taky nedřepuji a svět se z toho neposral. Tady se každej ohání dřepem, pak přijdu do fitka a u stojanu týpek co se nedostane stehnama ani do pravého úhle, ale už stojí na špičkách jak je zkrácenej, to že kolena má půl metru před špičkama ani nemluvim, ale hlavně že jede dřep no.
neni spatny cvik, jenom spatne provedeni
to same plati u mrtvoly i dalsich
v 99,999999999% nnei chyba v cince
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
PU nevim co meleš, já nic o tom, že dřep je špatnej cvik nepsal. Psal jsem, že když ho micus nemůže z důvodů kyčlí, tak ať ho prostě nedělá. A dál jsem psal, že všude se prosazuje dřep a tak ho lidi jedou, i když techniku neumí, což je jejich samozřejmě problém.
Za další jsou i lidi co dřepy ani MT nejedou a svět se neposral, nestojí na tom celý cvičení, maximálně u tebe v hlavě. :)
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru