Já bych řekl, že s tímhle by se tě už lekli i Cypress Hill. :)
Paráda. Navíc to vypadá i celkem lehce, ikdyž poslední opáčko už začlo zpomalovat.
Super.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
8.11.2013 - Benchpress do maxima s TH - 12x87kg, Přítah do maxima 2min. s TH - 30x87kg
10.1.2014 - Benchpress do maxima s TH - 14x88kg, Přítah do maxima 2min. s TH - 33x88kg
Není to nic moc zlepšení, ale každé zlepšení se počítá
Dnes po tlacích na multipressu na ramena kde jsem dojel do (85kg 3x) jsem šel na výrazy jednoruček a 50kg tam konečně je !!! Jupí...radost jak svině..jdu se přežrat
Dnes jeden z nej tréninků vůbec! Sešli jsme se super parta v čele s BigJohnem, a raw OR na mrtvole by na světě. Vloni jsem šel 270 už dost těžce, dnes 280 papír, že jsme dali rovnou 300, to bohužel o kousek nevyšlo. Když tak na to koukám, tak jsem se na to spíš vysral.. 295 by dnes šlo. Škoda že nemám natočeno těch 280.
Big John dnes bezpáskové OR 300 kg na pohodu. Je důležitý u něj zmínit, že šel před tím hromadu sérií o 12-10 opak s dvoustovkou a už byl hodně utavenej. Věřím že kdyby tohle vynechal a rozcvičil se rovnou na maxko, musel by dnes dát 320 stopro.
Valentinovi Dikulovi padaj osobáky furt. Čím to asi bude?
160 kilo? Spíš tak 60 a to ještě kdo ví jestli. Že mu to není dědkovi trapný ze sebe v tomhle věku dělat takovýho šaška :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru