Prosím o zkouknutí a poznámky.

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o zkouknutí a poznámky.  Úvodní stránka -> Trénink -> Prosím o zkouknutí a poznámky.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enemec

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 7:19 pm    Předmět: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

Zdar, je mi 25, 175 cm. Začal jsem cvičit v březnu 2013, to jsem měl cca 68 kg, teď mám 80, rád bych se dostal ještě o cca 5 kg nahoru. Jídelák si držím jak mám pomáhal mi s ním známý . Teď jsem se rozhodl změnit tréninkový plán. Cvičím doma mám akorát činky, BP, žádný stroje.

všechny cviky mám plánovaný 3 x 8-10 opak ( a ještě se omlouvám za názvy cviků nevím jak přesně se to správně nazývá.

PONDĚLÍ:
- dřep s VČ
- bench press
- tlaky nad hlavu v sedě JČ
- vzpírání nad hlavou VČ
- mrtvý tah
- lýtka
- zapažování s JČ triceps
- Biceps s JČ
- zkracovačky 3x20

STŘEDA:
- výpady s JČ
- bench press
- přítahy s JČ
- trapézy s VČ
- mrtvý tah
- zapžování s JČ
- biceps JČ
- zkracovačky 3x20

PÁTEK:
- dřep s VČ
- bench press
- rozpažování s JČ
- předpažování s JČ
- tlaky na prsa s JČ
- mrtvola
- biceps JČ
- zkracovačky 3x20

díky za reakce.

Naposledy upravil enemec dne so leden 11, 2014 11:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eraZ

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na môj vkus je tam toho trochu veľa, hlavne ten mŕtvy tam máš trikrát týždenne, drepy dvakrát týždenne, bench trikrát týždenne, plus každý tréning máš niečo na ramená tiež.. ramená by som trochu ubral, ten mŕtvy by som v jeden deň minimálne vyhodil tiež, a dal tam väčšiu rozmanitosť opakovaní a sérii... v pondelok napríklad drepy 4x6, 5x5, 5x3, niečo ťažšie... v piatok tých 3x10, mŕtvy tiež jeden ťažší a jeden ľahší alebo dať mŕtvy len raz týždenne, na bench takisto meniť opakovania, s väčším počtom, menším počtom...
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedava to moc smysl, ani cviky, ani jejich poradi. Tohle je jak kdyz pejsek a kocicka varili dort.

Nechces spis zkusit nejake osvedcene cviceni ala Bear, Korte, nebo Freimenuv lehkotezky split?
enemec

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Nedava to moc smysl, ani cviky, ani jejich poradi. Tohle je jak kdyz pejsek a kocicka varili dort.

Nechces spis zkusit nejake osvedcene cviceni ala Bear, Korte, nebo Freimenuv lehkotezky split?

Korte sem měl teď a chtěl jsem něco jinýho zkusit. rostě nějakou změnu po pul roce.
a taky snížit tuk. Ramena tam mám víc protože mám v ramenách úzkou kostru a rád bych je rozšířil. S pořadím se přiznám že moc nevím tedy..
eraZ

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lenže vloženie veľa cvikov na ramená, neznamená vždy to, že tie ramená sa nutne zlepšia a rozšíria... niekedy je menej viac a máš tam aj bench stále kde tiež trochu zapájaš v ramená, plus na ramená niečo v každom tréningu, tam už môže odísť rameno aj ako kĺb, môžeš ho prepáliť... a napríklad v pondelok tri tlakové cviky plus mŕtvy a drep
enemec

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
lenže vloženie veľa cvikov na ramená, neznamená vždy to, že tie ramená sa nutne zlepšia a rozšíria... niekedy je menej viac a máš tam aj bench stále kde tiež trochu zapájaš v ramená, plus na ramená niečo v každom tréningu, tam už môže odísť rameno aj ako kĺb, môžeš ho prepáliť... a napríklad v pondelok tri tlakové cviky plus mŕtvy a drep

Tak to je mi jesný že míň je víc, jen jsem chtěl prostě změnu a tohle mi přišlo jako trénink, který by mohl by mi mohl něco dát a zvládl bych ho v klidu odjet.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odjet mozna, ale co zregenerovat?
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
odjet mozna, ale co zregenerovat?

pořád je to jen 3 dny v týdnu, tak regenerace by snad byla ok.. ?
eraZ

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nie som si istý či by tá regenerácia bola tak jednoduchá ako si ju predstavuješ
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
nie som si istý či by tá regenerácia bola tak jednoduchá ako si ju predstavuješ

to mi říká furt i žena, že vidím vše moc jednoduše .

Já mám problém že se cítím pořád tak nějak že regeneruji pořád" jakoby nevyřáděnej". Denně mám práci na PC dělám v kanclu a doma pokračuji opět na PC. Zatím mi vždy těch 48 hodin vždy mezi tréninky stačilo. No tak zkusím to ještě předělat když myslíte. Myslíte tedy nějaké cviky který se opakují na partii v jednom téninku vyškrtnout úplně a dělat jen jeden jo?
eraZ

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ubral by som toho mŕtveho určite, tie drepy vyriešil tiež trochu ináč, ramená by som ich tiež tam dal menej... sústredil by som sa na priberanie celej postavy, všetko rovnomerne aj keď ramená nemáš nejak extra široké kostrou a väčšiu rozmanitosť v počte opakovaní a sérii v jednotlivých cvikoch
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus popremyslet proc (silove/objemove) treningy typu korte, bear, ivanov, fomin... se jedou na 6-8 tydnu, kdyz frekvence je taky jenom 3x tydne, vetsinou jsou to jenom 3 zakladni cviky na partii a jenom par serii na cvik
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
zkus popremyslet proc (silove/objemove) treningy typu korte, bear, ivanov, fomin... se jedou na 6-8 tydnu, kdyz frekvence je taky jenom 3x tydne, vetsinou jsou to jenom 3 zakladni cviky na partii a jenom par serii na cvik

takže v tom co jsem sepsal, je to špatně o tom, že to je moc nálož na partie a tedy málo regenerace jo?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
Peter Ustinov napsal:

takže v tom co jsem sepsal, je to špatně o tom, že to je moc nálož na partie a tedy málo regenerace jo?

obecne FB treningy jsou narocnejsi na regeneraci nez splity
a taky v nich neni nutne mit na kazdou partii extra cvik, obecne se vyuzivaji vycekloube, kde zapojis vice partii
Mrtvy tah=lytka, hamstringy, kvadricepsy, bicepsy, vzprimovace, trapezy, latisimy, predlokti, zadny delty
kliky na bradlech=triceps, prsa, predky ramen
atd.
Najkl

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus s použitím google vyhledat Hypertrophy-Specific Training. Myslím si, že by se ti mohl zamlouvat podle toho tréninku, který sis poskládal. Vidím, že tady kluci neznají nic jiného než jen korte, bear a těžko- lehký split :-D. Přitom je tolik možností, třeba zkoušet co funguje na dotyčného dobře. Tím samozřejmě nezpochybňuji účinnost, těchto tréninků.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o zkouknutí a poznámky. Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: