|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 13, 2014 6:54 pm Předmět: 13.1.2014 trenink č.42 |
|
|
Bear routine týden 2 den 1
Bench press:
2x5x62,5kg
9x5x52,5kg
-45s pauzy, u posledipniho opacka v 9. serii fail,'vztekl sem se, protahl sem prsa a dal sem jel s pauzama 90s
6x5x52.5kg
-tady to litalo bez problemu..... celkove, bench jedu bez doteku hrudi, spustim to 3-4cm nad hrudnik a pak jedu nahoru, nevim proc, ale kdyz to spustim dolu, lupe mi rameno
Dřep:
2x5x60kg
10x5x50kg
-přes bolest kyčlí, ale co nadělám
Biceps s ez:
3x6x32kg
10x27kg
Zkracovačky s'vytočením na stranu:
2x22
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jakou máš techniku na bench, jestli tlačíš lopatky k sobě, děláš aspoň trochu most.. trochu si s tím pohraj, vyzkoušej různé místa kam to budeš pokládat, jak široký budeš mít úchop atd. Ale nepokládaný bench se radši odnauč.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Zkusim to, možná když to bud držet šíř tak to pujde víc přes prsa a ,... uvidime :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Zkusim to, možná když to bud držet šíř tak to pujde víc přes prsa a ,... uvidime :-) |
spis naopak
mechanicky nejvhodnejsi je provedeni na risku ramen a s lokty u tela=tricepsovy bench _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
Tím že to budeš držet víc naširoko rozhodně to nepůjde víc přes prsa. Snaž se spíš činku pokládat (vždy!) někde na solar a lokty musíš držet u těla. Pokud máš široký úchop a pokládáš nahoru na hrudník a zároveň lokty ti jdou kdoví kam tak se není čemu divit.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
Tak ale ja chci procvicit prsa, ne triceps
E- lokty drzim pod osou jakoby
Naposledy upravil micus6 dne po leden 13, 2014 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: po leden 13, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Prsa procvičíš hlavně ve spodní pozici benche a s úzkým úchopem se dostaneš do daleko většího úhlu v rameni a tím pádem si prodloužíš dráhu pohybu. Kdežto se širokým úchopem je ta dráha kratší. + Bench s užším úchopem je mnohem šetrnější k ramenu. Procvičování tricepsu se na bench pressu nevyhneš. Je to sval který zabírá celou dráhu pohybu.
EDIT: Lokty jsou vždycky přibližně pod osou, ale záleží jaký úhel svírá pažní kost s trupem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Tak ale ja chci procvicit prsa, ne triceps
|
tvym primarnim zajmem by melo byt, aby sis ne***vil zdravi!!!
palec ma pravdu, prsa zabiraji v dolni fazi, rekneme od polozeni cinky do te doby,nez se ruce dostanou pres pravy uhel
pak prebira praci triceps
stahni si pumping iron a podivej se jak jedou tlaky (na hrudnik nebo ramena) borci jako Arnold, Franco nebo Lou! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: po leden 13, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Hoši, sorry, že zasírám poníkovi log, ale tuhle techniku byste doporučili i pro člověka s hodně dlouhýma rukama? Dost v bench-pressu tápu, všude někdo tvrdí něco jiného, trapézy k sobě, lopatky k sobě, ramena dolů, ramena k uším, most, ne-most, široký uchop, úzký uchop. Teda chápu, že to má asi více variant, ale která je nejúčinnější na rozvoj síly a zároveň objemu? To co jste napsali? Evidentntě to zatím ale dělám blbě (jedu širší uchop, trochu most, ale ruce se mi tam vždycky pod osou klátí a celkově to špatně kontroluju, no prostě fuj), protože bych měl podle mě zvednout víc než 5x60kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 13, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
nedávaš benč na hrudník, GTFO! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Hoši, sorry, že zasírám poníkovi log, ale tuhle techniku byste doporučili i pro člověka s hodně dlouhýma rukama? Dost v bench-pressu tápu, všude někdo tvrdí něco jiného, trapézy k sobě, lopatky k sobě, ramena dolů, ramena k uším, most, ne-most, široký uchop, úzký uchop. Teda chápu, že to má asi více variant, ale která je nejúčinnější na rozvoj síly a zároveň objemu? To co jste napsali? Evidentntě to zatím ale dělám blbě (jedu širší uchop, trochu most, ale ruce se mi tam vždycky pod osou klátí a celkově to špatně kontroluju, no prostě fuj), protože bych měl podle mě zvednout víc než 5x60kg |
sirka uchopu je dost individualni
ale jestli se ti klpou ruce, tak mas mozna silna prsa, ale dalsi"pomocne"svaly nestoji za nic, takze uber vahu a pridej opakovani
zamer se na tricepsy, ramena, ale i bicepsy a predlokti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 15, 2014 12:04 pm Předmět: 15.1.2014 trenink č. 43 |
|
|
bear routine týden 2 den 2
přítahy vč:
2x5x57,5kg
15x5x50kg
-je tam rezerva
military:
2x5x40kg
-hard
15x5x35kg
-no nevím, zda mám kam přidávat
francie:
3x6x22kg
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st leden 15, 2014 12:13 pm Předmět: Re: 15.1.2014 trenink č. 43 |
|
|
| micus6 napsal: |
military:
2x5x40kg
-hard
15x5x35kg
-no nevím, zda mám kam přidávat
|
Přinejhoršim můžeš jet třeba v tý hard sérii příště kolik dáš s např 42,5 a zbytek dojet jako push press (tedy že zapojíš ve spodní fázi nohy). Např když dáš jen 3 opáčka a víc ne, tak uděláš v tý sérii 3x42,5 military + 2x42,5 push press. Další trénink zkusíš dát třeba všech pět jako military a takhle se posouvat výš.
Taky mi u tohohle pomohlo koupit si 0,5 kg činky s průměrem 50mm (tedy na olympijskou činku, ale shání se těžce) a stoupat nahoru pouze po 1kg. Pak to šlo nahoru krásně.
K technice si dej bacha na to, že bys měl mít zpěvněný břicho a zadek, pak se nebudeš prohýbat u vyšší váhy a nebudou to odnášet tolik spodní záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 15, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
A NEBO! nehonit ego a spravne podseknout vahy, jako abys ve druhym tydnu uz skoro nedaval, to je naprd.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | A NEBO! nehonit ego a spravne podseknout vahy, jako abys ve druhym tydnu uz skoro nedaval, to je naprd.. |
maximalka byla 48 ..jo, holt ...sem nevychytal..dikybohu zbytek je ok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|