|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hasmic
|
Zaslal: st leden 15, 2014 8:36 am Předmět: Počet kliků |
|
|
Hoj,
pro účely přijímacího řízení do práce potřebuji během cca měsíce zvýšit počet kliků z cca 22 na minimálně 32 v jednom tahu, nevíte někdo, jak toho dosáhnout? Zkusil jsem dvě série úplně do mrtva (22 a 18) a už druhý den se nemohu hýbat... ;). (Vím, že takhle bych to dělat asi neměl... ;) )
Je mi 36/185/85, nejsem žádný chcípák, žádný kulturista ale taky ne...
Díky,
hasmic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
Zaslal: st leden 15, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
na to asi žádnej návod neexistuje, prostě klikuj, ono to po čase bolet nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st leden 15, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
Postup, který funguje:
maximun vydělit dvěma, tedy u tebe vyjde 9-11 kliků.
Kdykoliv během dne, kdy budeš mít čas, udělej těch 9-11 kliků. Tedy na pohodu, nikdy by to nemělo být těžké. Zapisuj si to a měň celkový počet kliků, který uděláš denně (tedy aby to v praxi nebylo vždycky třeba 5 nástupů za den, někdy jich udělej víc, někdy méně).
Po cca 14 dnech znova otestuj maxko. Pokud pokračuješ dál, opět vyděl dvěma a stejný postup...
|
|
| nahoru |
|
 |
hasmic
|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
Není zač :-) "ukradnuto" z http://www.kb5.cz/
pro posilování s vlastní vahou tam najdeš spoustu zajímavých věcí
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
Nevím jestli ti poradím správný postup, ale já když chtěl třeba dát 100 kliků na jeden zátah tak jsem začal tak, že jsem si řekl prostě teď udělám 100 kliků a jel jsem dokud jsem těch 100 kliků neudělal.. takže jsem začal například tak že jsem udělal 20,10,10,10,5,5 a tak dál dokud nebylo 100. Klidně kdybys to dělal po 1 tak dokud tu stovku nedáš. Časem snižuješ serie, uděláš to třeba 10x10, pak 5x20 atd... Cca po 2 měsících jsem udělal 100 kliků najednou  pak jsem se na to vyprd
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:43 am Předmět: Re: Počet kliků |
|
|
| hasmic napsal: | Hoj,
pro účely přijímacího řízení do práce potřebuji během cca měsíce zvýšit počet kliků z cca 22 na minimálně 32 v jednom tahu, nevíte někdo, jak toho dosáhnout? Zkusil jsem dvě série úplně do mrtva (22 a 18) a už druhý den se nemohu hýbat... ;). (Vím, že takhle bych to dělat asi neměl... ;) )
Je mi 36/185/85, nejsem žádný chcípák, žádný kulturista ale taky ne...
Díky,
hasmic |
ehm, do armady s timhle vykonem?
a jak jsi na tom se shybama a behem? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
K vojákům se dělají nějaký testy jo? Já myslel, že stačí, když řekneš, že máš odpor k práci a že rád střílíš a vezmou tě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st leden 15, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jnerez napsal: | K vojákům se dělají nějaký testy jo? Já myslel, že stačí, když řekneš, že máš odpor k práci a že rád střílíš a vezmou tě . |
jeste si musis nechat vytetovat na pindika:"jedina opravdova barva je zelena, to ostatni jsou jenom odstiny" |
Ne, to prej se dělá jinak. Zeptají se tě jakej máš nejradši alkohol. Jak neřekneš zelenou, tak seš v pasti .
|
|
| nahoru |
|
 |
hasmic
|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
:D
Úplně neprahnu dostat se k vojákům, nicméně s během, celomotorickým testem i člunkovým během jsem na tom docela v poho, jen ty kliky...
Děkuji všem za rady!! ;)
hasmic
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
aha policie, tak hodně štěstí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
hasmic
|
Zaslal: st leden 15, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
Ani PČR, celní správa. A děkuji za důvěru... ;)
hasmic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|