|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:40 pm Předmět: 10 x 10 x 100 benč |
|
|
Crosfiťáci tu majú beast challange, kde sa kurvia touch and go mŕtvolou so stovečkou na sto opáčiek, čo takto, že by sme si skôr kultíckejšie orientovaní skúsili dať challange, kto dá 10 sérií po 10 opakovaní so 100kou na benči:), žiadny čas, nič, proste v jeden tréning a kto zvládne, proste pripseje do topicu a povie, že to dal, nemyslím si, že to je až také jednoduché:)), som zvedavý, kto skúsi:). Ja nato idem v nedeľu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Jednu dobu jsem takto trénoval prsa a po páté serii to dost těžklo,osmá a devátá kritická..desátá smrtící..ale vždy jsem to poctivě dojel.je to fakt náročný,ale jde to za určitých podmínek.Důležité jsou pauzy mezi sériemi a jejich nastavení.Já je prodlužoval po každé serii o 10 vteřin.
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
jestli to dobře chápu tak když třeba v 8. sérii nedám 10 op., tak nedojíždím další 2, ale prostě prodloužím pausu a jedu dokud nedám celých 10?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že každej kdo má maxko okolo 140ti to dá s rukama za hlavou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | jestli to dobře chápu tak když třeba v 8. sérii nedám 10 op., tak nedojíždím další 2, ale prostě prodloužím pausu a jedu dokud nedám celých 10? |
Když nedáš 10 opak. přijde kat a jsi mrtvej
Já to měl nastavený takhle :
10x100 kg
pauza 60 s
10x100 kg
pauza 70 s
10x100 kg
pauza 80 s
....atd...až do poslední desáté serie.V prvních jsem měl rezervy velké,potom jemné a nakonec mlel z posledního
Rozhodně to nejde dát když dáš 10x100...to jsi po druhé,třetí serii v koncích.Turakam to sice navrhl jako free,ale za dvě hodiny to dát není těžký,tam je potřeba jet podle návodu aby to mělo šťávu (můj názor,zkušenost a návrh pro ty co chtějí zkusit smrt prsou )
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 18, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Já myslím, že každej kdo má maxko okolo 140ti to dá s rukama za hlavou |
nedá!A maxko tam nemá co řešit,protože tohle zatíží svaly jinak.Musíš mít natrénováno.To zkus s jnou vahou výpočtem z maxima a uvidíš jak ta síla jde do háje
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tohle bych rekl, ze je takovej polo bear.
Na zacatku 2012 jsem zkousel bear a jel sem 20 serii 5x100 s 1min pauzou. A nakonec po mesici sem nemel pocit, ze by me to vybec neco dalo.
Ale mozna to skusim, ale bench lehce me vychazi az na 24.1.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Dobrej napad, sice to nejspis nedam, ale ve ST to zkusim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Já myslím, že každej kdo má maxko okolo 140ti to dá s rukama za hlavou |
nedá!A maxko tam nemá co řešit,protože tohle zatíží svaly jinak.Musíš mít natrénováno.To zkus s jnou vahou výpočtem z maxima a uvidíš jak ta síla jde do háje |
Presne tak. U nas v posilovne kluk bezne benchoval okolo 140kg , v kazdem treninku mesice v kuse cvicil vzdy vahy okolo maxima, kdyz jsem mu jednou rekl, at pro zmenu zkusi 10kove serie treba s metrakem, tak na to dost solidne vyhorel. Uz si nepomatuji, kolik jich dal, ale myslim, ze to byly 3 max 4 serie po 10opakovanich a hodne mu to dalo zabrat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Já myslím, že každej kdo má maxko okolo 140ti to dá s rukama za hlavou |
nedá!A maxko tam nemá co řešit,protože tohle zatíží svaly jinak.Musíš mít natrénováno.To zkus s jnou vahou výpočtem z maxima a uvidíš jak ta síla jde do háje |
Presne tak. U nas v posilovne kluk bezne benchoval 140kg , v kazdem treninku mesice v kuse cvicil vzdy vahy okolo maxima, kdyz jsem mu jednou rekl, at pro zmenu zkusi 10kove serie treba s metrakem, tak na to dost solidne vyhorel. Uz si nepomatuji, kolik jich dal, ale myslim, ze to byly 3 max 4 serie po 10opakovanich a hodne mu to dalo zabrat. |
Jasný,ztuhneš a konec.Pak ti nepomůže ani hodinová pauza.Ono to vypadá teoreticky jako pohoda,ale není.A bavíme se samozřejmě o striktním BP a ne o ojebávkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ono zvlaste u tech serii s vyssim poctem opakovani ta sila odachazi a vytuhlost prichazi :) s kazdou dalsi serii rychleji nez by clovek cekal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
Přesně, tyhle propočty když dám tolik a tolik, tak v seriích dám tolik a tolik, člověk co je zvyklej jezdit 8-12 op. v sérii "porazí" třeba člověka co jezdí těžký trojky ( i když ten trojkař má větší maxko)
Sám jsem na to dojel, dlouhou dobu, jsem jezdil 5-6 op. v sérii, pak jsem cvičil s kámošem co jezdí 8-12 a musel jsem furt ubírat, jak jsem to přepálil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 18, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
Kamarád po zranění ramene teď jel 10x10x105kg (poslední tři série dopomoc) pauzy nevím, maxko tuším, že nejvíc měl snad 140 - 145, sám píše, že při maxku 150 to chce jezdit 10x10x115kg Bohužel si to odráží od hrudníku
Edit: Tak prý si to ani v podstatě nějak výrazně neodráží, akorát jde pohyb dolů velmi rychle
Naposledy upravil DiamonD123 dne so leden 18, 2014 6:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|