|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
Koho chytla křeč do hamů při shybech, shybuje blbě. :) Kdo zahákne nohy do kříže a má je ve flexi, tak se není čemu divit, tomu bych pak rozuměl (a tomuto postavení nohou se na stroji pro shyby bohužel člověk nevyhne), ale to je špatné postavení nohou. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
eSko a Peťo Ustinove, váš problém je to, že ty Peťo čteš málo a eSko, ty naopak moc _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 1:35 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Já kdybych necvičil cviky, u kterých cítím spodní záda tak zustnu u lýtek a peck decku |
Peck deck je moc kritický na přetížení předních ramen... vyhl bych se i jemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
Kdyby neexistoval pec deck, tak se Bara ve fitku unudi k smrti :)
PS: Moje zena dostava krece do lytek, kdyz vleze do postele (ja jsem v tu chvili v koupelne, tak nevim zda nemam pro jistotu zkontrolovat skrine :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 2:59 pm Předmět: |
|
|
Me lezou na nervy lidi typu cored, sami se poserou pri cviceni a pak se snazi radit ostatnim _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
| Barbar Conan napsal: | Já zase dostávám křece do lýtek při bench pressu a do kyčlí při cvičení břicha |
Jak tu na sebe krásně všichni prásknou, které cviky cvičí blbě.
|
Technika přijde časem
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | eSko napsal: |
| Barbar Conan napsal: | Já zase dostávám křece do lýtek při bench pressu a do kyčlí při cvičení břicha |
Jak tu na sebe krásně všichni prásknou, které cviky cvičí blbě.
|
Technika přijde časem |
Občas a k někomu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|