Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 757, 758, 759 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bych se naučit lidem říkat NE...

Když už jsem píšu, jak jste na tom, když Váš někde na ulici/obchodě či jinde zastaví někdo, ať přišpějete na to a to? Přispějete tou částkou za kterou vám něco dají (samolepku, magnet,..) nebo alespoň symbolickou částkou či vůbec ničím? Už se mi několikrát stalo, že jsem šel s kámošem a on nikdy nedal ani Kč, kdežto já snad pokaždé jo, naposled dneska 30,- na výcvik slepeckých psů, dostal jsem za to samolepku prasátka, tak jsem kámošovi (co zdrhnul) řekl, že jsem dal 30,- za jeho fotku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tezzy196

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě ,že je zejtra pondělí Zase každej bude zaclánět u dveří v metru a čekat až na něj lidi začnou řvát ať vystupuje. Poslední dobou těhle blbců přibejvá. Ovšem největší voser jsou lidi který čuměj na to tlačítko a čekaj co se stane. Fakt asi těžký pochopit, že když to svítí tak to musim zmáčknout a když to nesvítí tak nic mačkat nemusim. Doufám, že zase někdo chytrej začne žrát nějakou bagetu přimo mě před obličejem a těma mastnejma rukama od tatarky či co to bylo bude šmatat na celý dveře.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Sere mě ,že je zejtra pondělí Zase každej bude zaclánět u dveří v metru a čekat až na něj lidi začnou řvát ať vystupuje. Poslední dobou těhle blbců přibejvá. Ovšem největší voser jsou lidi který čuměj na to tlačítko a čekaj co se stane. Fakt asi těžký pochopit, že když to svítí tak to musim zmáčknout a když to nesvítí tak nic mačkat nemusim. Doufám, že zase někdo chytrej začne žrát nějakou bagetu přimo mě před obličejem a těma mastnejma rukama od tatarky či co to bylo bude šmatat na celý dveře.

Jinými slovy, jdou na tebe zimní deprese a všechno tě sere . Chtělo by to dovolenou někde na sluníčku. Světelnou terapii placenou ze zdravotního pojištění, někde v Karibiku

MAST3R napsal:
Měl bych se naučit lidem říkat NE...

Když už jsem píšu, jak jste na tom, když Váš někde na ulici/obchodě či jinde zastaví někdo, ať přišpějete na to a to? Přispějete tou částkou za kterou vám něco dají (samolepku, magnet,..) nebo alespoň symbolickou částkou či vůbec ničím? Už se mi několikrát stalo, že jsem šel s kámošem a on nikdy nedal ani Kč, kdežto já snad pokaždé jo, naposled dneska 30,- na výcvik slepeckých psů, dostal jsem za to samolepku prasátka, tak jsem kámošovi (co zdrhnul) řekl, že jsem dal 30,- za jeho fotku.

Kdyby se mě na ulici nějaký milionář zeptal jestli nechci jeho všechen majetek, řeknu mu ne. Pak bych si asi podřezal žíly, ale je to naučený reflex. Občas mi za pár metrů dojde že to byla angličtina a pak se vracím abych nebohému turistovi pomohl
jari

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně mi lezou na nervy fake vide na youtube!!!!!!!!!!!!!!

chci se kouknout na highlighty dnešního zápasu Chelsea s Manu a prvních 20 videí jsou jenom píčoviny. Co z toho ti dementi maj, že to tam cpou...achjo
Loudy

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím jsem ho viděl jenom černobíle
Korny

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

chci se kouknout na highlighty dnešního zápasu Chelsea s Manu a prvních 20 videí jsou jenom píčoviny. Co z toho ti dementi maj, že to tam cpou...achjo

asi klikance Ale taky mě to štve...podobně jsem hledal Arsnl - Spurs nedávno.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

Jo, když člověk hledá goly nebo dřív, když jsem hledal trailer na něco, všechno fake a pak, když jsem něco našel, tak video bylo smazáno, či ve vaší zemi video není přístupné, protože bydlíte v narnii a jste jednorožec.

No nevím jak je to z různých sestříhů, ale za určitý počet zhlednutí tvého vlastního videa dostaneš nějaké peníze od YT, ne?
Riku

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy to, že jsem nemocnej. Takže nějakou dobu bez cvičení
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlínská nemocnice.... to jsou hrozní kreténi.
freshman

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Zlínská nemocnice.... to jsou hrozní kreténi.

Presne, tragedie a to kdysi byla Zlinska nemocnice trosku jinde, ted je to stejne jako v Uh. Hradisti (další tragedie).
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo o této nemocnici v Uh jsem taky slyšel lecos špatného.
tyboo

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venku napadne 0,008 mm sněhu a na cesty vyjeli teroristi, kteří mimo město jednou 60 km/h a v obci 40. Ideálně ve špičce, aby je nebylo kdy předjet.. horší jak kloboučnici, honiči spotřeby co dojíždějí kilometr ke křižovatce nebo tygři, co vzadu vezou plato vajec a do každé zatáčky musí krokem.. ach jo..
Korny

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Venku napadne 0,008 mm sněhu a na cesty vyjeli teroristi, kteří mimo město jednou 60 km/h a v obci 40. Ideálně ve špičce, aby je nebylo kdy předjet.. horší jak kloboučnici, honiči spotřeby co dojíždějí kilometr ke křižovatce nebo tygři, co vzadu vezou plato vajec a do každé zatáčky musí krokem.. ach jo..

já si taky radši před křižovatkou podřadím a zpomalím než bych tam vletěl jak prase do zelí a začal brzdit 10m za autem přede mnou...nedělám to kvůli spotřebě (jezdím firemním ), ale přijde mi to pohodlnější.
tyboo

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
tyboo napsal:

já si taky radši před křižovatkou podřadím a zpomalím než bych tam vletěl jak prase do zelí a začal brzdit 10m za autem přede mnou...nedělám to kvůli spotřebě (jezdím firemním ), ale přijde mi to pohodlnější.

ale jo jasne, ja taky, ale ne 200 m pred krizovatkou, kdy jedes za autem 55 km/h treba a uplne vidis jak ta rucicka pomalicku pada..
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím kam to dát, tak to prdnu sem. Svým způsobem mi to i leze na nervy, nebo resp. mi leze na nervy blbost některých novinářů. Včera jsem se dočetl v našem Domažlickém deníku, že ve Staňkově mají oddíl STYLOVÉHO TROJBOJE!!!!

Neuvěřitelný! Začínám přemýšlet nad disciplínama vážení styloví trojbojaři!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 757, 758, 759 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: