|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:08 am Předmět: 17.1.2014 trenink č.44 |
|
|
bear routine tyden 2 den 3
mt:
2x5x83kg
10x5x72.5kg
bradla:
2x5x12.5kg
15x5x7.5kg
...bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 18, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Od ctvrtka nemocny, v patek sem ale trenink odjel. Jidlo off, nemam chut, bliju jak kkt, kaslu,... nevim co mi vsechno je  ...v pondeli musim byt ok....obavam se ze 2 tydny beara k hovnu, vyblul sem asi vse co sem nabral ..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
dnes užeru 350g s/120g b...zitra posilka...no dřep snad pude, kyčle sice odporují, ale nic extra...ale benč..2x5x65kg...to sem nikdy nezkoušel :-) tak ale to bude jeste ok, horsi 15x5x55 :-) ale..zvladnu, kdyz uz ta nemoc má rozum a ustupuje,.. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:05 am Předmět: 20.1.2014 trenink č.46 |
|
|
bp:
2x5x65kg
-dopomoc, cheating
15x5x55kg
-širší uchop, s dotekem, pohoda
dřep:
3x65kg
-kyčle au, zamotala se mi hlava, vyblul sem se, zachrchlal sem se, vdechl sem zvratky, vyblul sem se a ted lezim na intru (''teplota'')...
e: tak zdravy jak sem si myslel este nejsu. Asi
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 21, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
zánět průdušek-off-nucený konec beara. Zase jsem se vyšvihl. kokotaurus. :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
ma par tydnu nebudu psat do logu, tolik hrotit jidlo a stresovat se tim. To me dycky dostalo po mesici do stavu off a ...no, proste 'zvolním' a budu to delat jinak. Najdu prijemne fb kde se shybuje, delaj bradla, bench a mt a to budu brat jako zaklad, budu delat planky a tak a... 17.5. se ozvu do logu. Mozna sem psat budu otazky aj. ale treninky, jidlo a formu sem 'vyplakávat' nebudu. Mam ted 3 tydny off od uterka? takze v pondeli za 2 tydny zacnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 6:16 pm Předmět: |
|
|
právě jsem dočetl 1. část knihy Konečně Mohutný. Zajímavá. Škoda že autor upřednostňuje split. Je to kniha pro ektomorfy. Zajimavé třeba to, že autor v jeho 'nej' období nabral za 4 roky 12kg...no, to mě kapku zklamalo, ale i namotivovalo. Taky doporučuje cvičit 5-7op na velkou a 4-6 op na malou partii. Udatně se nema ektomorf snažit pumpovat. Dbat radej na regener apt. no pokud tu knihu znate, jaky mate nazor?..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Názor, na split sa podľa mňa nič nechytá z dlhodobého hľadiska, tož asi toľko, výhoda je, že si môžeš variovať cviky a opakovania v rámci ako jednej tréningovej jednotky, tak v spektre cyklov atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
-50g vloček
-40g rýže
-2 lžíce medu
-6 jahod (větší
-12 lísk. oříšků
-vanilkový cukr
-60g tvaroh
ryžu a vločky sem uvařil, pak všechno smichal s 450ml mleka a rozmixoval...neposral sem se a bylo to skvele. misto jahod zkusim banan
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:15 am Předmět: |
|
|
:DDD
Dobrej log, jen tak dál, fakt baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
| strejda. napsal: | :DDD
Dobrej log, jen tak dál, fakt baví. |
Myslím, že na urážky nemáš postavu. Vlastní log nevedeš, takže na frajera si asi jen hraješ,.. ale kdo ví :-) ....hoď aktuálku, ať máme co obdivovat:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
nemyslim si, ze to bylo mysleno spatne.. fakt bavi, jako ze se to dobre cte, je to psany takovou ctivou formou... alespon, tak bych to napsal za sebe. kolik toho bylo nakonec po tom rozmixovani? to muselo bejt tak 1.5l napoje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | nemyslim si, ze to bylo mysleno spatne.. fakt bavi, jako ze se to dobre cte, je to psany takovou ctivou formou... alespon, tak bych to napsal za sebe. kolik toho bylo nakonec po tom rozmixovani? to muselo bejt tak 1.5l napoje :D |
Nene prave, moc toho nebylo. Dnes sem zkousel jako snidani neco podobneho.
-60g vlocek
-55g ryze
-150g bily jogurt
-1 banan
-pul sacku vanilk. cukru
250ml mleka
a pohoda...vcera sem toho mleka dal moc......celkem ale dobre, su nemocny tak zkousim kraviny a fakt mi to chutnalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:56 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | strejda. napsal: | :DDD
Dobrej log, jen tak dál, fakt baví. |
Myslím, že na urážky nemáš postavu. Vlastní log nevedeš, takže na frajera si asi jen hraješ,.. ale kdo ví :-) ....hoď aktuálku, ať máme co obdivovat:-) |
Co blazníš?Čím sem tě urazil?Rád sem chodim to číst, nechápu, proč semnou chceš pořád soupeřit nebo alespon mně to tak přijde.
Za a) sem tady dával svoji fotku cca měsíc dozadu, kromě mírnýho zalití tukem přes vánoce se toho moc nezměnilo, ale jestli je to nutný, dám ji sem znovu, nestydím se, za tu práci co sem udělal za dva roky.
Za b) nemám důvod si tady dělat log, mám trenéra, kterej mně poradí, co potřebuju, neivdím k tomu důvod.
Nevím, proč bych si měl hrát na frajera ale ok, seš podrážděnej, necháme to tak, promin.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|