Ale čoby, oddove snaženie mám pod drobnohladom, aj ked tomuzväčša prd rozumiem, ale celkom ide hore, no:).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pro ty, co by se o mě báli :) Žiju, trénuju, ale není moc čas psát log. Mám na krku moje poslední zkouškové, tak se snažím si ho náramně užívat. A ty nádherné předměty co máme teď v 5. ročníku :) Mezinárodní právo veřejné, soukromé, Finanční právo, Právo životního prostředí, bomba
Jinak v tréninku zkouším takový minimalistický přístup, piluju jen front + back levers, handstand, a one arm chin up + push up :) Na rozcvičku si vždycky dávám mobilitku podle železnékoule a taky se teď pomalinku učím techniku TGU, moc mě to baví tenhle cvik :)
Zítra jdu na předposlední zkoušku, tak pokud to dopadne nějak uspokojivě (Éčko poď k taťkovi) tak to tu zase rozjedu :)
Čte to tu ještě někdo kluci moji? Nebo si tu zadělávám na nějaký nadějný sebeklam?
Jasny, ja to sleduju, at mam pak podle ceho nacvicovat paradicky
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
ale inak mam to tu v ocku a momentalne zacinam cvicit podobne pico*iny, aj ked jednoduchsi level. A co to je ta mobilita zeleznej gule? posli mi link pls.
a take planche, alebo aspon tuck planche si neskusal nacvicit?
Jinak včera sem objevil skvělý jogurt, kdo by měl zájem :) Výborný chuťově, složení jen mléko, smetana a jog. kultury a ve 100g je cca 6g bílkovin, čili asi 2x víc než v klasických jogurtech :)
A tady jedna fotečka z AKCE, kdy mě mladá fotila při atypické činnosti :DDD
Smaž to, než to uvidí Luster a začne mě vnímat jak konkurenci. Pak mě přijede seřezat i když mám za sebou rok MMA tréninku, takže bych mu snad dokázal kvalifikovaně utéct
Shyby na jedné ruce kruhy
druhá ruka drží ručník cca v 1/2
1x + 1x
2x + 2x
3x + 3x
4x + 4x
1x + 1x
Kliky na jedné ruce
druhá ruka natažená jako support
1x + 1x
2x + 2x
3x + 3x
4x + 4x
Okruh:
Kliky s nohama v kruzích
Mountain climbers
Švihadlo
Obrácený plank na baloně
20 sec práce / 10 sec pauza >> 2 okruhy
Bring Sally UP/DOWN
dřepy bez zátěže
Krátký, ale intenzivní trénink, propocený durch. Musím zase začat dělat trošku metcony, soustředil sem se na sílu a ty tréninky začaly být takové zpomalené a utahané.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru