|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem xboxák, ale zkusím poradit - jedná se o split sceen a musí být proti sobě nebo i spolu proti konzoly?
Resident Evil
CoD - zombie jsou sranda
Bordelands
Far Cry 3
Splinter Cell
Musíš si pohledat jestli je to i na PS3. :) Sakra zrovna nedávno jsme se bavili se švagrem, že už jsme dlouho nehráli Halo ve 4, proti sobě, mám chuť svolat lidi a zapařit. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ALKAPONE

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:12 pm Předmět: |
|
|
ten resident evil 5 v coopu pro me nejlepsi zalezitost _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
a jinak jako best singlovka za posledni rok jednoznacne GTA 5 a The Last of Us _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
Haa tak som to rozbehal, cez UNB Injector.
30 fps  na viac nez 5 rocnej hre. Fasa.
Tak som dal SMAA na HIGH z ULTRA
zrusil v enbseries.ini: AmbientOcclusion, DepthOfField tak to hned skocilo na peknych 50 fps vonku. Idem tam skusit nahadzat teraz tie mody a NMC textury co to spravi. Ale je to sakra rozdiel, ked to cez F12 vypnes a vidis povodnu.
Naposledy upravil BerserK87 dne po leden 20, 2014 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
Jj RE5 jsem hltal, si pamatuji, že když jsme našli nějakou zbraň, tak jse si jí vzal a kámošovi vždycky dával ty staré kusy.  Ještě byl super ten mod, jak tam sbíráš čas a musíš udělat nějaké určité skore, jsem pak hrál furt za toho Weskera, co měl upilovanou brokovnici snad na 6 ran. Jsem měl první demo a když jsme narazili poprvé na toho s tou motorovkou, tak jsem měl strach jak v hororu, jak když mě honí skoro doopravdy, pak jak už jsou znova u konce, tak jsem je kosil zblízka brokovkou.
The Last of Us je bohužel only PS3, takže mám smůlu. Z GTA 5 mám takové zvláštní pocity, bavilo mě to, nějakou dobu jsem u toho proseděl, ale zklamal mě jízdní model, GTA IV jsem vydržel hrát dlouho pro dohraní, díky jízdnímu modelu a destrukci aut, tohle jsem po dohrání musel smazat z flashky, protože jsem si tam hodil D3. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:48 pm Předmět: . |
|
|
já plánuju nakoupit AC IV, GTA 5, GT 6, Last of Us :)
no a abych teď nebyl sám, tak ke mě na víkend přijede kamarád, dáme pivka, kvalitní doutníky a právě, že by bylo fajn si zahrát nějaký coop, ať je sranda, ty hry výše jsou kromě GT6 hlavně pak pro mě jako splěná přání :)
Našel jsem Killzone 3, jde mi prostě o to, co je sranda si zahrát, ani jeden na konzolích nepaříme, on nepaří vůbec (Vladimír Zavadil, ten co se mnou točil první Spartan a druhý den sám běžel Super a pak na druhém spartanu už byl se mnou přímo v týmu)
co se týče splitscreenu, tak budu kupvaot televizi, kde každý hráč přes své 3D brýle vidí na celé obrazovce jen svůj obraz :)
| MAST3R napsal: | Jsem xboxák, ale zkusím poradit - jedná se o split sceen a musí být proti sobě nebo i spolu proti konzoly?
Resident Evil
CoD - zombie jsou sranda
Bordelands
Far Cry 3
Splinter Cell
Musíš si pohledat jestli je to i na PS3. :) Sakra zrovna nedávno jsme se bavili se švagrem, že už jsme dlouho nehráli Halo ve 4, proti sobě, mám chuť svolat lidi a zapařit. |
tak dej pak vědět a dorazím, nahromadil se mi tam kubánský rum, metaxy atd. ze všech oslav, já moc v poslední době nepil
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 20, 2014 10:24 pm Předmět: |
|
|
Tak s tou TV je to promakané. Nejhorší je když hrajete ve 4 na jedné TV a znáš mapu (nebo spíš všichni znaj mapu), je to sviňárna ale stejně se koukáš kde kdo je, ale docela je sranda, když je někdo zakempenej, na někoho čeká a sejme ho někdo jinej.  V Halo je super mod, kde to sundaváš na "headky" a něco je fakt stylem - lucky bastard.
Pokud nemáš zkušenosti s hraním stříleček na gamepadu, tak hodně štěstí, není nic vitpnějšího, když se snaží někdo někoho sundat, ale střílí všude okolo.  Ale časem se to dá pochytit, ale znám kámoše, co se mnou hraje už asi 4 roky (samozřejmě ne každej den), ale stejně je strašná lama.
Tohle jsou přesně ty chvíle, kdy mě štve, že bydlím skoro oproti všem uživatelům fora na druhé straně republiky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po leden 20, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak s tou TV je to promakané. Nejhorší je když hrajete ve 4 na jedné TV a znáš mapu (nebo spíš všichni znaj mapu), je to sviňárna ale stejně se koukáš kde kdo je, ale docela je sranda, když je někdo zakempenej, na někoho čeká a sejme ho někdo jinej. V Halo je super mod, kde to sundaváš na "headky" a něco je fakt stylem - lucky bastard.
Pokud nemáš zkušenosti s hraním stříleček na gamepadu, tak hodně štěstí, není nic vitpnějšího, když se snaží někdo někoho sundat, ale střílí všude okolo. Ale časem se to dá pochytit, ale znám kámoše, co se mnou hraje už asi 4 roky (samozřejmě ne každej den), ale stejně je strašná lama.
Tohle jsou přesně ty chvíle, kdy mě štve, že bydlím skoro oproti všem uživatelům fora na druhé straně republiky. |
tak mě zkus, pracuji v Olomouci a doktorské dělám a bydlím v Praze
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 20, 2014 10:29 pm Předmět: |
|
|
Ústecký kraj - kousek od Litoměřic. :/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po leden 20, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ústecký kraj - kousek od Litoměřic. :/ |
rodiče mám v KV, přítelkyně byla z MB, jezdím všude
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 21, 2014 7:59 am Předmět: |
|
|
Takže příští Ronnie Training Day u mě, respektivě u švagra. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st leden 22, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Za tu cenu by si ale mel herni pc (prumernej) i s mega monitorem (s tv dohromady) a hry se daj stahnout zadara.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
LG telky su super, nemam co vytknut. Kvalita a jednoduchost.
Hm to sa ti vazne oplati kupovat ps3 (rozdiel v cene voci ps 4 je 100eur co sa da ozeliet a zas ti vydrzi kolko 5 rokov?)? Ako daleko budes od telky? Bo ak blizsie tak 720p obraz na takej vacsej telke nic moc. Ja mastim na 82cm LG GTA V a ked sedim take 2 metry od telky sa mi to zda celkom dobre. Inac ta cena ps3 ovladaca je riadna. Sme rozmyslali s priatelkou ci si nekupime daco pre dvoch ale ked som videl tu cenu obyc ovladaca..
Judson, ale tu sa preberalo ze kvoli comu to chce. A ked to chce kvoli tomu tak si nebude kupovat pocitac..
Naposledy upravil BerserK87 dne čt leden 23, 2014 12:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|