Sacharidové vlny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Sacharidové vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mlafi

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 4:04 pm    Předmět: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli nedělám chybu v tom,když si k masu uvařím zeleninu.Nebo musím jíst pouze jen např.100g masa a 1/2 sáčku rýže,jak mám psáno v jídelníčku.Jsem úplně na začátku a v tomhle nemám moc jasno.Díky za radu [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dies

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleninu jedz, je zdrava ;)

V suvislosti so sach.vlnami si len musis ustrazit kolko sacharidov z tej zeleniny prijmes aby si dodrzala vysku svojej vlny.
mlafi

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 5:01 pm    Předmět: Mockrát děkuji za odpověď Odpovědět s citátem

dies napsal:
Zeleninu jedz, je zdrava ;)

V suvislosti so sach.vlnami si len musis ustrazit kolko sacharidov z tej zeleniny prijmes aby si dodrzala vysku svojej vlny.
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 10:17 pm    Předmět: Re: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

mlafi napsal:
Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli nedělám chybu v tom,když si k masu uvařím zeleninu.Nebo musím jíst pouze jen např.100g masa a 1/2 sáčku rýže,jak mám psáno v jídelníčku.Jsem úplně na začátku a v tomhle nemám moc jasno.Díky za radu [/b]

Jak psal Dies. Ale také je otázka proč jedeš na vlny. Vlny jsou krátkodobá dieta (lidi kteří se ptají na vlny a vydrželi by vlnit dlouhodobě, se dají spočítat na prstech jedné ruky experimentálního chemika) a pokud nemáš pořešené věci kolem, jen si zaděláváš na jojo efekt. V hubnutí platí jednoduchá věc. Musíš změnit životní styl. Pokud ho nezměníš, krátkodobé diety udělají větší škodu než kdybys žádnou nedržela.
Takže ti doporučuji abys udělala klasickou věc. Napsala sem svůj typický jídelníček, svojí průměrnou týdenní sportovní aktivitu, váhu, výšku a sportovní minulost. Neříkám že to pomůže. Ale je tu šance že dostaneš dobré rady a přehodnotíš své postupy.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem si říkala, že bych je někdy dala....časem. ale už mě to přešlo, já bych to nevydržela
mlafi

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajajaj to nebude tak jednoduchý,jak jsem si myslela.Vlnky jsem dala na doporučení kámoše.Zkoušela jsem všemožně zhubnout a moc mi to nejde.Vlny mi vyhovují,že mám přesné množství,kolik,čeho.Dřív jsem si zakládala na dobré životosprávě,ale nevěděla jsem,kolik toho mám sníst.S pohybem nic moc.Když se dá,tak jezdím na kole,nebo chodím běhat a cvičení doma,ale......Není to nic pravidelného.Žádné výsledky za sebou nevidím.Mám 160cm a vážím 75kg.Nejvíc,co se mi za poslední rok povedlo zhubnout,bylo 11kg.Týden jsem na vlnách a každý den posiluji,ale doma.Nemám možnost někam zajít,jelikož pracuji v zahraničí.Další problém je v tom,že jako řidič nemám pravidelný spánek.Někdy spím v noci,někdy přes den.Hodně jezdím v noci a funguji tak,že jedu př. 3hod a pak jdu na 3hod spát a zase znova.Tak to řeším tak,že když vyrážím na noc,začínám se snídaní a tak pokračuji do večeře,kterou mám třeba v poledne.Tohle je hodně velký problém,ale rvu se tím,jak se dá.Třeba do včerejška jsem vůbec nevěděla,že zelenina obsahuje nějaké sacharidy Jsem na začátku,tak vím o tom všem skoro ,,prd'' ale snážím se,co nejvíce nastudovat.Jinak předem všem děkuji za odpověď
Davesix

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teda nikdy v dietě při sach. vlnách sacharidy ze zeleniny nepočítal Obsahuje jich tak málo, že aby to mělo nějakej dopad, musela by si ji sníst aspoň kilo, což pochybuju, že do sebe tolik narveš
mlafi

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a pak,že to nepůjde Už jsem začala propadat šílenství. Jsem ráda,za tvůj názor.Díky moc

Rychle na stránku:

Přejdi na: