>o< Milánkův log >o<

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - >o< Milánkův log >o<  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> >o< Milánkův log >o<
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...jj vlku fitko je to nadmiru dobře vybaveno - zejména nahoře v činkárně je tolik kotoučů a os, že by se tím dalo vybavit několik posiloven - určitě hodím (casem) plná fota celých prostor a detaily některých strojů, které skvěle odstraňují vedlejší ruchy a pomohou k maximalní koncentraci na procvičovaný sval

...znám ty staré bouchárny , přesně jak popisuješ - do jedné jsem chodil hned za mým barákem přes 10 let, ale poněkud jsem z ní vyrostl a už to tam na mne bylo malé a nešlo tam vymýšlet nic nového
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.

Naposledy upravil MilanaliM dne ne leden 19, 2014 4:30 am, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pá 10.1.2014 > 04:30 < trénink
B - ZÁDA

Přítahy shora úzkým kladivovým úchopem - nakládací stroj

rozcv: 2x25kg, 2x50kg
---
1 série 10op 2x65kg
1 série 4op 2x75kg ...test
2 série 6-10op 2x65kg
---
1 série 12op 2x50kg

Přítahy JČ v předklonu s oporou o lavičku střídavě

3 série 6-10op 50kg

Stahování kladky za hlavu širokým úchopem

3 série 6-10op 100 (dest.)
---
3 série 10-12op 80 (dest.)
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MilanaliM

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...trochu jsou cítit záda

* * * * *

So 11.2014 > 15:00 < trénink
C - Břicho - Nohy

Svíčka - zvedání pánve

1 série max op

Zkracovačky

1 série max op

Úklony do stran ve stoje s JČ střídavě

rozcv: 30kg, 40kg

2 série 10op 50kg

Dřepy na stroji ...po týdnu se jde opět na to

rozcv: 90kg, 130kg, 170kg, 210kg
---
1 série 10op 230kg
1 série 8op 250kg +10kg
1 série 6op 270kg +20kg PR ...nohy už se třásly
---
1 série 10op 210kg

Přednožování

3 série 10-12op 2x35kg

Zdolání schodů do nižšího patra komerční zóny

1x ...podlamovaly se kolena

výpony ve stoji

3 série 10-20op já*130kg + 100kg

* * * * *

...seženu si sparinga a vymáčknu napřespříště co to dá
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... bolí kvadricepsy a břišní sval šikmý i příčný

Ne 12.1.2014

VOLNO ...regenerace těla, duše a mysli

Naposledy upravil MilanaliM dne st červen 08, 2022 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...doznívá bolest kvadráků

* * * * *

Po 13.1.2014 > 07:00 < trénink
D - RAMENA - BICEPS - TRICEPS

Tlaky s VČ ve stoje za hlavu

rozcv: 20kg, 40kg
---
3 série 6-10op 55kg
---
3 série 6-10op 40kg

Upažování s JČ ve stoje

1 série 10op 12kg
2 série 10-12op 10kg

Bicepsový zdvih úzkým podhmatem

rozcv: 20kg, 30kg, 40kg, 50kg
---
3 série 8-10op 55kg
---
3 série 10-12op 45kg

Benčpres úzkým úchopem nadhmatem

rozcv: 60kg
---
1 série 12op 90kg ...lehký takže přidávám na druhou sérii kotouče
2 série 6-10op 100kg +10kg
---
3 série 6-10op 90kg +10kg

* * * * *

...svalová horečka - ramena

Út 14.1.2014

VOLNO

* * * * *

St 15.1.2014 > 6:30 < trénink
A - BŘICHO - PRSA

Tlaky s JČ na rovné lavici

rozcv: 2x30kg, 2x40kg
---
3 série 6-10op 55kg
---
3 série 6-10op 50kg

Kliky na bradlech - stroj

1 série 15op 2x105kg
---
3 série 6-10op 2x120kg
---
3 série 10-12op 2x110kg
---
1 série 15op 2x90kg

Naposledy upravil MilanaliM dne st leden 15, 2014 7:57 pm, celkově upraveno 1 krát
MilanaliM

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...lehce cítím prsa...už to bude chtít změnu

* * * * *

Čt 16.1.2014 > 05:30 < trénink
B - BŘICHO - ZÁDA

Úklony do stran ve stoje s nataženýma rukama a přidanou zátěží (metronom ve stoje)

3 série max op 5kg

Svíčka - zvedání pánve

1 série max op

Zkracovačky

1 série max op

Přítahy shora úzkým kladivovým úchopem - nakládací stroj

rozcv: 2x25kg, 2x50kg
---
3 série 6-10op 2x65kg
---
3 série 6-10op 2x55kg

Přítahy JČ v předklonu s oporou o lavičku střídavě

3 série 6op 55kg +5kg
---
3 série 8op 50kg

* * * * *

...nasranej hned od počátku, že jsem nestihl přijít včas na pátou
MilanaliM

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...konečně jsem se pořádně prospal - 12ti hodinový maraton
...bolí mne záda - hlavně mezilopatkové svaly

* * * * *

Pá 17.1.2014 > 13:30 < trénink
C - NOHY

Dřepy na jedné noze střídavě s přídavnou zátěží

1 série 12op já*130kg + 12kg +2kg
1 série 10op já*130kg + 20kg +6kg
1 série 8op já*130kg + 24kg +6kg

Přednožování

3 série 8-15op 2x35kg

Výpady napříč posilovnou

1 série já*130kg + 25kg

Výpony ve stoji jednonož střídavě

3 série 12-20 já*130kg + 20kg

Výpony ve stoji

3 série max op já*130kg + 20kg
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 3:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedy zaradis klasické hlboké drepy/bence/mrtvoly? 130kilova chlapina a trtka sa na dakych nobl strojoch/kladkach, meh
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Turakame, mno dopisovat tréninkový log od začátku března 2013 se mi nechce (a ani jsem si nevedl tréninkové zápisky do notesu jako kdysi) - v období před zalogováním tady jsem pro změnu jezdíval jen čelní dřepy a leg-press, benč cvičím sporadicky a jen jsem tlakoval s JČ a půl roku se vyhýbal těm hammer strojům na prsa a klasickou mrtvolu jsem nikdy necvičil a ani to nemám v plánu - jezdím jen rumuny (není tam třeba taková váha - proto mne maximálně baví dřepovat jednonož - pro to samé), kladky využívám jen na záda > těch 130kg je s pozůstatkem tukových zásob (v době absolutního nicnedělání jsem vážil 110-112kg, ale svaly to nebyly), takže kladka mi pomáhá při širokém stahování procvičit to co potřebuji...na hrazdě bych to s vlastní vahou zvládl jen na úzký kladivový úchop ... mám svůj vlastní způsob tréninku a výběru cviků a je mi jedno jestli to někomu leží v žaludku - nicméně kritika je třeba, aby se kritizovaný zamyslel zda-li je kritika oprávněná a bude třeba změnit přístup - v tomto případě si tvé výtky dokáži obhájit a necítím potřebu přizpůsobit se davu - cvičím po dlouholetém výpadku necelý rok a mám za sebou od té doby tři dokončené cykly s celkem dohromady 60ti dny dlouhodobějších tréninkových pauz... P.S. nejraději chodím trénovat mezi půlnocí a čtvrtou ranní, kdy mám klid na trénink (to bylo období BŘEZEN-ČERVENEC 2013) což opět vybočuji z davu

výsledky silové i objemové jsou a to je pro mne směrodatné a to , že nemám pas 88cm s pekáčem buchet jako kdysi mne poněkud netrápí...nemám žádné sportovní termíny ... nicméně jsi se Turakame třefil přesně do konce mého dalšího cyklu - nabírací období končí a začíná spalovací období ... popravdě to bude pro mne něco nového a sám jsem zvědav jak se s tím poperu - nikdy jsem nepotřeboval mít nějaké tuku se zbavující cyklusy - držel jsem se po celý rok v co nejlepší formě 95-100kg do max 10% - sice na moji výšku nijak extrémní objemy to nebyli, ale já mám spíše idoly jak Frank Zane.

(široký benč jsem tam v jednom cyklu zařazen nějaké obdobíčko měl hlavou nahoru na dounavení po hammer stroji a třebas taková ramena cvičím v drtivém případě jen přítahy k bradě nebo tlaky za hlavou ... na hammer stroji na ramena jsem byl jen párkrát, abych si ho otestoval, jaké to je a jestli mne po něm budou bolet ramena, dále u mne vzácně uvidíš cvičit biceps s JČ či triceps s JČ - prostě mne to neuspokojuje a co mne neuspokojuje to mne nebaví a co mne nebaví to se mi těžko odvděčí růstem, když do toho nebudu dávat 1000%

nicméně tvůj podnět mi vnuknul myšlenku, že bych se k někomu "připařil" a jel bych s ním nějaký čas jeho tréninkový plán - jen mi to teď nezapadá do mého dalšího období jak pracovního tak odtučňovacího, takže to nechám zatím v šuplíku - nedokázal bych sesynchronizovat společné časy tréninků

* * * * *

03.03.2013 (110kg) - ComeBack (blbec jsem si neudělal rozbor těla...kolik jsem si za šest let nicnedělání nastřádal kil tuku)

Hrudník-119cm Hrudník nádech-123cm Hrudník výdech-117cm Paže volně-39cm Paže zaťatá-42,5cm Předloktí-32cm Obvod ramen-127cm Stehna-68cm Lýtka-51cm Pas-102cm Pas-výdech 94cm Boky-112cm Krk-40cm

20.06.2013 (118kg)

Hrudník-126cm Hrudník nádech-130cm Hrudník výdech-121cm Paže volně-43cm Paže zaťatá-46,5cm Předloktí-34cm Předloktí zaťaté-37,5cm Obvod ramen-132cm Stehna-72cm Stehna zaťaté-74cm Lýtko P.-53,5cm Lýtko L.-48,5cm Pas-103cm Pas výdech-97cm Boky-113cm Krk-41cm

20.11.2013 (122,5 kg) srpen-nemoc

18.01.2014 (126 kg)

Hrudník-130cm Hrudník nádech-133cm Hrudník výdech-126cm Paže volně-44cm Paže zaťatá-48,5cm Předloktí-35cm Předloktí zaťaté-38cm Obvod ramen-136cm Stehna-75cm Stehna zaťaté-77cm Lýtko P.-56cm Lýtko L.-51cm Pas-105cm Pas výdech-99cm Boky-115cm Krk-43cm

* * * * *

permanentka do bazénu plně nabita - ještě se objednat na rozbor skladby těla ať se namotivuju, nakoupit BCAAčka a hurá na to...

Naposledy upravil MilanaliM dne ne leden 19, 2014 10:43 am, celkově upraveno 5 krát
MilanaliM

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... bolí kvadricepsy a sedací sval + lýtka + břišní sval šikmý

* * * * *

So 18.1.2014

VOLNO

> 23:30 < aerobní hodinka: kolo+pás

MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... bolí kvadricepsy a sedací sval + lýtka + břišní sval šikmý ...tedy to samé co včera

* * * * *

Ne 19.1.2014

VOLNO
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si ty? ty blaho taková hora..koukal jsem se na tvoje fotky z dřívějška před zdravotním problémem.. bojovník..já měl na tebe ze začátku negativní názor kvůli některým příspěvkům...ale příjdeš mi jako v pohodě člověk
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sákryš ty jsi narostl... a toho tuku tam zase nijak zvlášť není... přiměřeně, aby se s tím vždycky dalo něco udělat.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuji mravenečkům a vlkům za pochvalná slova

...stále jsou cítit lýtka

* * * * *

>o< START NOVÉ ETAPY TRÉNINKU >o<

* * * * *

Po 21.1.2014 > 15:00 < trénink
A - HRUDNÍK - ZÁDA - RAMENA

předvyčerpání - supersérie
Upažování s JČ hlavou nahoru >>> tlaky s JČ hlavou nahoru (odhodit upažky a fofrem bafnout tlačky)

3 série 9-12 op >>> 3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)

shazovací série
Tlaky s JČ na rovné lavici

5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema)

Stahování kladky s napnutýma rukama v pokleku >>> stahování kladky širokým úchopem za hlavu (max 5sec na přemístění)

shazovací série
Přítahy VČ v předklonu

5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema ...ani nedávám závěry - není čas na šroubování a zašroubování)

Upažování s JČ ve stoje >>> tlaky s VČ za hlavou (odložit upažky a fofrem bafnout VČ)

> aerobní půlhodinka < 30 minut na kole (radši mne baví plavat...není to taková nuda a voda mi přirozeně ochlazuje z námahy přehřátý organizmus)

* * * * *

...zítra mi dojdou BCAAčka a bílkoviny na dva měsíce ...začínám přiškrcovat sacharidy

Naposledy upravil MilanaliM dne st leden 22, 2014 8:15 pm, celkově upraveno 4 krát
MilanaliM

PříspěvekZaslal: út leden 21, 2014 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

můj klasický objemový trénink s těžšími vahami a delšími přestávkami mezi sériemi a procvičováním partie cca 1x týdně je za mnou a tak přišel čas potrápit tělo a svaly intenzivnějším tréninkem s nižšími vahami a minimálními přestávkami mezi sériemi + procvičit každou partii 2x do týdne se spoustou aerobního tréninku

* * * * *

A+B-VOLNO-A+B-VOLNO-VOLNO

A - HRUDNÍK - ZÁDA - RAMENA

B - NOHY - BICEPS - TRICEPS

* * * * *

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - >o< Milánkův log >o< Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: