|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | LG telky su super, nemam co vytknut. Kvalita a jednoduchost.
Hm to sa ti vazne oplati kupovat ps3? Ako daleko budes od telky? Bo ak blizsie tak 720p obraz na takej vacsej telke nic moc. Ja mastim na 82cm LG GTA V a ked sedim take 2 metry od telky sa mi to zda celkom dobre. Inac ta cena ps3 ovladaca je riadna. Sme rozmyslali s priatelkou ci si nekupime daco pre dvoch ale ked som videl tu cenu obyc ovladaca.. |
já jsem chvíli zvažoval, jestli nejít jen do 42, ale pak jsem si uvědomil, že budu moci pařit i z postele navíc ta televize má funkci, že ti z hůř kvalitního obrazu o menším rozlišení provede nějaké zkvalitnění, takže i filmy, co nejsou ve fullHD, si na tom užiješ :)
Ale 2,5 m od toho budu sedět vždycky, to je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
To bych chtěl vidět jak to vylepší obraz.. marketingový žvásty  Upscalovat obraz umí snad každá telka. Takže nevím co si pod tím představit, možná že to nějak odfiltruje (rozmaže) kostičky v obraze.
Kámoš má taky asi 46" telku a hry na tom vypadaj fakt strašně pokud člověk nesedí tak 5 metrů daleko (pak už tak dobře nevidí ten rozblitej obraz :D ) . Hlavně když většina her na starou generaci konzolí nejede ani v 720p.
Naposledy upravil Riku dne čt leden 23, 2014 12:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
Záleží na zdroji obrazu no, televizní SD vysílání vypadá blbě i na 32" telce.
Já jsem u něj hrál na tý 46" Alan Wake a ten vypadal v pohodě i z menší vzdálenosti, ale třeba GTA IV nebo Red Dead Redemption bylo tak rozblitý, že jsem se na to nevydržel dívat.
Ta televize mmůže mít super obraz, ale je to k ničemu když to co jde do ní je na nic :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Záleží na zdroji obrazu no, televizní SD vysílání vypadá blbě i na 32" telce.
Já jsem u něj hrál na tý 46" Alan Wake a ten vypadal v pohodě i z menší vzdálenosti, ale třeba GTA IV nebo Red Dead Redemption bylo tak rozblitý, že jsem se na to nevydržel dívat.
Ta televize mmůže mít super obraz, ale je to k ničemu když to co jde do ní je na nic :) |
samozřejmě, že to má i další důvody ta velká obrazovka, těším se na olympiádu a na hokej a na funkci, že si jde udělat ten 3D obraz ze 2D, což může při HD vysílání ČT vypadat slušně, doufám :)
Ale asi se fakt v klidu ještě poptám v Alze a případně vezmu tu stejnou televizi jen 42, mně se líbí, že má skvělý zvuk, zabudovaný subwofer apod. 400 Hz je na sport i hry luxus, to by mělo stačit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
Riku by si sa cudoval ako to dokaze LG vylepsit. Neviem ci tu alebo v inom vlakne som spominal ze co stiahnem nejake klasicke dvd ripy alebo slabsie bdripy tak na mojom 1080p notasi to vypada dost neostro ale ked to pustim na 82cm LG tak pozeram to co je? Uuplne jasny ostry obraz.
Minule s kamaratom sme sa bavili takto a on mi povedal.. ze on ma taku telku kde ma takuto vylepsenost a ze to musel dat na medium pretoze ked si pustil starsie filmy ze to uz ani nevypadalo ako starsi film. Pytam sa.. a nemas LG. Mam  . Ja to mam na HIGH a je to dost velky rozdiel ked to vypnes a zapnes.
Ja som skusal GTA V na neviem to je asi Panasonic Viera starsia plazma - len teraz neviem na kolkatke, obluda asi 50tka a tam sa mi ten obraz vobec nepacil. Na tom LG sa mi to paci, pravdupovediac som neskusal vypnut vyhladzovanie. No na filmy to funguje.
Osobne by som siel radsej po ps4, uz len kvoli obrazu. 720p a 1080p zrovna na takej velkej telke nie je zanedbatelny rozdiel - az markantny + do buducnosti. PS 3 za chvilu zapadne prachom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
zober ps4ku, budeš len čumieť, aké na to v budúcnu vyjdú pecky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
No mně na 24" FHD monitoru vypadají filmy co nejsou aspoň v 720p tak strašně že se na to nedá koukat (rozmazané, rozkostičkované) a na 32" FHD Samsung telce se dá dívat i na 480p filmy. Což je divný, když monitor je menší. Celkem bych bral aby mi tohle někdo vysvětlil čím to je
Chtěl bych celkem vidět co to dělá (zda to nějak odfiltruje kostičky a šum a zostří obraz.. což se dá udělat s každou televizí), protože ta vychytávka se jmenuje Resolution Upscaler a říkám, upscalovat obraz umí každá televize. Jinak by 480p filmy byl jen malý obraz uprostřed televize a okolo černo
Taky bych těď PS3 nebral, určitě ne nové, max z bazaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
Nie neznamena by to ze by bol v strede a naokolo cierno. Znamena to ze ti to codec odfiltruje, po zvacseni. A zas kazda telka to predtym nemala. Mozno teraz uz ma. Ale co sa tyka ovladania nastaveni, menu, pripojitelnosti tak co mam skusenosti LG je natom najlepsie.
Zeby freimen teraz volal a stornovaval ps3 a nahradil ps4kou?  Tie hry ako AC IV su special verzia pre ps3 a pre ps4 zvlast? Jedine co su tam za rozdiely co som raz pozeral video je v nastaveni grafiky + 1080p. Hru na ps3 pustis aj na ps4 nie?
edit: A nie neznamena, aspon nie v tom kontexte ako si to napisal ze by ti ostal obraz v strede. Streamovat z cloudu hru? To znie dost krkolomne.
Naposledy upravil BerserK87 dne čt leden 23, 2014 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Ale jo znamená, ta televize si musí obraz "roztáhnout" na svoje nativní rozlišení - upscaling. Kdyby obraz neupscalovala, tak ti zůstane v původní velikosti (720 řádků pro 720p)
Ale je pravda, že tyhle LG telky to asi umí dělat lépe niž nějaká telka za 8 tisíc :)
Na PS4 by se měli dát hrát PS3 jen přes nějaké streamování (něco jako onlive) , prostě nějaký cloud server bude hru renderovat přes internet. Nevím zda to už jde, nebo jak to bude vypadat, ale žádný výhry tyhle streamovaný hry nejsou.
Hry jako AC4 bych neřešil, tam je opravdu jen zvýšené rozlišení a lepší filtrace textur, teprv teď se začínají dělat skutečný next-gen tituly.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
Netusite kde se da sehnat namluvena ceska verze WarcraftIII The frozen Throne? Driv jsem hral reigin of chaos a byla to fakt parada, jak to je namluvene v kampani + ty super animace. Nechapu proc ta ceska verze není nikde k sehnani, pari se na netu ještě vůbec W3 pripadne stara dota? Jestli to někdo ma a lezi mu to doma CR verze W3 i s datadiskem, rad bych za rozumnou cenu koupil..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Nie neznamena by to ze by bol v strede a naokolo cierno. Znamena to ze ti to codec odfiltruje, po zvacseni. A zas kazda telka to predtym nemala. Mozno teraz uz ma. Ale co sa tyka ovladania nastaveni, menu, pripojitelnosti tak co mam skusenosti LG je natom najlepsie.
Zeby freimen teraz volal a stornovaval ps3 a nahradil ps4kou? Tie hry ako AC IV su special verzia pre ps3 a pre ps4 zvlast? Jedine co su tam za rozdiely co som raz pozeral video je v nastaveni grafiky + 1080p. Hru na ps3 pustis aj na ps4 nie?
edit: A nie neznamena, aspon nie v tom kontexte ako si to napisal ze by ti ostal obraz v strede. Streamovat z cloudu hru? To znie dost krkolomne. |
díky všem za rady, mně to vždy opravdu moc pomůže, co mi napíšete, od auta až po mobil ale proč ne, vždycky je lepší zkušenost někoho, kdo řešil to stejné.
Já jsem rozhodnutý pro konzoli, o tom není sporu a než bude něco na PS4 a bude PS4 dostupná, to bude další rok, já si chci zapařit a popravdě si splnit klukovský sen teď, zapadnout do křesla a užít si, že si díky té spoustě práce, co mám, ale také můžu tohle dovolit. Prostě se v klidu po rozchodu odreagovat, zapařit si s kamarádem a vypustit tímoto způsobem, když nemůžu kvůli pooperačnímu období sportem :) Jinak mám v plánu si tak za rok, dva pořídit právě pořádný desktop, zatím mám 2 notebooky, tak to pak nahradím tím, ne PS4. A ano, motivuje mě HL3
Moc díky za rady, mrknu zítra na ty úhlopříčky na místě, samozřejmě, že v alze jde objednávka na místě bleskově změnit
|
|
| nahoru |
|
 |
einoo
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Hrajete někdo nově vydané Age of Empires II HD Edition?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|