_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Protože je Frozz líný to napsat, tak to teda první napíšu já a on si to zase pak sprotstě překopíruje...
..tak díky, mám to tam, ani jsem se u toho ctrl+c ctrl+v moc nenadřel
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ráno jsem měla kurz a po x hodinách mluvení a následného uklízení a hrabání se v papírech jsem neměla náladu, energii, ani motivvaci něco kloudného trénovat, tak enem takové blbosti... Cítila jsem se dneska totálně netechnicky, bolí mě lokty a jsem celkově poměrně utahaná (bohužel ne z tréninku : ()
Dřepy ve zpažení OHS - takový úchop mezi trhem a nadhozem
5/40 - 40 - 50 - 50 - 60 - 60 - 65 - 70 - 70
3/75 - 85 - 85 - 90
Na trhu mi začal vyzvánět telefon, důležitý hovor a to byl konec...
Benč překvapil... Je to rozhodně má nejméně oblíbená silová disciplína, ale je jediná, která mi teď tak nějak jde lépe... (asi proto, že jsem ho roky necvičila v podstatě vůbec :D) Cílem pro letošek si dávám 110 kg... Raději bych to tedy dávala o váhu níže, ale těžká věc toto... s tím životním stylem, který teď mám jde všechno tak nějak hůř...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
3 kola:
50 DU
21 - 15 - 9 KB swing - ruský styl 32 kg
WOD:
3 kola:
21 KB swing americký (já jedu výtahem u těla, když už musím tenhle prasostyl) 24 kg
21 výskoky na vysokou bednu 71 cm
500m veslo
21 angličák
21 wallball 10 kg
Na dojezd:
5 km veslo
Jako dost nedobré to bylo... dneska mi nebylo dobře nějak a vůbec jsem se necítila...:/
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Dneska uplně špatné všechno... cítím se mizerně, jsem daleko od formy, kterou jsem měla loni touhle dobou.. Tři a půl měsíce po urazu nic, pak jsem pomalu začala a stále mi nejde se vrátit... jsou chvíle, kdy mám chut to zabalit a začít od začátku... když to loni na podzim začínalo za něco stát, onemocněla jsem a ted nejsem ani tam, kde už jsem byla před tou chorobou, natož před urazem...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru