|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nemuke

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanaliM

|
Zaslal: út leden 21, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
děkuji za podporu
* * * * *
...ááá je to tady - nový tréninkový režim-nové dlouuuuho neaplikované podněty pro svaly ... pokročilejší potréninková bolest procvičovaných svalů: bolí prsa (při každém pohybu rukou jsou velmi silně cítit ), záda taky slušně bolí, ale nejvíce mezi lopatkama a ramena aby asi netrhaly bolestpárty
* * * * *
Út 22.1.2014 > 14:00 < trénink
B - BŘICHO - NOHY - BICEPS - TRICEPS
Svíčka - zvedání pánve
3 série max op
Zkracovačky
3 série max op
Úklony do stran ve stoje s nataženýma rukama a přidanou zátěží (metronom ve stoje)
3 série max op
Otáčení trupu ve stoje s olympijskou tyčí na ramenou
1x max op ...pěkně do tempa muziky
předvyčerpání - supersérie
Předkopávání >>> dřepy vzadu (max 5 sec na přemístění)
3 série 9-12 op >>> 3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)
shazovací série
Legpress
5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema) ...tady jsem se nestrefil s vahou na první sérii tak jsem musel na další sérii spíše přihodit  ...příště
Výpony ve stoje jednonož s přidanou zátěží
3 série 10-20 op
Výpony ve stoje
3 série 10-20 op
supersérie-antagonistických svalů
Bicepsový zdvih s EZ osou na šíři ramen podhmatem >>> francouzský tlak s EZ osou ve stoje úzkým nadhmatem (max 5sec na změnu úchopu a lapnutí po dechu)
3 série 6-12 op >>> 3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)
Francouzský tlak s EZ osou ve stoje úzkým nadhmatem
3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)
Bicepsový zdvih s EZ osou na šíři ramen podhmatem
Hyperextenze
3 série max op
> aerobní půlhodinka < 30 minut na běžkách (nuda...těším se zítra do bazénu)
* * * * *
...dva dny po sobě o něco více jak o polovinu přiškrcené sacharidy (na 200g)...před tréninkem naládovanej BCAA tabletama ...po tréninku: triko a šátek by se daly ždímat _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Naposledy upravil MilanaliM dne st leden 22, 2014 8:12 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 22, 2014 8:10 pm Předmět: |
|
|
... bolí: prsa, záda, kvadricepsy, zadek, lýtka + šikmý břišní sval šikmý, vzpřimovač trupu a triceps... ...uhhh asi jsem měl spíš vypsat co mne nebolí-to by byl kratší seznam: břicho, biceps, ramena, hamstringy
* * * * *
St 22.1.2014
VOLNO
> aerobní 20ti minutovka < 20 minut bazén ... víc jsem nezvládl, protože mi tuhly svaly - po každých dvou bazénech jsem si je musel protahovat ... těch 16 kilo navíc by nemělo mít tak markantní vliv na tah ve vodě ne? pokud ano, tak si budou muset svaly zvykat ... byl jsem asi jediný, kdo se potil i ve vlažném bazénu ... aj po vysprchování, osušení pod fukarem a obléknutí - než jsem došel k botníku tak ze mne opět lilo jak z konve a zamlžovala se mi optika - pravda plaval jsem prsa silověji a svaly jsem řádně zahřál ... venku už bylo fajn...
* * * * *
EDIT: je 22:20 a já si dávám poslední jídlo: tvaroh s rozmíchaným vejcem + kiwi a 1/2 pomeranče ... píšu si to proto, že zítra začínám vlnit (kamarád mne překecal, abych se vykašlal na dlouhodobě stabilně snížené příjmy sacharidů) - naposledy jsem vlnil v Americe (kdy jsem to ze zvědavosti testoval) a po třetím týdnu se na mne stačilo jen zeptat "jak se mám" (zejména pokud tázající žvýkal obloženou veku a uskrkával ovocný Shaker) ...teďka mám dovolenou, tak přijdu do styku s minimem lidí...
http://kalorie.mte.cz/calcs/index/2014-01-22 _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Naposledy upravil MilanaliM dne st leden 22, 2014 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
Milane, si dobrý, vieš toho dosť a fakt prínos pre fórum, + už ti tie tlaky verím, si obluda:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
Já bych vlny nedával. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
óóó děkuji Turakame ... s každým takovým pochvalným příspěvkem se automaticky nafouknu o další kilo navíc :) (abych nezpychl :)))
...mno už vlním
* * * * *
1. DEN - 50g S
Čt 23.1.2014 > 09:30 < trénink
A - HRUDNÍK - ZÁDA - RAMENA
Upažování s JČ hlavou nahoru >>> tlaky s JČ hlavou nahoru (odhodit upažky a fofrem bafnout tlačky)
shazovací série
Tlaky s JČ na rovné lavici
5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema)
Stahování kladky s napnutýma rukama v pokleku >>> stahování kladky širokým úchopem za hlavu (max 5sec na přemístění)
shazovací série
Přítahy VČ v předklonu
5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema ...ani nedávám závěry - není čas na šroubování a zašroubování)
Upažování s JČ ve stoje >>> tlaky s VČ za hlavou (odložit upažky a fofrem bafnout VČ)
shazovací série
Tlaky s VČ před hlavou
3 série 6-10 op (max 30sec mezi sériema)
> aerobní půlhodinka < 30 minut na běžkách
* * * * *
4g S na 1kg tělesné hmotnosti
1.den - 50 S
2.den - 100 S
3.den - 200 S
4.den - 300 S
5.den - 400 S
6.den - 500 S
---
>o< spánek 7 hodin
po probuzení: 25g proteinu ve vodě ( 22B )
90min před trénikem Snídaně: 3x celé vejce ( 20B 2S 20T ) 5x bílek ( 20B 2S 0T ) 30g vloček ( 2B 25S 0T )
60min před tréninkem L-carnitin nápoj
30min před tréninkem BCAA
> Trénink <
ihned po tréninku BCAA
30min po tréninku: 25g proteinu ve vodě ( 22B )
60min po tréninku: 3x celé vejce ( 20B 2S 20T ) 5x bílek ( 20B 2S 0T ) 0,3l mléka ( 10B 15S 3T )
>o< spánek 2 hodiny
po probuzení: 25g proteinu ve vodě ( 22B )
svačina: 3x celé vejce ( 20B 2S 20T ) 5x bílek ( 20B 2S 0T )
večeře: 200g kuřecí řízky ( 40B 0S 0T ) opraveno z hovězího na kuřecí - hlady jsem nepoznal co to je :)
svačina: 25g proteinu ve vodě ( 22B )
před spaním: 250g tvaroh: ( 38B 5S 2T ) s rozmíchaným bílkem ( 7B 1S 0T )
( 305B 58S 65T )
* * * * *
...je to spíše takové uvolňující "nepřecpávat se" a krásný pocit hladu každé dvě hodiny (dlouho jsem to nezažil)
...miluju vajíčka - nedám na ně dopustit
...na tréninku: ke konci tréninku rapidně ubývá chuť makat dál - tedy svalové zásoby glykogenu spáleny a dnes doplněny z cca 10%, takže zítra to bude vysušený trénink _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
Aha, no nechci Tě poučovat, já jen že bys hubnul i na konstatním přijmu a navíc proč si hned vyplácat to nejúčinější?
btw: 50g S při 130kg hned takhle rovnou? Kam pak ubereš? Dej tam radši 100 nebo 150. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
jen poučuj - jsem jedno ucho, děkuji za jakékoliv rady - jak jsem psal - nikdy jsem v minulosti nepotřeboval shazovat tuk - tak plavu v neznámých vodách...prostudoval jsem nějaké materiály, abych si složil základní kostru, ale nemám strach, že bych to nevydržel nebo něco zkazil
...druhé kolo mohu začít na 100 a jít až na 600
EDIT: sacharidy budu počítat jen u příloh a mléka _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
Když už chceš vlnit, tak bych zkusil 100-200-300-MAX a takhle dokola. Vždycky mě zajímalo jestli vůbec tělo pozná rozdíl mezi 50 a 100. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: út leden 28, 2014 12:23 am Předmět: |
|
|
hop...po pár dnech zase ve svém logu :)
* * * * *
2. DEN - 100g S
Pá 24.1.2014 > 13:00 < trénink
B - BŘICHO - BICEPS - TRICEPS - NOHY
Supersérie
Svíčka - zvedání pánve >>> Zkracovačky
3 série max op
Úklony do stran ve stoje s nataženýma rukama a přidanou zátěží (metronom ve stoje)
3 série max op
2x max op
+ Úklony vpřed s VČ na ramenou (tyč zasazena na lopatkách)
3x max op
Bicepsový zdvih s EZ osou na šíři ramen podhmatem >>> francouzský tlak s EZ osou ve stoje úzkým nadhmatem (max 5sec na změnu úchopu)
3 série 6-12 op >>> 3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)
Francouzský tlak s EZ osou ve stoje úzkým nadhmatem
Bicepsový zdvih s EZ osou na šíři ramen podhmatem
Předkopávání >>> dřepy vzadu (max 5 sec na přemístění)
shazovací série
Legpress
Výpony ve stoje jednonož s přidanou zátěží
3 série 10-20 op
Výpony ve stoje
3 série 10-20 op
> aerobní půlhodinka < 30 minut na běžkách
* * * * *
3. DEN - 200g S
So 25.1.2014 > 13:00 < trénink
> aerobní hodinka < 10 min na kole, 30 min na běžkách, 20 min na kole
* * * * *
4. DEN - 300g S
Ne 26.1.2014 > 12:00 < trénink ...zamrzla mi nafta  , tak jsem meškal dohodnutý trénování kamaráda (10:30)
> aerobní hodinka < 60 min na kole (rok sem chodím a nevím, že tu mají promítací místnost plnou šlapadel a běhadel  ...kamarád mne na to upozornil...dávali >Million Dollar Babe< ...lépe se šlapalo - konečně je nuda při šlapání pryč
* * * * *
5. DEN - 400g S
Po 27.1.2014 > 15:30 < trénink
A - BŘICHO - ZÁDA - HRUDNÍK - RAMENA
Supersérie
Svíčka - zvedání pánve >>> Zkracovačky
3 série max op
3 série max op
2x max op
Hyperextenze >>> zvedání nohou v leže na lavici+svíčka - zvedání pánve
3x max op
Stahování kladky s napnutýma rukama v pokleku >>> stahování kladky širokým úchopem za hlavu (max 5sec na přemístění)
4 série 9-12 op >>> 3 série 6-12 op (max 30sec mezi sériema)
shazovací série
Přítahy VČ v předklonu
5 sérií 6-10 op (max 30sec mezi sériema ...ani nedávám závěry - není čas na šroubování a zašroubování)
Upažování s JČ na rovné lavici >>> tlaky s JČ na rovné lavici (odhodit upažky a fofrem bafnout tlačky)
shazovací série
Tlaky na hammer stroji na rovné lavici
Upažování s JČ ve stoje >>> tlaky s VČ za hlavou (odložit upažky a fofrem bafnout VČ)
shazovací série
Tlaky s VČ za hlavou
3 série 6-10 op (max 30sec mezi sériema)
> aerobní půlhodinka < 30 minut na kole
* * * * *
| MAST3R napsal: | | Když už chceš vlnit, tak bych zkusil 100-200-300-MAX a takhle dokola. Vždycky mě zajímalo jestli vůbec tělo pozná rozdíl mezi 50 a 100. |
ano - beru tě za slovo - nebude to tak roztahaný a bude více kol, děkuju za radu...od středy tak pojedu _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 28, 2014 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
6. DEN - 500g S
Pá 28.1.2014 > 15:00 < trénink
NOHY - BICEPS - TRICEPS
Dřepy na jedné noze střídavě s přidanou zátěží
3 série max op 12kg, 20kg, 28kg
Přednožování
3 série max op 70kg
Leg-press
3 série max op 275kg
Bicepsový zdvih s EZ úzkým úchopem
3 série max op 50kg
Bicepsový zdvih s JČ s protáčením - ve stoje
3 série max op 12kg
Francouzský tlak ve stoje s EZ úzkým nadhmatem
3 série max op 50kg
Tri. stahování kladky nadhmatem
3 série max op 40dest.
Výpony ve stoje ...měnění pozic chodidel
6 sérií max op 50dest., 60dest., 70dest., 100dest., 120dest., 80dest.
> aerobní půlhodinka < 30 minut na kole
* * * * *
...neměl jsem náladu na předvyčerpání ...dneska fakt ne _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:54 am Předmět: |
|
|
...je 05:00 ráno a stále nemůžu usnout ...to mě zase někdo hnul žlučí... ...a ten někdo jsem byl já sám
* * * * * _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Naposledy upravil MilanaliM dne pá leden 31, 2014 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: st leden 29, 2014 7:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|