Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

einoo napsal:
Hrajete někdo nově vydané Age of Empires II HD Edition?

Já teď teprve pokročil k Heroesů 3 HD. Age Of Empires dvojky zatím pořád jedem lan game ve starým rozlišení. Ale chystám se to vyzkoušet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HL 3 ma aj nejaky priblizny datum vydania? Mohol by byt cim skor aby som to rozchodil aj na mojom notasi
Riku

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HL3 není ani ohlášen
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Já jsem rozhodnutý pro konzoli, o tom není sporu a než bude něco na PS4 a bude PS4 dostupná, to bude další rok, já si chci zapařit a popravdě si splnit klukovský sen teď, zapadnout do křesla a užít si, že si díky té spoustě práce, co mám, ale také můžu tohle dovolit. Prostě se v klidu po rozchodu odreagovat, zapařit si s kamarádem a vypustit tímoto způsobem, když nemůžu kvůli pooperačnímu období sportem :) Jinak mám v plánu si tak za rok, dva pořídit právě pořádný desktop, zatím mám 2 notebooky, tak to pak nahradím tím, ne PS4. A ano, motivuje mě HL3

Moc díky za rady, mrknu zítra na ty úhlopříčky na místě, samozřejmě, že v alze jde objednávka na místě bleskově změnit

Proč není ps4 dostupná? Druhá várka konzolí už je tady, myslím, že když trochu pohledáš, určitě seženeš (kdyžtak pm). Já osobně nechápu, proč kupovat několik her starou konzoli, když je tu jen o pár tisíc dražší next gen :). Můžeš mi to prosím vysvětlit? A argument, že není dostatek kvalitních titulů taky neberu (když nezaujme současná nabídka-AC, Fifa14, Battlefield4, tak se stačí podívat na připravované tituly, které mají vyjít během pár měsíců viz. Watch dogs, Infamous second son, Infinite, Dying light..).

Já už mám ps4 doma, ještě jsem bohužel na něm nehrál, protože se dnes vracím z Prahy domů (bude odpanění!). Zatím jsem koupil battlefielda 4 (jedna z nejlépe hodnocených her zatím), ještě dnes jedu koupit druhý kontroler a fifu 14.

Jinak s tou TV to pozoruji taky, stáhnu film v méně kvalitním rozlišení, na notebooku se na to nedá koukat, šoupnu to do TV a najednou o 200% lepší obraz. Mám Panasonic plazmu.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To nevadi, kazdy vie ze sa vyvija
Riku

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To pevně doufám
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha asi vás zklamu hoši, ale žádný HL 3 se nevyvíjí . Jsou to jen fámy, lidi už ve všem vidí "HL 3 confirmed" . Navíc Valve jeste nikdy nedokoncilo trilogii u hry (CS se jako mód HL nepočítá )
Riku

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si stejně myslím, že na něm pracují. Ale první by mohli dokončit HL2 no (episoda 3), to je pravda. No, nějak na to kašlou :) Episoda 2 vyšla 2007 a od tý doby vůbec žádný náznak, že by plánovali pokračování :) nechápu to :)
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gabe Newell ci ako sa vola alma foter HL, by si snad nenechal ujst taky pribeh. Jedine ak by nan zanevrel a zaujimal sa len o steam.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Freimen napsal:

Já jsem rozhodnutý pro konzoli, o tom není sporu a než bude něco na PS4 a bude PS4 dostupná, to bude další rok, já si chci zapařit a popravdě si splnit klukovský sen teď, zapadnout do křesla a užít si, že si díky té spoustě práce, co mám, ale také můžu tohle dovolit. Prostě se v klidu po rozchodu odreagovat, zapařit si s kamarádem a vypustit tímoto způsobem, když nemůžu kvůli pooperačnímu období sportem :) Jinak mám v plánu si tak za rok, dva pořídit právě pořádný desktop, zatím mám 2 notebooky, tak to pak nahradím tím, ne PS4. A ano, motivuje mě HL3

Moc díky za rady, mrknu zítra na ty úhlopříčky na místě, samozřejmě, že v alze jde objednávka na místě bleskově změnit

Proč není ps4 dostupná? Druhá várka konzolí už je tady, myslím, že když trochu pohledáš, určitě seženeš (kdyžtak pm). Já osobně nechápu, proč kupovat několik her starou konzoli, když je tu jen o pár tisíc dražší next gen :). Můžeš mi to prosím vysvětlit? A argument, že není dostatek kvalitních titulů taky neberu (když nezaujme současná nabídka-AC, Fifa14, Battlefield4, tak se stačí podívat na připravované tituly, které mají vyjít během pár měsíců viz. Watch dogs, Infamous second son, Infinite, Dying light..).

Já už mám ps4 doma, ještě jsem bohužel na něm nehrál, protože se dnes vracím z Prahy domů (bude odpanění!). Zatím jsem koupil battlefielda 4 (jedna z nejlépe hodnocených her zatím), ještě dnes jedu koupit druhý kontroler a fifu 14.

Jinak s tou TV to pozoruji taky, stáhnu film v méně kvalitním rozlišení, na notebooku se na to nedá koukat, šoupnu to do TV a najednou o 200% lepší obraz. Mám Panasonic plazmu.

díky, ale tady mě vůbec nejde o peníze, kdyby ano, koupím si plazmu a PC a budu stahovat...já si ale chci zahrát nyní tituly, na které jsem léta koukal, že si je třeba jednou zahraju (exkluzivní na PS3), užít si rovnou AC IV (který byl důvod, že jsem se začal zajímat o nové PC či konzoli), užít si teď zimu, rekonvalescenci po operaci atd. Já nechci čekat několik měsíců, než na to bude více her, ale zapařit si teď. Takže to není hospodárné řešení a možná mi tu fakt pak bude za rok ležet nebo to někomu dám, ale těch 7k mi za to nyní stojí. Ale určitě, až budou nové next-gen hry a všechno a třeba i ten HL3, tak do toho určitě půjdu
yura

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
einoo napsal:
Hrajete někdo nově vydané Age of Empires II HD Edition?

Já teď teprve pokročil k Heroesů 3 HD. Age Of Empires dvojky zatím pořád jedem lan game ve starým rozlišení. Ale chystám se to vyzkoušet.
Ještě je hodne podobna hra, ale ze světa star wars "star wars galactic battlegrounds" taky docela prca..
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen:
Ok, to chápu :). A nebo vlastně ne, zrovna hraju Battlefielda 4 na ps4 a je to neuvěřitelná řežba! Multiplayer až 66 lidí, grafika nejlepší, co jsem kdy videl, proste bomba . V pondělí zkouška, ale ja se od toho nemuzu odtrhnout. Btw AC je na ps4 uz taky .

A víš čemu říkám náhoda? Potkat te dnes v Praze . Byl si to ty na Zelivarne kolem poledne vid ? Byl jsem tam s kamarádkou, jinak bych te zastavil a klidne i pokecal. Tak treba příště .
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 2:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Ještě je hodne podobna hra, ale ze světa star wars "star wars galactic battlegrounds" taky docela prca..

Aktuálně jsem zaměstnanej Dukenem Nukenem 3D HD

Come get some!

Sometimes I even amaze myself.
Go ahead, make my day.
Damn... I'm looking good!
Mick994

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teď dohrál Dishonored GOTY verzi, a je to teda parádní hra, škoda že je to celkem krátké.
Teď se chystám na Betmena Arkham city a Origins.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ted ulitavam na Clash of clans na ipadu :)) kdyby to nekdo taky hral tak dejte vedet :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: