Tsunami PWL - ME BP EQ Luxembourg 2018 & jaro EQ 2019

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 68, 69, 70  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tsunami PWL - ME BP EQ Luxembourg 2018 & jaro EQ 2019  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tsunami PWL - ME BP EQ Luxembourg 2018 & jaro EQ 2019
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tady to lítá, dřepuješ jak chlap!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tsunami

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tsunami, ty máš nad kolenem v místě kde se vážou bandy obvod 67 cm? V tom případě máš nohy jako Coleman! Blahopřeji!

A 7 otáček s goldama je na tvých ,,obřích" nohách prd. Já si sám sobě zavážu 8 otoček a věř, že mám nohy přece jen trochu větší než ty, i když teda 67 nemám . Tyhle bandáže jsou podle mě na prd, pokud nejsou namotaný motačkou, protože růčo je nemá člověk vůbec šanci natáhnout, aby něco dali. Namotaný na tvrdo mašinou budou střílet nechutně. Starý THP si sám namotám na 10 otáček do kříže a dají mi stopro 25-30 kg. Goldy mi na 8 otáček nedali fakt skoro nic.

Já jsem to blbě napsala, to bylo jen pro představu, 67cm mám v nejširším místě. Nad kolenem asi 45cm a v místě, kde jsou bandáže nejvýš tak asi 52cm, Kdybych měla nad kolenem 67cm, to bych fakt nechtěla :D :D jinak mi goldy vyhovují víc než THP, goldy na noze nebolí, jen začátek motání a pak po hodně sériích, ale v THP moc nevydržím.
Tsunami

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
No tady to lítá, dřepuješ jak chlap!

Díky, na takovou pochvalu jsem čekala! :D Dřepy mi moc nešly nikdy a konečně se to lepší a to jak raw, tak i equiped :) (za to mi teď nejde tah, jak bych chtěla :D ) a pár kg BW nahoru udělalo taky svoje :)
Zlobr1

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tsunami, ty máš nad kolenem v místě kde se vážou bandy obvod 67 cm? V tom případě máš nohy jako Coleman! Blahopřeji!

A 7 otáček s goldama je na tvých ,,obřích" nohách prd. Já si sám sobě zavážu 8 otoček a věř, že mám nohy přece jen trochu větší než ty, i když teda 67 nemám . Tyhle bandáže jsou podle mě na prd, pokud nejsou namotaný motačkou, protože růčo je nemá člověk vůbec šanci natáhnout, aby něco dali. Namotaný na tvrdo mašinou budou střílet nechutně. Starý THP si sám namotám na 10 otáček do kříže a dají mi stopro 25-30 kg. Goldy mi na 8 otáček nedali fakt skoro nic.

Je to taky o tom, jak vysoko bandáže vážeš. Pokud máš bandáž navázanou na deseti centimetrech, tak věřím, že to musíš otočit desetkrát. Já to Tsunami motám do kříže hodně vysoko, proto jí těch sedm otoček stačí. Na konci října dala 107,5 kg, takže teď těch 125 kg je slušné zlepšení. Na to, že se v podstatě 20 hodin denně jenom učí a nemá na trénink vůbec energii.
Goldy se dají namotat i bez mašiny, jen máš po tréninku pocit, že si jel předloktí a ne nohy. Navázat je to fakt makačka

Moje FB stránky: https://www.facebook.com/Prasek.Jiri
Tsunami

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. 1. 2014
TRÉNINK
1. Přítahy VČ v předklonu
3x5x30kg

2. Krčení ramen VČ
3x10x30kg

3. Bulharské dřepy
3x10

4. Tlaky na ramena vsedě
3x10

5. Výpony na lýtka vsedě
3x12

6. Biceps o koleno
3x5x8kg

7. Goblet dřep s JČ
3x10x10kg

8. Rumunský MT s JČ
3x10x15kg

9. Zadní delty
3x10

10. Veslo - kladka
3x10

11. Břicho
asi 4 cviky
-----------------------------------------
- dnes jen lehce doplňky, pohoda

Jídelníček:
1. Celozrný koláč s tvarohem

2. Zapečené jáhly se zeleninou, masem, sýrem a slaninou

3. Celozrný koláč s tvarohem

4. po tréninku HMB

5. 2x volské oko, celozrná bagetka, zelenina

6. půlka tvarohu s proteinem a trošičkou musli
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlobr1 napsal:
Tom.K. napsal:

Je to taky o tom, jak vysoko bandáže vážeš. Pokud máš bandáž navázanou na deseti centimetrech, tak věřím, že to musíš otočit desetkrát. Já to Tsunami motám do kříže hodně vysoko, proto jí těch sedm otoček stačí. Na konci října dala 107,5 kg, takže teď těch 125 kg je slušné zlepšení. Na to, že se v podstatě 20 hodin denně jenom učí a nemá na trénink vůbec energii.
Goldy se dají namotat i bez mašiny, jen máš po tréninku pocit, že si jel předloktí a ne nohy. Navázat je to fakt makačka

Já je vážu taky dost vysoko. Včera jsme zkoušeli goldy navázat znovu s Honzou Šleisem. (150 kilovej obr, jeden z našich nej strongmanů) Ani on mi je nebyl schopnej natáhnout na pevno. Zmákli jsme 8 otáček a 240 jako těžký nebylo, ale nic moc. Opět THP, natažený na krev 10 otáček a s 260 strašnej kopanec odspodu. Strašlivej rozdíl. Už jsem se o tom bavil i s Nymburskejma a všichni jsou stejnýho názoru. Goldy jsou super, ale takhle na půl navázaný je prostě nevyužiješ.

A jasně, určitě je taky rozdíl, když je používáš na váhy okolo 100 kg. To tě zabrzdí. Mě okolo 250 utažený neutažený goldy propustí, na krev dorvaný THP jsou jako kdyby mě někdo kopnul do prdele. A samozřejmě ne každej je vydrží dorvaný fakt na max.
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Zlobr1 napsal:
Tom.K. napsal:

Já je vážu taky dost vysoko. Včera jsme zkoušeli goldy navázat znovu s Honzou Šleisem. (150 kilovej obr, jeden z našich nej strongmanů) Ani on mi je nebyl schopnej natáhnout na pevno. Zmákli jsme 8 otáček a 240 jako těžký nebylo, ale nic moc. Opět THP, natažený na krev 10 otáček a s 260 strašnej kopanec odspodu. Strašlivej rozdíl. Už jsem se o tom bavil i s Nymburskejma a všichni jsou stejnýho názoru. Goldy jsou super, ale takhle na půl navázaný je prostě nevyužiješ.

A jasně, určitě je taky rozdíl, když je používáš na váhy okolo 100 kg. To tě zabrzdí. Mě okolo 250 utažený neutažený goldy propustí, na krev dorvaný THP jsou jako kdyby mě někdo kopnul do prdele. A samozřejmě ne každej je vydrží dorvaný fakt na max.

Tak ono to fakt udělá dost, když já jedu dřep se 100kg nebo někdo tam má 3x víc :D. Ale zatím jsme spokojená, takhle utažený mi to bohatě stačí :D, ale jak to bude časem, ví bůh :) U nás většina cvičí s goldama, já je mám taky, byly drahý, tak je využiju :D
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. 1. 2014
KARDIO:
50min rotoped

Jídelníček:
1. 150g bílý jogurt + 20g protein + domácí musli s lecitinem

2. Celozrnné pšenično-pohankové těstoviny se sýrovou omáčkou a slaninou

3. čočka na kyselo + 2x vejce

4. 1ks plněná domácí sušenka celozrnná s tvarohovým krémem

5. 130g ananasový ovofit + vláknina + lněné semínko
vaclav.p

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom K. : kup si XSka neopreny od Titanu a uvidíš jak tě kopnou, a ještě to bude RAW akorát to budeš soukat asi přes pytlíky
Tsunami

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27. 1. 2014
TRÉNINK
1. Dřepy
1x5x20g
1x5x30g
4x3x40kg

2. Benchpress
1x5x20g
4x5x30g

3. Veslo - kladka
3x10

4. Břicho
4x20 zvedání nohou
3x15 zkracovačky
--------------------------------------
- jen lehký trénink, ve čtvrtek se rozcvičím a v sobotu Oblast :)
- BW: kolem 66kg , základy: 105kg/62,5kg/112,5kg a když by se mi povedlo nasbírat 320kg byla bych maximálně spokojená :)

Jídelníček:
1. celozrné muffiny s proteinem + bílý jogurt

2. 90g celozrné těstoviny + zelenina + tuňák

3. 3ks domácí sušenky s tvarohovým krémem

4. zapečená brambora se sýrem a šunkou
e-witch

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
a když by se mi povedlo nasbírat 320kg byla bych maximálně spokojená :)

... to tam musíš nasázet i s horečkou a o půlnoci, tak do toho ! :)
Tsunami

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
Tsunami napsal:
a když by se mi povedlo nasbírat 320kg byla bych maximálně spokojená :)

... to tam musíš nasázet i s horečkou a o půlnoci, tak do toho ! :)

Díky za podporu :) ono dřepy a benče docela OK, bohužel u mrtváku mi technika stále nejde, nejde, a tedy ani váhy nahoru : ( a jak jsem přibrala, ve svým dresu se neohnu, tak mám Jirky Velocity, což je o číslo větší a je to na sumo tah..a je to fakt rozdíl, ale přecejem mi je ten dres celkem volný, dřepovací mám ok, ale volný ramínka a poslední pokus, kdy jsem je zašila, tka to bylo fiasko a na benč by mi mohl být dres taky uplejší..teď mám katanu 36... a ani jsem moc necvičila kvůli zkouškovýmu, ale snad to dopadne dobře :D pozitivní je to, že si nemusím hlídat každý gram sacharidů, do oblečení se zatím vejdu docela, tak je to pohoda :D
e-witch

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... na mrtvole mi taky nesedí, když je dres moc těsný, ale tahám v dresu na dřep, tak si moc nevyberu ... někdy bych to ráda vyzkoušela, v dresu na MT ... ale to si asi taky moc nevyberu :D

hlavně klídek a nevypadnout
Tsunami

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mistrovství Východních a Severních Čech v trojboji 1. 2. 2014

Navážila jsem 65,5kg (což mě potěšilo), závodila jsme v kategorii ženy -72kg

Dřep:

1. 105kg - OK

2. 112,5kg - OK

3. 120kg - OK

Benchpress:
1. 62,5kg - OK

2. 67,5kg - OK

3. 70kg - OK

Mrtvý tah:
1. 112,5kg - OK

2. 120kg - OK

3. 130kg - NE

TOTAL: 310kg
WILKS: 323,39
UMÍSTĚNÍ: 2. místo v ženách -72kg

KOMENTÁŘ:
S dřepem a benčem jsem spokojená, s mrtvým tahem už méně. Ale na to, že to byly první závody SUMEM, jsem si poprvé potěžkala 130kg, což jsem dostala celkem vyosko nad kolena, ale dotáhnout se mi to nepodařilo. Bojuju s technikou. S totalem, jsem spokojená, i když se mi 320kg nepovedlo, tam chyběl ten mrtvý tah. Dále jsem se viděla a popovídala si se spoustou fajn lidma. Na dřepu mě jistil COOLTURISTA. Pokecala jsem s H-njou a dalšími. :) Jirka mě tam dokonale okoučoval a i všechny ostatní z oddílu.
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, pěkný výkony! 8 platných pokusů.

U dřepu mi přišel možná o něco menší předklon než minule. Tvoje tahy jsem neviděl žádný, takže nemůžu hodnotit, ale cokoli co je dost nad kolenama a nedotažený je škoda).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tsunami PWL - ME BP EQ Luxembourg 2018 & jaro EQ 2019 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 68, 69, 70  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: