BCAA na ochranu svalové hmoty

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BCAA na ochranu svalové hmoty  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> BCAA na ochranu svalové hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sarin

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 4:30 pm    Předmět: BCAA na ochranu svalové hmoty Odpovědět s citátem

Ahoj,

potřeboval by jsem poradit jakou zvolit ochranu pro svalovou hmotu. Cvičím respektive sportuji každý den, ať je to běhání, fotbal, americký fotbal, squash, posilování, kruhový tréninky, AA3, atd.

Už bych ji potřeboval trochu ochránit, jelikož vím, že ty tréninky jsou dost náročné a svaly můžou trochu katabolizovat.

Prosím doporučte mi nějakou jsem klasickej Endomorf. Kvalitně nějakou nejlepší a střední a něco vyberu. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydro po silovém tréninku stačí. BCAA jsou trošku drahá sranda.
Novic

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA jsou přežitek... Nebo si nějaký kup, možná si budeš připadat jak kulturista z reklamy, kterej si je dává před/během/po cvičení, jinej smysl v tom nevidím.
c87

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: to ti pride hydro lacnejsie ako bCAA ?

Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ...
Novic

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ...

V pohodě, doufám, že se do mě pustí víc lidí, jinak by lidi začali dostávat rozum.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O te funkcnosti / nefunkcnosti BCAAcek by se dalo dost polemizovat. Sam jsem do toho narval hodne penez zral jsem to po 30-50g denne, pak jsem se na to vykaslal a zjistil jsem, ze je to uplne stejne bez nich jako s nima. Ovsem ten pocit, ze to v sobe mam, byl opravdu mocny
c87

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
c87 napsal:

V pohodě, doufám, že se do mě pustí víc lidí, jinak by lidi začali dostávat rozum.

ak mas dobre argumenty tak sem s nimi
Pitkin

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
O te funkcnosti / nefunkcnosti BCAAcek by se dalo dost polemizovat. Sam jsem do toho narval hodne penez zral jsem to po 30-50g denne, pak jsem se na to vykaslal a zjistil jsem, ze je to uplne stejne bez nich jako s nima. Ovsem ten pocit, ze to v sobe mam, byl opravdu mocny

To je pak trochu drahé placebo

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Draper napsal:

To je pak trochu drahé placebo

To je a rozhodne se ty panize daji lepe investovat :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

Dívej se na BCAA jako na hodně dobře stravitelný protein. 5g před a po téninku je snad špatný vtip. 1kg BCAA a 1kg hydra už je hodně velký cenový rozdíl. Přitom mi to přijde jako jedna a ta samá věc.
sarin

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peníze ani nijak neřeším. Nejsem kulturista, jen prostě dělám opravdu náročný cvičení a prostě se často pohybuji na hranici aerobního a anaerobního prahu (většinou s o2, takže bez laktátu).

Prostě se jen ptám co a jak a určitě do sebe nebudu srát denně půl kila něčeho :D, abych si připadal jak hvězda roku.

A myslíte si, že má suplemenťák pravdu? Nějak se mi to nezdá !!!

youtube.com/watch?v=BS720YM8gIU
c87

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
c87 napsal:

Dívej se na BCAA jako na hodně dobře stravitelný protein. 5g před a po téninku je snad špatný vtip. 1kg BCAA a 1kg hydra už je hodně velký cenový rozdíl. Přitom mi to přijde jako jedna a ta samá věc.

ok dajme tomu aby to malo efekt musime dat 15g bcca pred a po treningu... teraz si prepocitaj kolko davok by si musel dat hydra aby si sa tejto daveke ako tak vyrovnal... ci myslis ze jedna davka je tomu adekvatna? prepocitaj cenu a vysledok ?
Pitkin

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sarin napsal:
Peníze ani nijak neřeším. Nejsem kulturista, jen prostě dělám opravdu náročný cvičení a prostě se často pohybuji na hranici aerobního a anaerobního prahu (většinou s o2, takže bez laktátu).

Prostě se jen ptám co a jak a určitě do sebe nebudu srát denně půl kila něčeho :D, abych si připadal jak hvězda roku.

A myslíte si, že má suplemenťák pravdu? Nějak se mi to nezdá !!!

youtube.com/watch?v=BS720YM8gIU

Pokud chceš nějakej suplement ,tak vezmi to co ti píše Moocha .Hlavně dostatek makroživin ,to je základ.
edit:překlep

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Moocha

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C87: Ano, přesně to si myslím. 30g BCAA 50kč, 30g hydra 20kč. Teď si to můžeš převést na měsíce, roky.
+ To co píše Pitkin je jasná věc. Musí se hlavně pořádně jíst.
c87

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
C87: Ano, přesně to si myslím. 30g BCAA 50kč, 30g hydra 20kč. Teď si to můžeš převést na měsíce, roky.
+ To co píše Pitkin je jasná věc. Musí se hlavně pořádně jíst.

takze:

30g Bcaa (standard):
L-valin 7,5g
L-isoleucin 7,5g
L-leucin: 15g

30g Hydra:
L-valin 1,5g
L-isoleucin 1,5g
L-leucin: 2,5g

Latky ktore maju najvacsi vplyv na rast a regen a ktore telo najviac postrada pri trenovani... takze toto ti pride adekvatne hej ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - BCAA na ochranu svalové hmoty Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: