|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sarin
|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:30 pm Předmět: BCAA na ochranu svalové hmoty |
|
|
Ahoj,
potřeboval by jsem poradit jakou zvolit ochranu pro svalovou hmotu. Cvičím respektive sportuji každý den, ať je to běhání, fotbal, americký fotbal, squash, posilování, kruhový tréninky, AA3, atd.
Už bych ji potřeboval trochu ochránit, jelikož vím, že ty tréninky jsou dost náročné a svaly můžou trochu katabolizovat.
Prosím doporučte mi nějakou jsem klasickej Endomorf. Kvalitně nějakou nejlepší a střední a něco vyberu. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
Hydro po silovém tréninku stačí. BCAA jsou trošku drahá sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so leden 25, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Moocha: to ti pride hydro lacnejsie ako bCAA ?
Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so leden 25, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ... |
V pohodě, doufám, že se do mě pustí víc lidí, jinak by lidi začali dostávat rozum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 25, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
O te funkcnosti / nefunkcnosti BCAAcek by se dalo dost polemizovat. Sam jsem do toho narval hodne penez zral jsem to po 30-50g denne, pak jsem se na to vykaslal a zjistil jsem, ze je to uplne stejne bez nich jako s nima. Ovsem ten pocit, ze to v sobe mam, byl opravdu mocny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so leden 25, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | c87 napsal: | | Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ... |
V pohodě, doufám, že se do mě pustí víc lidí, jinak by lidi začali dostávat rozum. |
ak mas dobre argumenty tak sem s nimi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Draper napsal: | O te funkcnosti / nefunkcnosti BCAAcek by se dalo dost polemizovat. Sam jsem do toho narval hodne penez zral jsem to po 30-50g denne, pak jsem se na to vykaslal a zjistil jsem, ze je to uplne stejne bez nich jako s nima. Ovsem ten pocit, ze to v sobe mam, byl opravdu mocny |
To je pak trochu drahé placebo |
To je a rozhodne se ty panize daji lepe investovat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Moocha: to ti pride hydro lacnejsie ako bCAA ?
Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ... |
Dívej se na BCAA jako na hodně dobře stravitelný protein. 5g před a po téninku je snad špatný vtip. 1kg BCAA a 1kg hydra už je hodně velký cenový rozdíl. Přitom mi to přijde jako jedna a ta samá věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
sarin
|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | c87 napsal: | Moocha: to ti pride hydro lacnejsie ako bCAA ?
Novic: o akom prezitku to hovoris? ak ich davas tak ak mas tak nieje nic lepsie na ochranu svalstva ... |
Dívej se na BCAA jako na hodně dobře stravitelný protein. 5g před a po téninku je snad špatný vtip. 1kg BCAA a 1kg hydra už je hodně velký cenový rozdíl. Přitom mi to přijde jako jedna a ta samá věc. |
ok dajme tomu aby to malo efekt musime dat 15g bcca pred a po treningu... teraz si prepocitaj kolko davok by si musel dat hydra aby si sa tejto daveke ako tak vyrovnal... ci myslis ze jedna davka je tomu adekvatna? prepocitaj cenu a vysledok ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
C87: Ano, přesně to si myslím. 30g BCAA 50kč, 30g hydra 20kč. Teď si to můžeš převést na měsíce, roky.
+ To co píše Pitkin je jasná věc. Musí se hlavně pořádně jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | C87: Ano, přesně to si myslím. 30g BCAA 50kč, 30g hydra 20kč. Teď si to můžeš převést na měsíce, roky.
+ To co píše Pitkin je jasná věc. Musí se hlavně pořádně jíst. |
takze:
30g Bcaa (standard):
L-valin 7,5g
L-isoleucin 7,5g
L-leucin: 15g
30g Hydra:
L-valin 1,5g
L-isoleucin 1,5g
L-leucin: 2,5g
Latky ktore maju najvacsi vplyv na rast a regen a ktore telo najviac postrada pri trenovani... takze toto ti pride adekvatne hej ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|