|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: po leden 20, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Doma
kliky/shyby
kliky-150x (30,20...)
shyby-50x (10x5 - 5 serii nad + 5 podhmat)
+
spodní záda balon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: st leden 22, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Běh
37:00 - 7,5km stadion
V průběhu
5x100metrů na 80% maxima (se 300 metrovým meziběhem).
Dneska se běželo suprově, sbad se blýská na lepší časy konečně..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Doma
shyby/kliky
shyby-50x (5 sérií nadhmat, 5 podhmat)
kliky-150x (střídavě široké/úzké)
+
břicho balon-plank 5x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
Pátek
Plavání
40:00 - 1,2km kraul+prsa
Krásně se plavalo, pak sauna a relax.
Dneska volno
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Plavání
40 minut - 1,2km kraul+prsa
Původně jsem chtěl běhat ale venkovních -10 mně odradilo..potom saunička, pohodička..[/s]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po leden 27, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
kliky/shyby
kliky-150x (30,20...)
shyby-50x (podhmat-8,7,6,5,5x, nadhmat-6x3)
+
břicho-svíčka-5x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
Běh
37:00 - cca 7.5km okolo Brodu
Po půl hodině jsem na chvilku zastavi a když sem se znova rozběhl tak stehna vytuhly zase..  Takže od té doby na hovno..
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út leden 28, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | Běh
Po půl hodině jsem na chvilku zastavi a když sem se znova rozběhl tak stehna vytuhly zase.. Takže od té doby na hovno.. |
Nech si udelat v laborce za par korun minerály. Bez stitne zlazy uz ti telo opravdu nefunguje stejne jako u zdravého.. Ty dodavas telu jenom syntetickou T4 a to telu proste nestaci, takze se setri chlape. Ted to je ok, ale ve 30ti to bude horsi ver me.. Urcite si aspoň skontroluj jak na tom mas vapnik a horcik. Vetsina lidi s hypo nebo bez stitne ma vysokej vapnik. Urcite bys nemel dodavat zadny doplňky s vapnikem. To je největší nesmysl davat do tela anorganickej vapnik. Horciku ma většina lidi silenej deficit ikdyz z rozboru krve to nemusi byt moc patrne, protože telo dela všechno proto, aby byla nejaka hladina v krvy a z ostatních casti tela ho k tomu ucelu sebere. Na doplnovani horciku ve vetsich davkach je nejlepší chlorid horecnaty, kterej si das do petky s vodou a popijis během dne. Davkovani postupne zvyšuješ az do bodu prujmu, tak poznáš jak moc ses deficitni, ja bral mesic přes 2g horciku, nez se dostavovala ridka stolice. Takova davka by člověka s dostatkem horciku prohnala okamzite... Ale to je jen horcik ono se toho deje v tele fakt hodne a SZ ridi pochody v celem tele a fakt to není sranda, tak se setri a sportuj pro zdravi a nehrot to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so únor 01, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Máča napsal: | Běh
Po půl hodině jsem na chvilku zastavi a když sem se znova rozběhl tak stehna vytuhly zase.. Takže od té doby na hovno.. |
Nech si udelat v laborce za par korun minerály. Bez stitne zlazy uz ti telo opravdu nefunguje stejne jako u zdravého.. Ty dodavas telu jenom syntetickou T4 a to telu proste nestaci, takze se setri chlape. Ted to je ok, ale ve 30ti to bude horsi ver me.. Urcite si aspoň skontroluj jak na tom mas vapnik a horcik. Vetsina lidi s hypo nebo bez stitne ma vysokej vapnik. Urcite bys nemel dodavat zadny doplňky s vapnikem. To je největší nesmysl davat do tela anorganickej vapnik. Horciku ma většina lidi silenej deficit ikdyz z rozboru krve to nemusi byt moc patrne, protože telo dela všechno proto, aby byla nejaka hladina v krvy a z ostatních casti tela ho k tomu ucelu sebere. Na doplnovani horciku ve vetsich davkach je nejlepší chlorid horecnaty, kterej si das do petky s vodou a popijis během dne. Davkovani postupne zvyšuješ az do bodu prujmu, tak poznáš jak moc ses deficitni, ja bral mesic přes 2g horciku, nez se dostavovala ridka stolice. Takova davka by člověka s dostatkem horciku prohnala okamzite... Ale to je jen horcik ono se toho deje v tele fakt hodne a SZ ridi pochody v celem tele a fakt to není sranda, tak se setri a sportuj pro zdravi a nehrot to. |
Podle krve mám hořčík i vápník v pořádku, ale je fakt že doktorka říkala že se to z krve obtížně určuje. Beru denně cca 1,5 gramu až do průjmu jak říkáš. Jinak snažím se sportovat pro zdraví dobrý pocit jak píšeš, prostě si to užívat, což dřív občas až tak nebylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so únor 01, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
STŘEDA
Doma
shyby/kliky
shyby-50x (nadhmat - po 3-7mi op.)
kliky-150x (různé polohy rukou - po 12-20ti op.)
+
spodní záda na míči
ČTVRTEK
Běh
37:00 - cca 7,3km stadion
Vcelku se to dalo ikdyž jsem byl unavený a nevyspaný a měl trochu těžké nohy..
Od včerejška na mně leze nějaké nachlazení takže budu chvilku pauzírovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne únor 16, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak už snad konečně vyléčený začínám zlehka něco dělat:
kliky/shyby
kliky-150x (20,15,15...¨)
shyby- 40x 10x4
+
zkracovačky na míči-5x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po únor 17, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
Běh
32:00 - 6,2km stadion
Nohy trochu těžké ale dalo se, na udýchání bez problému..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út únor 18, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Doma
kliky/shyby
kliky-150x (30,20...)
shyby-40x (nadhmat 5x4, podhmat-4x5)
+
břicho-plank balon
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st únor 19, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
Běh
30:00 - 6km kolem Brodu
Nohy nebyly nejlehčí pravda, ale nevytuhly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:07 pm Předmět: |
|
|
kliky/shyby
kliky-150x (30,18...)
shyby-40x (10x4)
+
spodní záda na baloně-planky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|