|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | MP arnold series iron pump
-prichut watermelon, asi jediny melon ktory mi kedy chutil
-nakopne slusne, porovnatelne s assaultom (dal som dve odmerky), klasicke pichanie tvare :0
celkovo slusny predtreningovy nakopavac, a cena je tiez fajn |
Můžeš srovnat s jinými známými nakopávači? A je to čistě nakopávač nebo má i efekt "napumpování? Jasně, je to v názvu, ale ty jsi o lepším pumpingu nenapsal.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Jinak, výborná předtréninkovka je produkt S.A.W. od Trec nutrition.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 20, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
Frozz - mozem porovnat s assaultom, ostatne na mna moc nefunguju  a nakopnutie je podobne. Napumpovanie bolo,ale ci to bolo pumpom....zajtra skusim este raz nalacno a dam vediet _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: út leden 21, 2014 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út leden 21, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
Cus, co by jste doporucili pro 14-ti letyho kluka. cca 175cm, 90kg. Hral aktivne hokej, pak prisel uraz, rok dřepění u pc. Ted zase zacina hrat. Je to mladsi bracha a je to docela otesanek..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 21, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
nic, 14 let je dost malo.. at si koupi zelenej caj _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 21, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Za mě pohyb, pohyb, pohyb, srovnání stravy, ze suplementů nic, maximálně nějaký multivitamín pro pocit nebo v případě, že toho pohybu bude hodně, něco na lepší regeneraci. Ale ve smyslu spalovačů a stimulantů bych nedával nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: út leden 21, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
No prave, vidim to stejne. Dokonce mam na jazyku hrubsi vyrazy apod.. Proto jsem se zeptal, jestli je neco prijatelnyho pro nej, kdyz mu je 14 a je prase nenazrany ,-)
Btw doporucili by jste mi tedy neco konkretniho, pro tuto vekovku ? Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
Jj, ale nevím téměř nic jiného, než jaká byla moje odpověď i na Tvůj příspěvek v tomto topicu o pár stránek zpět. Jinak věc je to určitě nepříjemná, o to víc, že od té doby ze stejné suroviny postihla další produkty dalších výrobců a myslím, že to nebude ještě konečný počet, vzhledem k tomu, v čem všem ten gugul extrakt byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 28, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze tam toho je tak malo, jen nejaky desetimiliontiny gramu, hned bych si nakoupil zasoby _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 28, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
| by PeITeeR napsal: | No prave, vidim to stejne. Dokonce mam na jazyku hrubsi vyrazy apod.. Proto jsem se zeptal, jestli je neco prijatelnyho pro nej, kdyz mu je 14 a je prase nenazrany ,-)
Btw doporucili by jste mi tedy neco konkretniho, pro tuto vekovku ? Diky. |
Konkretniho nevim,...ale pokud rikas ze je otesanek a chce hrat hokej, klouby by se urcite vyplatilo chranit,..
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Skoda ze tam toho je tak malo, jen nejaky desetimiliontiny gramu, hned bych si nakoupil zasoby *a20* |
Napadlo me to same :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | by PeITeeR napsal: | No prave, vidim to stejne. Dokonce mam na jazyku hrubsi vyrazy apod.. Proto jsem se zeptal, jestli je neco prijatelnyho pro nej, kdyz mu je 14 a je prase nenazrany ,-)
Btw doporucili by jste mi tedy neco konkretniho, pro tuto vekovku ? Diky. |
Konkretniho nevim,...ale pokud rikas ze je otesanek a chce hrat hokej, klouby by se urcite vyplatilo chranit,.. |
ale hovno, jestli mu je 14 a je tlustej, at se proste hybe. utracet za suplementy je nesmyl.
jinak, mladsi bracha? :D tak urcite
nic si nekupuj peetree a makej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|