|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
S tím mrtvým tahem to nějak nesedí  máš video? každopádně na 16 let jsi dobrej mamut.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
Uff, no luxus, bud to dotiahneš daleko, alebo skončíš v 20.ke ako množstvo podobných "talentov". _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
Díky, no já zase silové výkony neberu tak vážně, ani se na to nějak nezaměřuju ... mám v plánu spíše soutěž v kulturistice...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Uff, no luxus, bud to dotiahneš daleko, alebo skončíš v 20.ke ako množstvo podobných "talentov". |
Všiml jsem si, Turakame, že máš nejen obrovské znalosti, ale teď už se u tebe projevují i věštecké schopnosti .
člověk: Parádní výkony na tvůj věk! Jsem o 4 roky starší a mám na tebe silový náskok jen pár kilo .
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
Člověk : parádní výkony, máme v oddíle podobného talenta,
16 let
bp 115kg
MT 235kg
oboje soutěžně a taky chce dělat kulturistiku spíš než lift tak oba neblázněte _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:03 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší bude, když ten dřepík natočíš. Mrknem na tu hloubku.
Keba: Tak ten MT v 16...to je bomba.
Temný zabijáku: Kolik dřepneš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Nejlepší bude, když ten dřepík natočíš. Mrknem na tu hloubku.
Keba: Tak ten MT v 16...to je bomba.
Temný zabijáku: Kolik dřepneš? |
Zatím mám maxko 1x200 kg. Uznávám, že hloubka je nad paralel (hlava mě prostě níž nepustila). Druhé opáčko lehce pomohl sparing.
Zde přidávám odkaz na video, snad Vám to půjde zobrazit: https://www.facebook.com/photo.php?v=710618922282256&l=3234112096098013144
Jinak 130 kg Bench, 200 kg DL (to jsem zatáh už před 2 lety, teď to flákám). Pushpress z dneška 1x96.5 kg + 5s výdrž v horní pozici.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:06 am Předmět: |
|
|
Hm....no ATG to asi nebolo _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:12 am Předmět: |
|
|
Darkkiller: Možná bys dal kvalitní hlubokej dřep 170-180kg. Pushpress třeba osobně mě samotného vůbec enzajímá. Od té doby, co jsem viděl klučinu, který vyrazil 150kg a pak čistě rameny dal 2x80kg. Celkově ale tvé výkony nejsou vůbec špatné.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá leden 31, 2014 12:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:15 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Darkkiller: Možná bys dal kvalitní hlubokej dřep 170-180kg. |
asi tak, žiaľ, škoda, nič v zlom darkillere, ale to bol ukážkový polodrep s dopomocou, takže maxko 200, však tomu ani sám neveríš hádam... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:23 am Předmět: |
|
|
Že sem to sem dával, umíte potěšit  . Vím o tom, že budu muset na té hloubce zapracovat, taky na to teď trénuji-ATG dřepy se stopkou na bednu (naposled 6x6 110 kg), pro rejpali: výška bedny 20 cm od země.
Johncreasy: 3x180 se solidní hloubkou jsem dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:34 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Dřep ATG a pod paralel jsou dva různé termíny. Dosed na bednu ATG si moc nedovedu představit. Ale já už mám tady na fóru vlastně zkratku ATG zapovězeno vyslovovat |
Jo, vím, co znamená paralel . Zapomněl jsem tam dodat ty "dosedy" no, ale hloubka 20 cm od země už by mohla být ass to grass ne ?
PS nevím, co tu vůbec řešíme, o sílu mi stejně (moc) nejde a powerlifter ze mě taky nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:36 am Předmět: |
|
|
Potom nechápu, proč si solidní hloubkou nedal 1x200kg.....ale dost už. Jsou to debaty o ničem. Tvoje síla je velmi slušná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|