Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 12:32 pm    Předmět: Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ? Odpovědět s citátem

Dobrý den . Cvičím asi měsíc v posilovně ale druhý den po tréninku skoro vůbec necítím žádnou bolest nebo takové to "štípaní" ale když cvičím např u benče tak u posledních serii mam co dělat aby sem tu činku vytlačil nahoru .Je to špatně že mě ráno nic nebolí ? Pokud jo čím to může být ( mám si dát víc zabrat, špatna technika ... ?) ?
A pokud ráno po tréninku něco cítím tak jen trošku stehna.Moje míry 17let,180cm,70kg.Trenink takovy fullbody že v jeden procvičím celé tělo (legpress (+ někdy zakopávání,předkopávání),bench,kliky na bradlech,biceps to v sedě na stroji,stahování horní kladky ( doma dělám ráno shyby na hrazdě ale dám jen 4 pořadne).No zkrátka zatím je trénink o ničem ja vím ale spíše zkouším nové cviky a jak zacházet se stroji a prostě se učím . Ale i tak to u trenalu dost bolí ale po něm vůbec ...
Předem děkuji všem za rady .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Svalovka neznamená, že jste odjeli efektivní trénink a porostete.
Znamená, že za A) máte hodně porušených svalových vláken a nebo za B) hodně kyseliny mléčné (odpadního produktu)…gratulace

http://kulturistika.ronnie.cz/c-14201-treninkova-poradna-01-2013.html
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:48 pm    Předmět: odpověd Odpovědět s citátem

Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:09 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Dominus.K napsal:
Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D.

a cvicis stejnym zpusobem i nohy???
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:24 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Dominus.K napsal:

Čau jak to myslíš ?
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:27 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Dominus.K napsal:
Peter Ustinov napsal:
Dominus.K napsal:

Čau jak to myslíš ?

Aha ja to myslel takle že jsem před posilovnou trénoval jenom s vlastní vahou a druhý den jsem měl problem se hýbat vše mě bolelo. A dal jsem přirovnání že když jsem dělal kliky tam jsem druhý den citíl bolest na prsou ale tedka v posilně po benči vůbec.Teda pokud jsi se ptal jestli nejsem jeden s těch blbu co cvičí jenom horek těla :D ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:31 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Dominus.K napsal:
Dominus.K napsal:
Peter Ustinov napsal:
Dominus.K napsal:

Čau jak to myslíš ?

Aha ja to myslel takle že jsem před posilovnou trénoval jenom s vlastní vahou a druhý den jsem měl problem se hýbat vše mě bolelo. A dal jsem přirovnání že když jsem dělal kliky tam jsem druhý den citíl bolest na prsou ale tedka v posilně po benči vůbec.Teda pokud jsi se ptal jestli nejsem jeden s těch blbu co cvičí jenom horek těla :D ...

ne zamysli se: mas stejny pocet serii, opakovani, stejne pauzy, stejnou" zatez?
ale jak uz tu citova spam: bolest po treningu neni rovna rustu!
pokud by jsi mel zajem, muzu postnout par treningu, kde te nohy bolet budou, ale jestli vyrostou...to je vec druha
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:40 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Dominus.K napsal:
Dominus.K napsal:
Peter Ustinov napsal:
Dominus.K napsal:

Čau jak to myslíš ?

ne zamysli se: mas stejny pocet serii, opakovani, stejne pauzy, stejnou" zatez?
ale jak uz tu citova spam: bolest po treningu neni rovna rustu!
pokud by jsi mel zajem, muzu postnout par treningu, kde te nohy bolet budou, ale jestli vyrostou...to je vec druha

No hlavní ozátka proč jsem tohle založil bylo jestli je špatně že den pro tréninku nic necítím a to i přesto že během tréninku mam u několika cviku problém to vytlačit .Např.kliky na bradlech to mi dělá fakt velký problém ale prostě odjedu cca 4serie po 8 opakování (i když někdy dám třeba jen 6 a už se ani nehnu tak si dám 10 sec pauzu a dodělám ty 2 opakování) ale stejnak mě ani trochu nebolí tricak . A můj trenal je zatím fakt o ničem snažím se naučit se zacházet,nastavovat stroje a naučit se jak správně provádět cviky a takhle ... Jsem prostě začátečnická lama :D (aspon v posilvně jinač doma jsem cvičil dost dlouho a výsledky byly dobré teda aspon ty silove ) .
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, bolest po treningu neni umerna rustu
Dominus.K

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:53 pm    Předmět: odpověd Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Ano to už jsem pochopil ale když to ani trochu necítím tak je to divné :D ale dobře aspon vím že to není špatně.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 7:32 pm    Předmět: Re: odpověd Odpovědět s citátem

Dominus.K napsal:
Peter Ustinov napsal:

Ano to už jsem pochopil ale když to ani trochu necítím tak je to divné :D ale dobře aspon vím že to není špatně.

kdyz to necitis ani trochu, je nekde problem
muzes zkusit neco zmenit:opakovani, serie, odpocinek, zatizeni, delku opakovani
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:58 pm    Předmět: Re: Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ? Odpovědět s citátem

Dominus.K napsal:
Cvičím asi měsíc v posilovně ale druhý den po tréninku skoro vůbec necítím žádnou bolest nebo takové to "štípaní"

Buď rád. Za 20 let už to bude jiný :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ?
Rychle na stránku:

Přejdi na: