|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 12:32 pm Předmět: Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ? |
|
|
Dobrý den . Cvičím asi měsíc v posilovně ale druhý den po tréninku skoro vůbec necítím žádnou bolest nebo takové to "štípaní" ale když cvičím např u benče tak u posledních serii mam co dělat aby sem tu činku vytlačil nahoru .Je to špatně že mě ráno nic nebolí ? Pokud jo čím to může být ( mám si dát víc zabrat, špatna technika ... ?) ?
A pokud ráno po tréninku něco cítím tak jen trošku stehna.Moje míry 17let,180cm,70kg.Trenink takovy fullbody že v jeden procvičím celé tělo (legpress (+ někdy zakopávání,předkopávání),bench,kliky na bradlech,biceps to v sedě na stroji,stahování horní kladky ( doma dělám ráno shyby na hrazdě ale dám jen 4 pořadne).No zkrátka zatím je trénink o ničem ja vím ale spíše zkouším nové cviky a jak zacházet se stroji a prostě se učím . Ale i tak to u trenalu dost bolí ale po něm vůbec ...
Předem děkuji všem za rady .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Svalovka neznamená, že jste odjeli efektivní trénink a porostete.
Znamená, že za A) máte hodně porušených svalových vláken a nebo za B) hodně kyseliny mléčné (odpadního produktu)…gratulace
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14201-treninkova-poradna-01-2013.html _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 1:48 pm Předmět: odpověd |
|
|
Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:09 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Dominus.K napsal: | | Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D. |
a cvicis stejnym zpusobem i nohy??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:24 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dominus.K napsal: | | Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D. |
a cvicis stejnym zpusobem i nohy??? |
Čau jak to myslíš ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:27 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Dominus.K napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dominus.K napsal: | | Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D. |
Čau jak to myslíš ? |
Aha ja to myslel takle že jsem před posilovnou trénoval jenom s vlastní vahou a druhý den jsem měl problem se hýbat vše mě bolelo. A dal jsem přirovnání že když jsem dělal kliky tam jsem druhý den citíl bolest na prsou ale tedka v posilně po benči vůbec.Teda pokud jsi se ptal jestli nejsem jeden s těch blbu co cvičí jenom horek těla :D ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:31 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Dominus.K napsal: | | Dominus.K napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dominus.K napsal: | | Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D. |
Čau jak to myslíš ? |
Aha ja to myslel takle že jsem před posilovnou trénoval jenom s vlastní vahou a druhý den jsem měl problem se hýbat vše mě bolelo. A dal jsem přirovnání že když jsem dělal kliky tam jsem druhý den citíl bolest na prsou ale tedka v posilně po benči vůbec.Teda pokud jsi se ptal jestli nejsem jeden s těch blbu co cvičí jenom horek těla :D ... |
ne zamysli se: mas stejny pocet serii, opakovani, stejne pauzy, stejnou" zatez?
ale jak uz tu citova spam: bolest po treningu neni rovna rustu!
pokud by jsi mel zajem, muzu postnout par treningu, kde te nohy bolet budou, ale jestli vyrostou...to je vec druha _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:40 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dominus.K napsal: | | Dominus.K napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Dominus.K napsal: | | Ok článek jsem přečetl. A pokud jsem dobře pochopil tak to nevadí že mě druhý den nebolí svaly? Protože když jsem kdysi dělal kliky tak jsem druhý den měl problém před sebe natáhnout ruce :D. |
Čau jak to myslíš ? |
Aha ja to myslel takle že jsem před posilovnou trénoval jenom s vlastní vahou a druhý den jsem měl problem se hýbat vše mě bolelo. A dal jsem přirovnání že když jsem dělal kliky tam jsem druhý den citíl bolest na prsou ale tedka v posilně po benči vůbec.Teda pokud jsi se ptal jestli nejsem jeden s těch blbu co cvičí jenom horek těla :D ... |
ne zamysli se: mas stejny pocet serii, opakovani, stejne pauzy, stejnou" zatez?
ale jak uz tu citova spam: bolest po treningu neni rovna rustu!
pokud by jsi mel zajem, muzu postnout par treningu, kde te nohy bolet budou, ale jestli vyrostou...to je vec druha |
No hlavní ozátka proč jsem tohle založil bylo jestli je špatně že den pro tréninku nic necítím a to i přesto že během tréninku mam u několika cviku problém to vytlačit .Např.kliky na bradlech to mi dělá fakt velký problém ale prostě odjedu cca 4serie po 8 opakování (i když někdy dám třeba jen 6 a už se ani nehnu tak si dám 10 sec pauzu a dodělám ty 2 opakování) ale stejnak mě ani trochu nebolí tricak . A můj trenal je zatím fakt o ničem snažím se naučit se zacházet,nastavovat stroje a naučit se jak správně provádět cviky a takhle ... Jsem prostě začátečnická lama :D (aspon v posilvně jinač doma jsem cvičil dost dlouho a výsledky byly dobré teda aspon ty silove ) .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
ne, bolest po treningu neni umerna rustu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominus.K
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:53 pm Předmět: odpověd |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ne, bolest po treningu neni umerna rustu |
Ano to už jsem pochopil ale když to ani trochu necítím tak je to divné :D ale dobře aspon vím že to není špatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 7:32 pm Předmět: Re: odpověd |
|
|
| Dominus.K napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ne, bolest po treningu neni umerna rustu |
Ano to už jsem pochopil ale když to ani trochu necítím tak je to divné :D ale dobře aspon vím že to není špatně. |
kdyz to necitis ani trochu, je nekde problem
muzes zkusit neco zmenit:opakovani, serie, odpocinek, zatizeni, delku opakovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:58 pm Předmět: Re: Den po tréninku necitím "bolest" svalu ... ? |
|
|
| Dominus.K napsal: | | Cvičím asi měsíc v posilovně ale druhý den po tréninku skoro vůbec necítím žádnou bolest nebo takové to "štípaní" |
Buď rád. Za 20 let už to bude jiný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|