|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
seeya

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
To co najviac ovplyvni chut je plnotucne mlieko. Samozrejme do potreningoveho protaku to neni uplne idealne.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
Myslím o tom, že to není jen o tom kdo měl kolik proteinu, ale taky co komu chutná a jak je "náročnej".
Jinak dneska jsem ochutnal Ultra Speed Vanilku - rozpustnost, pěnivost stejná jako u čokolády. Oproti čokoládě mi přijde vanilka sladší, připomíná mi chuťově šejk z Meca.
Pořád váhám mezi Ultra Speed 80 Fair Power a Hydro Instant - použítí z 99,9% potréninku/kardiiu. Má smysl dávat i protein cca 30 minut před tréninkem? Bohužel na BCAA/amina prachy nemám. Rozhodněte někdo za mě.
btw: jedná se o dietu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Myslím o tom, že to není jen o tom kdo měl kolik proteinu, ale taky co komu chutná a jak je "náročnej".
Jinak dneska jsem ochutnal Ultra Speed Vanilku - rozpustnost, pěnivost stejná jako u čokolády. Oproti čokoládě mi přijde vanilka sladší, připomíná mi chuťově šejk z Meca.
Pořád váhám mezi Ultra Speed 80 Fair Power a Hydro Instant - použítí z 99,9% potréninku/kardiiu. Má smysl dávat i protein cca 30 minut před tréninkem? Bohužel na BCAA/amina prachy nemám. Rozhodněte někdo za mě.
btw: jedná se o dietu. |
Hydro a podle mě protein před ne. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:36 pm Předmět: |
|
|
Survival Ultra Speed 80 Fair Power
- díky Ronniemu za poslané vzorky..
- Čokoláda takovej střed, vanilka mnohem lepší, hořkost mi teda vůbec nevadila, ani jsem ji tam moc necítil..
- Rozpustnost okamžitá, pěnu jsem teda žádnou nevypozoroval a stravitelnost opravdu skvělá
- Hodnotím kladně, protože složení mi přijde super a za stevii dávám taky plusovej bod, jelikož s ní sladím často a jsem na ni zvyklej
- Protein se podle mě panu Provázkovi velice povedl a budu opravdu uvažovat o dvou kilovém balení
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 03, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | MAST3R napsal: | Myslím o tom, že to není jen o tom kdo měl kolik proteinu, ale taky co komu chutná a jak je "náročnej".
Hydro a podle mě protein před ne. |
A teď by mě schválně zajímalo proč podle tebe NE
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Spam napsal: | | MAST3R napsal: | Myslím o tom, že to není jen o tom kdo měl kolik proteinu, ale taky co komu chutná a jak je "náročnej".
A teď by mě schválně zajímalo proč podle tebe NE |
Protože je tam podle mě úplně zbytečnej. Bavíme se o tréninku, kdy má za sebou už několik plnohodnotných jídel.
A i kdyby na lačno, tak bude záležet na složení jídla den předtím, ale kdyby už chtěl na lačno něco dávat před tréninkem, tak stejně to Hydro.
A ve finále je to stejně úplně buřt jestli si vypije Hydro nebo konc., vícesložku nebo cokoliv před nebo po. Tak nějak bych se na to nesoustředil, ale spíš bych se zaměřil na kvalitu/vyváženost atd... pevné stravy, která udělá o X% lepší službu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 03, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Bara napsal: | | Spam napsal: | | MAST3R napsal: | Myslím o tom, že to není jen o tom kdo měl kolik proteinu, ale taky co komu chutná a jak je "náročnej".
A teď by mě schválně zajímalo proč podle tebe NE |
Protože je tam podle mě úplně zbytečnej. Bavíme se o tréninku, kdy má za sebou už několik plnohodnotných jídel.
A i kdyby na lačno, tak bude záležet na složení jídla den předtím, ale kdyby už chtěl na lačno něco dávat před tréninkem, tak stejně to Hydro.
A ve finále je to stejně úplně buřt jestli si vypije Hydro nebo konc., vícesložku nebo cokoliv před nebo po. Tak nějak bych se na to nesoustředil, ale spíš bych se zaměřil na kvalitu/vyváženost atd... pevné stravy, která udělá o X% lepší službu. |
velice jednostranný názor,který se nedá doložit Ale stejně tak může být správný.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 03, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
Většinou dávám jenom snídani, okolo 8 hodiny - 2 vejce + 2 bílky, 100g vloček. Před 11 jsem ve fitku. Po tréninku tedy hydro a pak 3x rýže + kuře + zelenina, na noc 500g hollandii. V den kdy nejdu cvičit budu dávat nejspíš brambor + ryba/filé + zelenina místo kuře a rýže.
Samozřejmě, koupím i celozrné těstoviny a když seženu hovězí v akci, tak tam pro změnu šoupnu hovězí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po únor 03, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
Dekuji a vzorky Survivalu sobe (prodavaj je na eshopu)
Chut:
Vanilka ujde, na muj vkus dost preslazena, ale da se.
Cokolada, hodne umele a chemicky chutnajici. To bych asi dlouhodobe nedal.
Rozpustnost: ok... cekal nekdo u moderniho proteinu neco jinyho?
Stravitelnost: Co to je? proste to vypiju, efekt na plnost zaludku asi jako vypit srovnatleny mnozstvi vody. Opet, nic jineho od moderniho proteinu necekam.
Co se chuti tyce, porad to podle me vsechno valcuje Fitco se svou jahodou nebo boruvkou.
Koupim ted tu vanilku, jen skoda ze se nedelej kilovky, bojim se ze se mi casem zhnusi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 04, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
dnes jsem ochutnal první ze tří vzorků co jsem dostal.
Protein:
SURVIVAL
Ultra Speed Fair Power 80
Příchuť čokoláda
- musím uznat, že nevím jestli je to tím, že jsem poslední protein měl před 3 roky, nebo je to prostě chutí, ale přišlo mi to extra "technické", umělé. Měl jsem 30g v 330ml vody. V mléce si myslím, že by to bylo mnohem lepší.
Co se týče stravitelnosti a rozpustnosti tak to je naprosto špičkových 10/10 a co se týče složení proteinu, tak asi každý víme, že je to naprosto top protein.
Kdybych chtěl proteinový suplement brát vážně a kvalitně, jdu po tomhle, bez ohledu na chuť.
Zítra vyzkouším vanilku 2x, jednou v mléce a jednou ve vodě, tak ještě napíšu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
Survival Ultra Speed 80 Fair Power
Nejdříve bych chtěl poděkovat Martinovi za vstřícnost a obratem poslané vzorky.
Obě příchutě jsem vyzkoušel zhruba před půl hodinou. Ke složení se nebudu už vyjadřovat, každému je jasné, že protein je kvalitní a padlo toho tady o tom dost.
Rozpustnost vynikající
Nepění vůbec nebo jen minimálně
Stravitelnost-už začínám mít pomalu hlad
Chuť:
-obě příchutě mi chutnaly
-ředil jsem v 220 ml vody 30 g prášku
-vanilka i čokoláda méně "krémové" (vodovější)
-žádnou hořkou chuť ani "chuťový ocas" Stevie jsem necítil
-protein není přeslazený
-čokoláda mi chutnala více 90%, Vanilka 70%
PS: jednu čokoládu si jdu hned objednat dokud je v akci !
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Těch recenzí asi ještě pár bude, vzhledem k tomu, kolik moc vzorků jsme rozeslali.
A i když na ně nereaguji jednotlivě, i tak moc děkuji všem za ně.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|