Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 767, 768, 769 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nejlepší by bylo, kdyby byl konečně ten konec světa. Tím by se aspoň vyřešila budoucnost hloupého lidstva ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html Já tyto lidi nechápu, proč radši nezabijí naše vyžrané a chamtivé politiky a jiné sráče.
Co na tom nechapes? Pochop ze většina tech lidi co si sahnou na život vidi svet uplne jinak nez maldej zdravej kluk bez starosti (teda krome starosti typu co si dam dnes k veceri nebo na co pujdu do kina..) Vetsina tech lidi ma tezky deprese a nedokazou zit proste jako ostatní. To pak dotycnej ani nemusi skoncit pod mostem nebo met pokrocile stadium rakoviny a stejne se zabije, protože mu hlava 24 hodin denne říká, ze to nemá smysl.. Co pak teprve když se k tomu ta vazna nemoc prida. Někdy proste opravdu není na konci tunelu zadne svetlo a clovek to proste vyhodnoti tak, ze to proste radsi ukonci. Bud rad, ze tyhle lidi nechapes a doufej, ze te tvoje telo a okolnosti do takového stavu neprivedou..
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebuď tak negativistickej, to je destruktivní, běž si zacvičij, zasouložit, najdi si holku, vyhoň si ho, pořádně se najez, podívej se na pěkný film, pusť si hudbu, přečti si knížku, běž zametat chodník před barákem jen tak, pracuj jako dobrovolník, dej peníze na charitu, užívej si života sakra
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nebuď tak negativistickej, to je destruktivní, běž si zacvičij, zasouložit, najdi si holku, vyhoň si ho, pořádně se najez, podívej se na pěkný film, pusť si hudbu, přečti si knížku, běž zametat chodník před barákem jen tak, pracuj jako dobrovolník, dej peníze na charitu, užívej si života sakra

Ja nejsu negativistickej, jen bych nikdy nenapsal "ja ty lidi nechapu"... Ja ikdybych byl v tech největších srackach, tak to neudelam kvůli rodine. Ovšem kdyz někdo nemá nikoho komu by tim ublizil, tak je to rozhodovani pak snazsi.. Jinak najist se nemuzu, drzim pust. Ještě zítra a mam za sebou 4 dny jen o vode+ den před jsem daval jen psyllium, chlorellu a jecmen. Na to ze jsem chtěl drzet jen ten jeden den na psylliu a jecmenu, tak tobrej vykon. Ovšem obavam se, ze psat tyhle ulety na kulturistickym foru je docela velkej hazard. Ale tak nejakej ten patek jsem taky to cviceni dost hrotil, tak si sem dovoluju něco takového napsat. Je to zajimava zkušenost. Pro většinu zivocichu normalni reakce při onemocneni nebo urazu (nezatezovat telo absolutne nicim a dat mu moznost se dat do kupy). Ovšem pro dnešního moderního rozežraného člověka neschopného sebekontroly nemyslitelna hovadina...
pig14

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="yura"]
cipinek napsal:
mam za sebou 4 dny jen o vode+ den před jsem daval jen psyllium, chlorellu a jecmen. Na to ze jsem chtěl drzet jen ten jeden den na psylliu a jecmenu, tak tobrej vykon.

To bych se radši zabil.
shooter

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html Já tyto lidi nechápu, proč radši nezabijí naše vyžrané a chamtivé politiky a jiné sráče.
Co na tom nechapes? Pochop ze většina tech lidi co si sahnou na život vidi svet uplne jinak nez maldej zdravej kluk bez starosti (teda krome starosti typu co si dam dnes k veceri nebo na co pujdu do kina..) Vetsina tech lidi ma tezky deprese a nedokazou zit proste jako ostatní. To pak dotycnej ani nemusi skoncit pod mostem nebo met pokrocile stadium rakoviny a stejne se zabije, protože mu hlava 24 hodin denne říká, ze to nemá smysl.. Co pak teprve když se k tomu ta vazna nemoc prida. Někdy proste opravdu není na konci tunelu zadne svetlo a clovek to proste vyhodnoti tak, ze to proste radsi ukonci. Bud rad, ze tyhle lidi nechapes a doufej, ze te tvoje telo a okolnosti do takového stavu neprivedou..

Přesně jak píšeš yuro

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
yura napsal:
CZEBLADE napsal:

Přesně jak píšeš yuro

Taky ty lidi celkem chapu. Clovek je ve srackach a ma pocit, ze to nikam nevede....
Grimley

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.super.cz/240182-osvaleny-cesky-vitez-stardance-se-svlekl-donaha-chtely-byste-ho-domu.html

no toto?
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
http://www.super.cz/240182-osvaleny-cesky-vitez-stardance-se-svlekl-donaha-chtely-byste-ho-domu.html

no toto?

Ty vado, to jsou svaly jak bejk
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka

cipinek update:

do hajzlu, je to tak nějak v prdeli, nebo já nevím jak to mám popsat, je to ze života, fakt jo...
takže normálně jsem se domluvili a setkali se u koně, Muzeum zastávka, ona tam už byla, já jsem přišel na čas 3 minuty, pokecali jsme spolu, šli jsem do Vagonu na koncert, věřil jsem, že tam ještě někdo přijde, samozřejmě přišla jeji kamarádka asi za půl hodiny, a pak přišel přítel její kamarádky a pak přítele sestra, tak jsme pokecali, v klidu, atd. tak nějak jsme dali pivo a začala předkapela, to jsme tak nějak prokecali se všema, bylo to fajn, pak začali hrát Rammstein revival, ti kluci to fakt uměli a bylo to autentický, na konci se tam objevil nějaký muž, který se Lenky dotýkal a nebylo jí to nepříjemné, po koncertě si tam sedl k nám a kecal s Lenkou, dotýkal se jí a pořád jí to nebylo nepříjemné, když jsem s ní mluvil já, tak to bylo to stejné, natočila se ke mně a dotýkal jsem se jí, potom jsem mu takticky koupil panáka, aby to normálně otočil a když šla Lenka na záchod, tak jsem se ho zeptal, jak to je a on, že prostě jsou spolu, že se teď akorát neviděli, protože Lenka měla zkouškové období, věřil jsem, že to jsou kecy, tak jsme pak šli k baru a ptám se na férovku Lenky jak to je, říkal jsem si, že když jsou spolu, tak že asi spolu spí, tzv. že spolu chodí, ona úplně vyjekla, že to není pravda, že spolu nespí a že s ním nechodí a chtěla to hned řešit, tak jsem jí uklidnil ať to neřeší, on tam mezitím přišel a Lenka šla na záchod a on prohodil, že mít hezkou kamarádku je taky fajn, nehodil jsem flintu to žita a dotýkal jsem se jí, když se mnou mluvila a nechal jsem ho ať se jí také dotýká a taky jí to nebylo nepříjemné, pak už ve Vagónu zavřeli a šli jsme na metro, dojel jsem domů a příšla mi SMS, kde mi děkuje za hezký večer, tak co to má znamenat on je členem fanklubu skupiny, všechno zařizuje, atd. a kdyby tam chtěla být jen s ním, tak by si nedávala inzerát do seznamky, pojďme na koncert, prostě by tam šla s ním, to je přece logika nebo ne? už ho mohla mít půl roku, kdyby chtěla, tak co to je?
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
cipinek napsal:
co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka

cipinek update:

do hajzlu, je to tak nějak v prdeli, nebo já nevím jak to mám popsat, je to ze života, fakt jo...
takže normálně jsem se domluvili a setkali se u koně, Muzeum zastávka, ona tam už byla, já jsem přišel na čas 3 minuty, pokecali jsme spolu, šli jsem do Vagonu na koncert, věřil jsem, že tam ještě někdo přijde, samozřejmě přišla jeji kamarádka asi za půl hodiny, a pak přišel přítel její kamarádky a pak přítele sestra, tak jsme pokecali, v klidu, atd. tak nějak jsme dali pivo a začala předkapela, to jsme tak nějak prokecali se všema, bylo to fajn, pak začali hrát Rammstein revival, ti kluci to fakt uměli a bylo to autentický, na konci se tam objevil nějaký muž, který se Lenky dotýkal a nebylo jí to nepříjemné, po koncertě si tam sedl k nám a kecal s Lenkou, dotýkal se jí a pořád jí to nebylo nepříjemné, když jsem s ní mluvil já, tak to bylo to stejné, natočila se ke mně a dotýkal jsem se jí, potom jsem mu takticky koupil panáka, aby to normálně otočil a když šla Lenka na záchod, tak jsem se ho zeptal, jak to je a on, že prostě jsou spolu, že se teď akorát neviděli, protože Lenka měla zkouškové období, věřil jsem, že to jsou kecy, tak jsme pak šli k baru a ptám se na férovku Lenky jak to je, říkal jsem si, že když jsou spolu, tak že asi spolu spí, tzv. že spolu chodí, ona úplně vyjekla, že to není pravda, že spolu nespí a že s ním nechodí a chtěla to hned řešit, tak jsem jí uklidnil ať to neřeší, on tam mezitím přišel a Lenka šla na záchod a on prohodil, že mít hezkou kamarádku je taky fajn, nehodil jsem flintu to žita a dotýkal jsem se jí, když se mnou mluvila a nechal jsem ho ať se jí také dotýká a taky jí to nebylo nepříjemné, pak už ve Vagónu zavřeli a šli jsme na metro, dojel jsem domů a příšla mi SMS, kde mi děkuje za hezký večer, tak co to má znamenat on je členem fanklubu skupiny, všechno zařizuje, atd. a kdyby tam chtěla být jen s ním, tak by si nedávala inzerát do seznamky, pojďme na koncert, prostě by tam šla s ním, to je přece logika nebo ne? už ho mohla mít půl roku, kdyby chtěla, tak co to je?

To je dlouhý...udělej z toho 2 věty,kdo to má číst:D
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je? ženský svět! vítej
Ale ne, je to divné, vyprdni se hlavně zavčasu na ni;) když na sebe nechá sahat od každého....to není normální.

Naposledy upravil wondra dne ne únor 09, 2014 8:30 am, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vždyť je to úplně srozumitelný a k pochopení je to v klidu
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:

já nechci ženský svět, já chci aby to bylo srozumitelné běžnému smrtelníkovi
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Ale ne, je to divné, vyprdni se hlavně zavčasu na ni;) když na sebe nechá sahat od každého....to není normální.

jasně jak říkáš, i když tam bylo někajé pivo atd. tak to není normální, kdybych měl ženu a někdo přišel a sahal na ni, tak už by si asi už nikdy na žádnou nesáhl, přerazil bych mu ruce..., je to o tom, že já jsem v tu chvíli žádnou ženu neměl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 767, 768, 769 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: