BEAST LOG

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BEAST LOG  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> BEAST LOG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:01 pm    Předmět: BEAST LOG Odpovědět s citátem

Cus,

je mi 24, merim 195 cm a vaha momentalne 109kg. Ve fitku jsem 3x tydne (FullBody) a thai box trenuju 2x tydne, to bych chtel casem zvysit aspon na 3 treninky, ted s nim zase zacinam po delsi dobe, tak to nechci hned napalit. Zakladam si log kvuli tomu abych mel o svym cviceni trosku prehled a hlavne i kdyz mam uz docela dost zkusenosti tak budu rad kdyz sem tam hodi nekdo nejakou pripominku, navrh, nazor atd. :-)

FITKO

Co se tyce treninku ve fitku, tak necvicim nohy a to z jednoho prosteho duvodu a ten je, ze se mi od cervna objevili problemy s nohama. Od narozeni mam ploche nohy, ale az ted mi to zacalo zpusobovat problemy, a vliv na to ma urcite nove zamestnani, kdy vetsinu casu v praci stojim a jelikoz nevazim zrovna malo tak tam ten tlak je docela velkej, proto uz jim nenakladam v posilovne. Po thaiboxu me zpravidla boli kycle : ( i kdyz ted sme byl na tretim treninku po asi roce pauzy. Jinak s tim porad bojuju protoze me to otravuje kazdej den, boli me kycle mam zatuhle kotniky atd., provadim cviky na ploche nohy, ale nic moc nepomaha, dokonce jsme ted zhubl ze 120 na tech 109. Do 2 tydnu by meli prijit vlozky do bot na miru tak uvidime no. To jen k tomu, nez mi tady nekdo napise a kde mas nohy ty sasku :D

TRENINK

day 1

4x8
tlaky na kozy
pullover
shyby
tlaky na ramena s jc
bic zdvihy s jc
bradla

day 2

4x5
pritahy vc
bench
uzky bench
vc na bic.

day 3
4x12
bench hlavou nahoru na multaku
rozpazky
pritahy jc
tlak na ramena s vc
kladka na tric.
scottovka

doplnky po 2s.

pozn. Kozy mi absolutne nerostou, proto tam toho na ne mam vic, kdo by mel naky tipy budu rad :-)

THAIBOX

Jak uz jsem psal, tady zase zacinam asi po roce pauzy. Predtim 3 roky Combat Sambo a rok kickbox. Kdyz pominou problemy s plochyma nohama rad bych si vyzkousel zapas.

Cile : Nechci pribirat, spis zkvalitnovat, zhustovat, tahat vetsi vahy a kdyz to pujde tak zaroven i shazovat tuk.

Orientacni jidelnicek

7:00 10 pol. lzicek vlocek varenych ve vode nebo v mliku zality po uvareni proteinem
9:00 Toasty, platkovy cheddar, kureci sunka
11:00 Toasty, platkovy cheddar, kureci sunka
13:00 Toasty, platkovy cheddar, kureci sunka
15:00 Testoviny, 100g kureciho
18:00 Testoviny/ryze/brambory, 200g kureciho/hoveziho
20:00 Testoviny/ryze/brambory, 200g kureciho/hoveziho
22:30 PharmaBlend protein white chocolate (tady tuhle prichut a protein muzu fakt doporucit, kazdej den se na nej tesim, s mlikem a naslehanej v mixeru je to masakr )

pozn.2: Proc mam poradny jidlo az ve 3? Bo delam v restauraci, zacinam v 8 koncim ve 3, a nechce se tahat jidlo v doze bo sme rozmazlenej a mam rad jidlo cerstve uvareny *a20*Ty testoviny ve 3 mi delaji v restauraci, neni to nic moc porce ale mam to zadara a sou fakt dobry Jinak rad jim, a rad jim i sladky takze neni nic vyjmecnyho kdyz si dam medovej pletenec, nutellu cheesacake atd. ale zas zadny prehanky.

P.S.: Pisu bez diakritiky bo mam anglicky notas, takze tady neni ceska klavesnice, mozna je, ale nvm kde ji prepnu

Naposledy upravil haluzinhoo dne po únor 10, 2014 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma 2 mesice zpet

Aktualka ze vcerejska po 2 a pul tydnech vln, dyl uz sem to nedal potreboval sem normal jidlo :D chtel sme shodit kvuli tem mym posranym plochym noham, ale nejak extra to nepomohlo no, tak to muzu asi zas zalit :D

Neco na zasmati, kamosova montaz me :D Prvni foto nvm cca 14 let a ta druha je priprava na machac 2012

eraZ

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možno práve preto kozy nerastú, že na ne máš toho viac, alebo naopak to možno môže byť aj málo. možno by si mohol skúsiť hodiť tréning na kozy len v pondelok a v piatok a skúsiť vložiť jeden deň jednoručky, alebo ak chodíš vždy doteraz série kde máš opakovaní 8 a viac, tak skúsiť v jednom tréningu dať silový počet opakovaní takže napríklad nejakých 5x3 alebo niečo podobné a ten druhý tréning viac opakovaní... tož to ma napadá ako možné variácie
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
možno práve preto kozy nerastú, že na ne máš toho viac, alebo naopak to možno môže byť aj málo. možno by si mohol skúsiť hodiť tréning na kozy len v pondelok a v piatok a skúsiť vložiť jeden deň jednoručky, alebo ak chodíš vždy doteraz série kde máš opakovaní 8 a viac, tak skúsiť v jednom tréningu dať silový počet opakovaní takže napríklad nejakých 5x3 alebo niečo podobné a ten druhý tréning viac opakovaní... tož to ma napadá ako možné variácie

to spis malo nez vic, protoze kdyz sem na ne cvicil stejne jak na ostatni partie tak uz vbc nerostly, tato varieata co pises se mi libi, asi zaradim, zkusim a uvidime, super diky *a03*Jinak ono by to chtelo celkove ten hrudnik roztahnout, vim ze z boku kdyz se postavim tak ho mam fest plochej, to me sere. Tady na fotkach to extra videt neni ale je to tak.
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:28 pm    Předmět: Novy trenink Odpovědět s citátem

Tak prinasim novy trenink zamereny na kozy, jediny cim si nejsem jistej jsou jak tam zamontovat cvik/cviky na ramena, aby se to nehadalo s tema treninkama na kozy, bo nechci mit unavena ramena na treninky koz, no asi vyzskousim a uvidim no...

Day 1

Kozy - 4x5

Bench
Tlaky hl. nahoru
Pullover
Rozpazky hlavou nahoru

Day 2

Shyby 4x12
Pritahy jc 4x12
Bic. zdvihy s jc 3x12
Bradla 3x12

Bricho

Day 3

Pritahy vc 4x5
Shyby 4x5
Tlaky na ramena s jc 4x5
Uzky bench 3x5
Vc na bic. 3x5

Bricho

Day 4

Kozy - 4x12

Bench
Tlaky hl. nahoru
Pullover
Rozpazky hlavou nahoru
flew

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus psát ještě u cviků kolik si dal opakování .. kolik sérii a hlavně váhy :) popř jaké jsou pauzy mezi seriemi..

ať se daří

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
eraZ

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten tréning je tvorený za zámerom objemu ?
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nee, pribirat nechci, viz. CILE v prvnim prispevku

Jinak serie a opakovani sem rozepsal (kdyz tam mam kozy 4x12 tak se to vztahuje na vsechny cviky v tom treninku), vahy psat budu jakmile to pojedu coz je dnes :-)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe spadla mě brada.
Kurv... to mládí nejak geneticky mutuje. Ta výška a tvary vršku jsou super, zavídím, za mě nic neměň, jen ty párátka dole neodpovídaj vršku :)
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Ty voe spadla mě brada.
Kurv... to mládí nejak geneticky mutuje. Ta výška a tvary vršku jsou super, zavídím, za mě nic neměň, jen ty párátka dole neodpovídaj vršku :)

tak zas bych to neprehanel :D ja s eumim hlavne dobre vyfotit myslim jak sem psal necvicim nohy momentalne krs to ze mi cini problemy moje plochy nohy, ale jinak myslim, ze na tom nejsou uplne nejhur, toto je fotka asi mesic stara:

haluzinhoo

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco pro radost akorat sem zjistil ze ten reflex jahodovej tady ten je nejakej lightly flavoured, tak tam ta prichut neni moc citit a je totakovy vodovy...

haluzinhoo

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thaibox 7.2.

klasika techniky ve dvojcicih hodku, na zaver 4 kola sparingu, po treningu 30 g bcaa od usp labs

Fitko 8.2.

Nejdriv jsem nechtel jit, protoze sem byl fest unavenej z prace ale nakonec jsem dal velky kafe a sel sem jak by rekl Martin Mester: jen tak zlehka pim pam :D

Kozy - 4x12

Bench 70kg
Tlaky hl. nahoru 27,5kg
Pullover 30kg

Priste pridam rozpazky jeste, dnes jsem citil fakt velkou unavu uz.

Jo ty vahy nejsou nijak extra no, nikdy sem nebyl nejak extra silovej typ, ale snazim se to jet spis maximalne technicky a co nejvic to procitit. Zitra volno, v pondeli fitko, v utery thai.

cuuuuuus
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem tam hodim i jidelnicek

8.2.

7:30 Protein
8:00 2 tmave bulky, 125g
10:00 2 tmave bulky, 125g
12:00 protein, 3 banany
15:00 testoviny s kurecim
16:30 home made malinovojahodovej koktejl s jahodovym proteinem - brutalni :D
17:30 trenink
18:30 protein
19:00 losos, ryze
22:00 PharmaBlend protein
eraZ

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4 krát denne protein nebude rozumnejšie hodiť na miesto jedného alebo dvoch tých proteinov hodiť nejaký tvaroh, cottage, tuniak, vajíčka alebo niečo čo sa dá nazvať kvázi "pevná" strava ako mať skoro celý deň živiny len z koktejlov a proteínov, dvakrát mäso a príloha a tie bulky neviem čo sú
eraZ

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4 krát denne protein nebude rozumnejšie hodiť na miesto jedného alebo dvoch tých proteinov hodiť nejaký tvaroh, cottage, tuniak, vajíčka alebo niečo čo sa dá nazvať kvázi "pevná" strava ako mať skoro celý deň živiny len z koktejlov a proteínov, dvakrát mäso a príloha a tie bulky neviem čo sú

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - BEAST LOG Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: