|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 7:07 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Johncreasy napsal: | | Darkkiller: Možná bys dal kvalitní hlubokej dřep 170-180kg. |
asi tak, žiaľ, škoda, nič v zlom darkillere, ale to bol ukážkový polodrep s dopomocou, takže maxko 200, však tomu ani sám neveríš hádam... |
Tak tohle melo do drepu tak asi tak daleko jako ja do J.Cutlera
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 8:05 am Předmět: |
|
|
To by me zajimal i ten drep na 20cm box :O A imho i tech 170kg kdyby jel normalni hloubku mi prijde jako nerealny, ale treba je silnejsi nez se zda... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ViloNejaky

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Neviem pretože na jedno opakovanie som skúšal len drep
Drep 200kg - ale bolo to o hubu, 190kg bol pekný drep
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
dnes mladej poprvé tah sumem v dresu. 250 kg při 75 kg TH. O 1 kg menší TH by to znamenalo neofiko překonání jeho vlastního republikového rekordu. Jsem překvapenej jak mu to na poprvé šlo, bylo to docela na pohodu a ani technicky to nebylo špatný. Až mu to sedne na stopro bude z toho ranec. Republika za měsíc. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | dnes mladej poprvé tah sumem v dresu. 250 kg při 75 kg TH. O 1 kg menší TH by to znamenalo neofiko překonání jeho vlastního republikového rekordu. Jsem překvapenej jak mu to na poprvé šlo, bylo to docela na pohodu a ani technicky to nebylo špatný. Až mu to sedne na stopro bude z toho ranec. Republika za měsíc. |
To je dobrej talent (nebo ze by dobrej trener )
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: po únor 10, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě potěšila mrtvola. Na 6 serku 175kg 2x bez pásku. Předtím jsem měl nějaky serie po 8 opakováních a ubíral jsem je. Takže se to snad vyrýsuje do toho léta 200kg :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st únor 12, 2014 1:08 pm Předmět: |
|
|
Extrémní radost dnes z výrazů jednoručky! Mé minulé maxko tak měsíc starý (50kg) jsem zlepšil na 50kg 4x a poté 55kg! :) . Na hovno je že větší jednoručka už nikde v našem městě neni...TH-94kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st únor 12, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Slušné. S trochou tréningu sa to dá eventuálne nacvičiť aj s veľkou činkou |
To nebudu riskovat :D .. hold to budu muset jezdit na opakování no. anebo si nějakou těžší pořídit potom :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:43 am Předmět: |
|
|
Silová forma jde nahoru, navíc se teď poslední 2 týdny cítím skvěle a v top formě. PR skoro v každém tréninku. BW 93.9 kg
Něco z posledního týdne:
Čelní dřep 1x130 kg (potom, co jste se mi vysmáli za můj podřep je hloubka teď u mě na 1. místě, takže prdel až na lýtkách), rezerva ještě byla, věřil bych si na 140 kg
Přítahy VČ nadhmat 6x130 kg
Bench úzký úchop na triceps 4x110 kg
Ramena Multipress před hlavu 4x110 kg (stroj Hammer)
Pushpress 2x100 kg (z toho mám obzvlášť radost, byl to takový můj cíl dostat nad hlavu konečně metrák, navíc enormní zlepšení za poslední měsíc, kdy jsem měl problém nad hlavu dostat 96,5 kg a dal jsem to až na druhý pokus)
Btw zítra sem můžu hodit video toho pushpressu.
edit:
Darkkiller Zaslal: čt leden 30, 2014 11:50 pm
".. pushpress 1x96.5 kg"
takže ne za měsíc, ale za 20 dní
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:54 am Předmět: |
|
|
pekné, len tak dalej, ten čelňák 140 bol aj pre mňa istá méta, ale tak mal by si to čoskoro ešte navýšiť, predsa drep máš vyšší, kurňa, pushpressy mi začínajú chýbať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|