wondra: mam to po treningu bjj, robili sme techniky cez loket, nic namahave, ruka nieje opuchnuta, nikdy som nemal s laktami problem, ako som pisal je citliva a picha len na velke zohnutie a dotyk, inak je ruka plne funkcna a vobec neboli ... preto sa obavam ci sa neodlupla nejaka casticka klbu, lebo ako zapal mi to moc nepride ;/
Když se tohle téma znovu otevřelo, tak si dovolím malou vsuvku. Zde máte něco k léčení akutních zranění a co je ovlivňuje. Ať si to poslechnou hlavně ti, co baští antiflogistika (např. ibuprofen) jako lentilky.
A zde, proč je (někdy) ledování kontraproduktivní.
Jak už jsem psal kdysi, zánět se dělá z nějakého důvodu, takže řešit akutku protizánětlivými látkami je doslova trotlovina. Něco jiného je, když už zánět není žádoucí a brání vyléčení. Případně další den jdete bojovat o olympijskou medaili. :)
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Když se tohle téma znovu otevřelo, tak si dovolím malou vsuvku. Zde máte něco k léčení akutních zranění a co je ovlivňuje. Ať si to poslechnou hlavně ti, co baští antiflogistika (např. ibuprofen) jako lentilky.
A zde, proč je (někdy) ledování kontraproduktivní.
Jak už jsem psal kdysi, zánět se dělá z nějakého důvodu, takže řešit akutku protizánětlivými látkami je doslova trotlovina. Něco jiného je, když už zánět není žádoucí a brání vyléčení. Případně další den jdete bojovat o olympijskou medaili. :)
nemohl by jsi to ve zkratce shrnout? nechce se mi na to půl hodiny civět.
Lakte trapia uz nejaku dobu aj mna, obcas po tazkych bencoch citim, ze mam presilene upony. Spolieham sa na klud, gely a vela vela opakovani izolovaneho cviku s kladkou a lahkou vahou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru