Bolest v lokti

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest v lokti  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest v lokti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra: mam to po treningu bjj, robili sme techniky cez loket, nic namahave, ruka nieje opuchnuta, nikdy som nemal s laktami problem, ako som pisal je citliva a picha len na velke zohnutie a dotyk, inak je ruka plne funkcna a vobec neboli ... preto sa obavam ci sa neodlupla nejaka casticka klbu, lebo ako zapal mi to moc nepride ;/

Peiteer: mozes popisat o co sa jedna?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se tohle téma znovu otevřelo, tak si dovolím malou vsuvku. Zde máte něco k léčení akutních zranění a co je ovlivňuje. Ať si to poslechnou hlavně ti, co baští antiflogistika (např. ibuprofen) jako lentilky.

A zde, proč je (někdy) ledování kontraproduktivní.

Jak už jsem psal kdysi, zánět se dělá z nějakého důvodu, takže řešit akutku protizánětlivými látkami je doslova trotlovina. Něco jiného je, když už zánět není žádoucí a brání vyléčení. Případně další den jdete bojovat o olympijskou medaili. :)
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marr

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě taky bolí loket, měl jsem 3 týdny pauzu. Vrátil jsem se a je to zpět. Bolí mě to tady a vystřeluje do tricepsu.
http://files.handsurgery.webnode.cz/200000043-6a61c6b677/15reobr3.jpg
Tenisový loket?
Bolelo tě to tak samo ?
wondra

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Když se tohle téma znovu otevřelo, tak si dovolím malou vsuvku. Zde máte něco k léčení akutních zranění a co je ovlivňuje. Ať si to poslechnou hlavně ti, co baští antiflogistika (např. ibuprofen) jako lentilky.

A zde, proč je (někdy) ledování kontraproduktivní.

Jak už jsem psal kdysi, zánět se dělá z nějakého důvodu, takže řešit akutku protizánětlivými látkami je doslova trotlovina. Něco jiného je, když už zánět není žádoucí a brání vyléčení. Případně další den jdete bojovat o olympijskou medaili. :)

nemohl by jsi to ve zkratce shrnout? nechce se mi na to půl hodiny civět.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lakte trapia uz nejaku dobu aj mna, obcas po tazkych bencoch citim, ze mam presilene upony. Spolieham sa na klud, gely a vela vela opakovani izolovaneho cviku s kladkou a lahkou vahou.
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marr napsal:
Mě taky bolí loket, měl jsem 3 týdny pauzu. Vrátil jsem se a je to zpět. Bolí mě to tady a vystřeluje do tricepsu.
http://files.handsurgery.webnode.cz/200000043-6a61c6b677/15reobr3.jpg
Tenisový loket?
Bolelo tě to tak samo ?

Samo nepovolí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest v lokti Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: