hovězí maso

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - hovězí maso  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> hovězí maso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 1:45 pm    Předmět: hovězí maso Odpovědět s citátem

Zdravim nemám peníze abych si mohl kupovat drahé hovězí. Proto mám jídelníček sestaven hlavně na kuřecím někdy ryby a vepřové. Chci se vás zeptat na levnější variantu hovězího například jazyk a srdce jestli by to mohlo být a jestli to bude kvalitou lepší než třeba kuřecí prsa. Asi se to nevyrovná třeba hovězímu steaku ale jestli by to aspon tímto šlo trochu nahradit??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vico

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Falešná svíčková - u řezníka jde sehnat za 170kč/kg
Bombay

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhrada to nijak slavná nebude, ale pestrost tě taky nijak nepoškodí. Občas si to udělej, ničemu to neublíží. Hovězí nejsou jen argentinské steaky, odležený pupek dvakrát za měsíc bude jistě hezká odměna za cvičení, klasické hovězí přední/zadní jde při troše hledání taktéž sehnat za dobré ceny.
Milcek55

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem ještě pořád student a je rozdíl jestli dám za 1 kg masa 100 kč nebo 170 kč :)
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nejseš muslim, tak ber s klidem vepřový. Nějaká kýta nebo plecko se dá pořídit za dobrou cenu, tuku má taky celkem málo. Je to snadnější na úpravu. Podle mě nahradí hovězí 100%. Pokud si někdo myslí, že ne, tak ať napíše proč.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak to ani nema nahradit je dobre to striedat, kludne aj podla toho kde zozenies lepsiu cenu a akciu
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já spíš naražím na to, že každej říká, jak je hovězí super a vepřový jako kdyby bylo odpad... Osobně střídám všechno, protože jíst dokola to samý, tak by mě asi kleplo.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
vsak to ani nema nahradit je dobre to striedat, kludne aj podla toho kde zozenies lepsiu cenu a akciu

Dneska husa v Bille akce. Tak jsem hned vzal 2 pulky a samotna prsa. Aj cela za nejaky 200kc nevypadala spatne, ale to uz bylo na me zbytecne velky.
Mick994

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vepřová pečeně se dá sehnat v akci i okolo té stovky (bez kosti o nějakou tu desetikačku víc) a pokud půjdeš do většího obchodu tak se tam dá "vyhrabat" v baleních i uplně libová.
Plecko s kýtou chce fakt vychytat nějaké kusy, protože jsem vetšinou jsem narážel v akcích na dost prorostlé kusy.
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já spíš naražím na to, že každej říká, jak je hovězí super a vepřový jako kdyby bylo odpad... Osobně střídám všechno, protože jíst dokola to samý, tak by mě asi kleplo.

celkem zajimavy: http://www.foodrenegade.com/pork-bad-for-you/

(mikroskop s temnym polem)

a tady klasika z Islamic bulletinu
http://www.islamicbulletin.org/newsletters/issue_26/diet.aspx

jinak ja si veprovy obcas dam (treba dneska sem zrovna mel:), ale k castejsi konzumaci prefuruju spis jiny masa..
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě tohle teda není moc přesvědčující článek. Nemluvě o tom, že spousta lidí si na jedné straně "hraje" na to, jak jí zdravě a na druhé do sebe pere spoustu jiných sraček...
Ale dík za snahu. :)

citace:
...In the small study published in the recent Wise Traditions journal, they performed this test on three adults who had been eating a traditional WAPF diet for an average of 45 months. Yes, it’s a small sampling. That doesn’t mean the test was “unscientific,” just that it’d have to be done on a much larger scale to prove conclusive. I will say, though, that the study helped wrap my mind around the pork issue once and for all...

citace:
Conclusions

I think it’s safe to conclude that traditionally prepared pork (such as marinated pork, pickled pork, uncured bacon, and uncured hams and sausages) can be a healthy part of your diet, while unmarinated pork can cause the dangers so many have warned against.

I am so happy I get to keep eating my uncured bacon!
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veprove vede tusim v obsahu kyseliny mocove ne?
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: jo kdyt ok, ja taky netrvdim, ze to je buhvijaka studie.. proste jenom pro zajimavost, nevyhlasil sem valku prasatkum
jachym

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 5:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já kupuju kližku, výživově stejná jak svíčková a cena poloviční minimálně...
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně kupuji od kamaráda.Dělá v německu na látkách a vozí mi hovězí maso.Svalovinu za krkem.Vyjde mi na 100kč kilo.Každý měsíc koupim 5 nebo 10 kilo.Jediná nevýhoda je že si ho doma musím rozvážit,napytlíkovat a zamrazit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - hovězí maso Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: