panove jaky si to udelate , takovy to mate, nebrecte na cizim hrobe ja mam cca rok co jsem sam po nejakych 4 letech co sem byl zadanej a abych pravdu rekl, uz me to pomalu bere, rodina, pejsek, atd
Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý.....
Vytesat do kamene :D
Souhlas, kez bych tak mohl vratit cas a udelat aspon to jedno rozhodnuti jine.
MAST3R
Ak myslis necknomination tak tu v Irsku je to teraz hit a pije sa pint whiskey. Najnovsie aj so zlatou rybkou. Uz ich tu par zomrelo, takze to bude este popularnejsie.
Mě jen mrzí kam to spěje...když budu chtít někoho vidět pít pivo na ex, pozvu ho do hospody a koupím mu ho. Pro mě je net pomocník při domlouvání akcí a posezení, ne pán kterej mi bude diktovat, že když nevypiju pivo na ex, useknou mi úd a hodí ho krokodýlům...
Tak to je ovšem ale zásadní problém, který ovlivní budoucnost celého světa, asi je čas aby ses odstěhoval na mars- tam nebudeš mít takové zásadní existenční problémy jako pití piva na ex a dokonce zvedneš víc, a to je to o co tady de.
Jinak ano, už je to trapny jak to lidi přeháněj, ale nevidim v tom nic tragickyho kvuli čemu bych se musel takhle rozčilovat. A nevím kde ste přišli na to že se přestalo chodit do hospod a pivo se pije na facebooku, to s tim vubec nesouvisí. Spíš bych řekl že mate jen panickej strach z toho že vás někdo nominuje a vy budete muset vypít pivo.
Ja uz nominovanej byl a dotycnej byl poslan do prdele :) je to stejne otravny jako retezovky typu "ne0restavej cist"..."posli do deseti minut xy lidem nebo nekdo zemre " ....
Jinak ano, už je to trapny jak to lidi přeháněj, ale nevidim v tom nic tragickyho kvuli čemu bych se musel takhle rozčilovat. A nevím kde ste přišli na to že se přestalo chodit do hospod a pivo se pije na facebooku, to s tim vubec nesouvisí. Spíš bych řekl že mate jen panickej strach z toho že vás někdo nominuje a vy budete muset vypít pivo.
tady nikdo nikde nepsal, že se přestalo chodit do hospod...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru