Luster: ty žiješ v poslední době uzavřený realitě nebo co? :-D
18.2.2014
Fitko Nivnice
Rotopeeed
středně těžký převod
20sec max / 10sec rest
8 kol
Angličáky se shybem
to samé, 8 kol
Přemístění ze země a výraz
30kg, to samé, 8 kol
Mountain climbers
to samé, 8 kol
Vymyslel sem si lehký zahřívací kruháč, ale ukázalo se, že je to peklo Kolo celkem ok, u angličáků už sem pomalu odpadával, na přemístěních sem se zase trošku probral, ale u mountain climbers jsem oba i se sparingem chcípli pauzy místo 10 sec tak 20, a velmi krátké pracovní série :-D ale na konci sme měli oba hezkou kaluž potu pod sebou...luxus
Čau kucí,
log už moc nepíšu, stejně to nikoho nezajímá, ale trénuju pořád.
Stravu držím stále přes týden gluten-free, hlavně maso, vajíčka, mléčné výrobky, oříšky, semínka, ovoce a zelenina + po tréninku nějaké sachry ve formě jáhel, rýže, pohanky, kornflaků atd.
O víkendu sem pak vždycky u mladé a děsně se přežeru všeho možného, prostě prasečina
Trénink je teď takový, že každý cca druhý den jezdím ráno na lačno sprinty do kopce.
Jinak mám tělo rozdělené na tahy a tlaky a jedu striktně cviky s BW, žádné železo.
Mám teď takový "deload" a jedu víc opáček 10-15 a nějak zvláštně se přifukuju, ale břicho se zároveň rýsuje, i ta prokletá spodní část, nevím co to je
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To byl celý dnešní trénink, zase po dlouhé době na dřepech se zátěží, technicky snad ok, všechny série v mém maximálním rozsahu pohybu, nevím jestli uplně ass-2-grass, ale hluboko dost, sedám si prostě na lýtka :) Někdy to natočím, ať vidím jak to vypadá (:
gigantická série
Shyby dynamické, střídání šířky úchopu v každém opáčku 6-8x
+
Kliky s tlesknutím 10-12x
+
Shyby široké nadhmat 3-5x
+
Dipy na kruzích 2-5x
+
Obrácené přítahy na kruzích 10-12x
+
Kliky na kruzích 10-12x
+
Blackburns 15sec každá pozice
+
Plank, ruce natažené 30sec
5 sérií
* kruhy v úrovni pasu cca
** pauzy mezi cviky nula, pauzy mezi gigantickýma sériema do 3 minutek
Kardio 20min kolo
To sem si na sebe zase ušil bič Po prvních 2 sériích jsem měl chuť se na to vykašlat, protože už po první sérii jsem byl propocený komplet, ale zničilo mě to teda parádně, to tempo bylo fakt vražedné, uvidíme co na to zítra svaly
Kdyby někoho zajímalo, co je to blackburns tak tady jeden DeFranco:
Všechny opáčka maximálně explozivně, pauzy mezi jednotlivýma sériema 5-10s. Smysl toho stylu tréninku je takový, že vložením těch mini pauz mezi opáčka je sval relativně odpočatý a všechny opakování jde provádět maximálně explozivně :)
14 zybov ako max, ehm, to by som čakal tak 25 minimálne u človeka, ktorý sa zameriava na kvázi gymnasticko-kalenesticko-s vlastnou váhou cvičenie...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru