|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Smile04 napsal: | co je agmantin google toho moc nevyhodil...
assault a napalm je mi jasnej :D...ja sem předtreninkovky nebral už celé roky...kdysi sem kupil bullnox a to bylo tak silné že mi to nedělalo dobře :D |
agmantin , agman, agma jsem take vyhledaval a kde nic tu nic ... Treba bych ho i skusil, pokud to neni draha zalezitost. |
Nie je to drahé, neboj, ale zas nečakaj, že ťa to vystrelí do nebies hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Judson napsal: | | Smile04 napsal: | co je agmantin google toho moc nevyhodil...
assault a napalm je mi jasnej :D...ja sem předtreninkovky nebral už celé roky...kdysi sem kupil bullnox a to bylo tak silné že mi to nedělalo dobře :D |
agmantin , agman, agma jsem take vyhledaval a kde nic tu nic ... Treba bych ho i skusil, pokud to neni draha zalezitost. |
Zkus hledat AGMATIN |
nooo to už je lepší :D takže arginin v podstatě ok to mi stačí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
prsa ešte stále strašná svalovka + predné delty tiež odpálené,nevyzeralo to ružovo:).
military press
os x 12
40 x 10
60 x 8
70 x 8
80 x 5
90 x 2
95 x 1
75 x 6
70 x 8
60 x 12
Bol to boj, ale pridal som zostupné série na opáčka. Mal som nutkanie zaradiť po čase pushpress, lebo ma Darkkiller navnadil, no skôr nabudúce, ked budem komplet zregenrovaný, ako vršok, tak spodný chrbát v cajku, nech tam je potrebný drive.
rozpažky s jednoručkami v stoji
5ky x 15
7,5ky x 12
7,5ky x 12
7,5ky x 12
supersérie predpažovanie s kotúčom 20kg + facepulls
3 série x 10 + 10 reps z každého v každej
kvalita:)
benč na úzko
40 x 12
60 x 8
80 x 6
100 x 6
110 x 6 potiaľto vždy posledné opáčko výdatná stopka
120 x 3
130 x 1
135 x 1 + 120 x 1 + 100 x 3 + 60 x 6 parádna supersérka, ledva som ruky vedel po nej zdvihnúť
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
5 sérií x 12 - 15 reps v každej
brucho
9 sérií
Telo si začína pýtať oddych, kompletne som rozbitý, svalovky atd., možno ešte zajtraj dáko dám nohe a potom dva dni off a zájdem si na nejaké dobroty ako čína, sushi. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
Ty musíš dát pushpress 120kg. Otázka je, co z toho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Ty musíš dát pushpress 120kg. Otázka je, co z toho? |
Maxko mám 115kg, no je to silový výkon, ako každý iný, kombinácia techniky a sily. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Ty musíš dát pushpress 120kg. Otázka je, co z toho? |
A co z military pressu? Kdyz uz bys srovnal tyhle dva cviky, tak snad uznas, ze vetsi prinost ma urcite PP, kde zapojis mnohem vice svalu.I kdyz chapu, pro tebe je MP posvatny zalezitost, takze na nej radeji nesahat :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
PP ja na prd, to je takove cheatovani, zapojeni nohou, techniky a dovi co este.
MP to je to prave, poradna pomala kontrolovana tlakova sila, ne nejaky vyrazeni a pohazovani s cinkou jako PP. A navic este pp zavani crosfitem, ble )
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Ty musíš dát pushpress 120kg. Otázka je, co z toho? | Docela sranda ze to pises zrovna ty. Kterej se tu do nemoty bije za nejake tlaky na ramena. Kazdej si pri cteni tech hadek tady jen rikal. Jezisi furt nejaky tlaky na ramena a co z toho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:26 pm Předmět: |
|
|
tak čistý tlak na ramená je rovnakým ukazovateľom raw sily, ako benč/drep/mŕtvy ťah, alebo klik na bradlách so závažím či zhyb so závažím i tlaky s jednoručkami na rovnej/šikmej/v stoji - aspoň v mojom ponímaní _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | PP ja na prd, to je takove cheatovani, zapojeni nohou, techniky a dovi co este.
MP to je to prave, poradna pomala kontrolovana tlakova sila, ne nejaky vyrazeni a pohazovani s cinkou jako PP. A navic este pp zavani crosfitem, ble ) |
Jojo,a pak dostaneš zvedák na bradu a jdeš do kytek i s tím MP
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:34 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Judsonem a Turakamem. Pushpress je podle mého pro rozvoj a zasažení deltů podřadný cvik oproti MP.
Když zvedneš metrák čistě silou ramen je to úplně o něčem jiném, než když to vykopneš nohama a lokneš nahoře. Stačilo mi vidět kluka, který vyhodil za hlavou 150kg a pak dal v sedě za hlavou 2x80kg.
Naposledy upravil Johncreasy dne so únor 22, 2014 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
Yuro....no narozdíl od PP ti dá víc pro rozvoj ramen. Můj názor. A je to vlatně dost logické.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
Ale nechtěl jsem vyvolat žádnej flame. Kdo má radši dynamičtější tréning, ať se láduje Pushpressama. Jen to není vypovídající údaj o síle ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:50 pm Předmět: |
|
|
Mňa flamy nikdy v logu nevadili, však nech ľudia diskutujú/vymieňajú si názory, ja s tým problém nemám, skôr ma vždy zarážalo, ako si niektorí dávajú logy premazávať a pod., to je nuda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so únor 22, 2014 11:53 pm Předmět: |
|
|
Oba dva to jsou skvělé cviky. Souhlasím, že pro rozvoj ramen na tom bude líp Military, ale zas u Pushpressu se zapojuje více svalů a je to mnohem víc o technice, zapojení celého těla a dynamice. Nemůžete říct, co je lepší. Osobně to střídám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|