|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 5:53 pm Předmět: Vzorky suplementů |
|
|
Do tohoto topicu budu čas od času, když se nám podaří zajistit nějaké nové vzorky suplementů, psát nabídky aktuálně dostupných vzorků na rozesílání.
Prosím, čtěte u toho vždy podrobnosti a především zda-li ještě nějaké zbývají či je již vše rozdáno.
Případná hodnocení nepište sem. Pište je do odpovídajících topiců.
Naposledy upravil Ronnie dne st leden 29, 2014 1:55 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
Survival: Ultra Speed 80 Fair Power (vanilka + čokoláda)
Nutrend: Compress B. I. G. (čokoláda-kakao)
30gramové vzorky proteinového suplementu Ultra Speed 80 Fair Power v obou aktuálně dostupných příchutích a 70gramový vzorek čoko-kakaové příchuti gaineru Compress B. I. G. V případě, že byste chtěli vzorky poštou poslat, pošlete mi tady na fóru soukromou zprávu, případně mi také můžete napsat na ronnie@ronnie.cz. Prosím, do názvu zprávy uveďte "Vzorky" a do samotného textu pak nezapomeňte přidat svoje jméno a plnou poštovní adresu.
Platnost nabídky: do 31. 1. 2013 (a nebo do vyplenění zásob:)
UKONČENO. UŽ ADRESY NEPOSÍLEJTE! ...protože přišlo lehce přes 100 žádostí za dvě hodiny, co to tu bylo napsané a to mě za to kolegyně zavraždí, až to všechno bude balit:)). Tak zastavuji akci a až se z toho oklepeme, tak zase vypíšu novou:). Díky za pochopení:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsem na PM zatím neodpověděl, neznamená to, že nepřišla, jen jsem ji ještě neotevřel. Každopádně pokud jste ji poslali, určitě napíšu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Ronnie zeptám se šlo by dát normálně do eshopu vzorky B.I.G.u, tenkrát jak se posílalo v prvním kole, tak jsem ochutnal pistácii. A rád bych si udělal názor na ostatní příchutě.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Ronnie zeptám se šlo by dát normálně do eshopu vzorky B.I.G.u, tenkrát jak se posílalo v prvním kole, tak jsem ochutnal pistácii. A rád bych si udělal názor na ostatní příchutě.
Díky |
To budu muset zkusit domluvit s výrobcem, ale zapsal jsem si to a zkusím. Ono zrovna tyto vzorky (B.I.G.) jsou primárně určeny na rozdávání, tzn. zařadit je do shopu na prodej určitě sám ze svého rozhodnutí nemohu. Navíc jich na rozdávání máme vždy dané konkrétní množství a na prodej do shopu by bylo potřeba množství určitě jiné. Každopádně zkusím, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Akci jsem sice nestihl, ale chci jen říct, že Ronnie se tady o nás fakt pěkně stará, včetně všech Ronnie´s training days, exkurzí apod. Palec nahoru
Kdo by tak zabíjel svůj vlastní volný čas... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Akci jsem sice nestihl, ale chci jen říct, že Ronnie se tady o nás fakt pěkně stará, včetně všech Ronnie´s training days, exkurzí apod. Palec nahoru
Kdo by tak zabíjel svůj vlastní volný čas... |
Čas neumírá
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:37 am Předmět: |
|
|
a je to tady znovu, což jen ilusttuje zájem! Taky jsem všema deseti pro malá balení proteinů nejen jako vzorky - chci vyzkoušet různé příchutě, typy atd. než koupim 2 kila... a je blbý furt to "chtít" zadarmo jako vzorek, navíc často se na člověka nedostane, dostane jen přchuť která je jako vzorek atd. Rád a klidně bych si zaplatil, jenže nabídka je minimální.... takže jsem taky pro
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Ronnie dne ne únor 23, 2014 11:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
SynTech: SynPro Matrix (vanilka + čokoláda)
SynTech: SynPro Whey (vanilka + čokoláda)
SynTech: ProXtend (tropical)
SynTech: SynTsize Pump (tropical)
Mám tu od každého z výše uvedených vzorků v uvedených příchutích docela dost kousků, tzn. v případě, že byste je chtěli vyzkoušet a tedy poslat poštou, pošlete mi na fóru soukromou zprávu (nepište e-mailem). Prosím, do názvu zprávy uveďte "Vzorky SynTech" a do samotného textu pak nezapomeňte přidat svoje jméno a plnou poštovní adresu.
POZASTAVENO. UŽ ADRESY NEPOSÍLEJTE! - to byla smršť:). Pokud mi ještě nějaké zbudou, až se PMkami proberu, napsal bych sem. Případně nám během pár týdnů dorazí vzorky další, tak bych to pak zopakoval.
Platnost nabídky: do vyplenění zásob, čemuž dávám tak hodinu dvě:)
Jinak SynTech je (z mého pohledu hodně povedená) značka z Belgie, něco o ní se můžete dočíst zde: https://obchod.ronnie.cz/syntech
Uvedné vzorky jsou potom v prodeji i v shopu, kdybyste někdo tuto nabídku nestihnul:
• SynPro Matrix (30g vzorky)
• SynPro Whey (30g vzorky)
• ProXtend (42g vzorky)
• SynTsize Pump (20g vzorky)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ronnie, tak jsem to nestihl, ale ani mi to nijak nevadí, klidně jsem ochotný si to objednat sám v eshopu. Měl bych na tebe ale jednu prosbu. Zase mě to překvapilo, vůbec jsem nevěděl, že ty vzorky existují. Často si říkám, jak bych si rád objednal vždy nějaké menší balení než vyzkouším velké, už se to tu řešilo dřív. A myslím, že se tu řešilo i to, že se to v tom eshopu správně nezobrazuje. No a teď je to opět stejná situace. 2 z těch 3 co jsi nabízel se v eshopu nezobrazují. Dělám to tak, že si dám proteiny a seřadit podle ceny a ty vzorky většinou skáčou hned jako první, protože jsou nejlevnější, jenže problém je, že se tam právě většina vůbec neobjevuje, takže člověk neví, že je malé balení možné objednat a prolízat každý protein a dívat se, jestli není v nabídce i jednoporcovka to se asi nikomu chtít nebude...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Ronnie, tak jsem to nestihl, ale ani mi to nijak nevadí, klidně jsem ochotný si to objednat sám v eshopu. Měl bych na tebe ale jednu prosbu. Zase mě to překvapilo, vůbec jsem nevěděl, že ty vzorky existují. Často si říkám, jak bych si rád objednal vždy nějaké menší balení než vyzkouším velké, už se to tu řešilo dřív. A myslím, že se tu řešilo i to, že se to v tom eshopu správně nezobrazuje. No a teď je to opět stejná situace. 2 z těch 3 co jsi nabízel se v eshopu nezobrazují. Dělám to tak, že si dám proteiny a seřadit podle ceny a ty vzorky většinou skáčou hned jako první, protože jsou nejlevnější, jenže problém je, že se tam právě většina vůbec neobjevuje, takže člověk neví, že je malé balení možné objednat a prolízat každý protein a dívat se, jestli není v nabídce i jednoporcovka to se asi nikomu chtít nebude... |
Řekl bych, že je to stejná situace jako u Survival proteinu - vzorky zdarma se rozesílají ještě předtím, než se dostanou do prodeje. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po únor 24, 2014 12:03 am Předmět: |
|
|
Ale oni už v prodeji jsou! Když si to rozklikneš tak uvidíš. Oni v prodeji a v eshopu už jsou, jen se zobrazujou pouze jako alternativa u velkýho balení, tam v nabídce vybereš menší a koupíš, ale ve vyhledávání to to malý samostatně nenajde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|