Revolučná technológia, stavať cesty zo solárnych panelov namiesto asfaltu. Kilometre a kilometre solárnych elektrární, ktoré slúžia aj ako cesty. Náklady sa po nejakej dobe vrátia, a takáto elektráreň nezaberá zbytočne priestor na ornej pôde...
Revolučná technológia, stavať cesty zo solárnych panelov namiesto asfaltu. Kilometre a kilometre solárnych elektrární, ktoré slúžia aj ako cesty. Náklady sa po nejakej dobe vrátia, a takáto elektráreň nezaberá zbytočne priestor na ornej pôde...
Teď jsem narazil na toto, všichni povinně shlédnout, já jsem nadšen
Takhle má vypadat správné marketingové video. Také jsem jím nadšen. Nicméně, odhlédneme-li od dobrého marketingu a vrátíme se k nudné fyzice a ekonomii, bude to drahé, neekologické (elektronika potřebuje spoustu materiálu a ty panely se také nevyrobí a nenainstalují s nulovou spotřebou energie a vzácnějších zdrojů) a co zejména, problém není energii vyrobit, ale uchovat (či ji vyrábět v regulovatelném zdroji)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru