|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
tarwick
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
Já během tréninku popíjím ananasovy Nutrend BCAA instant a mě to strašně chutná a přijde mi to takovy osvěžující.Někdy si to dělám i doma jako štávu:D.Ale pomeranč jsem ještě neměl tak těžko říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Luster napsal: | owar: Bara tady nekde psal, ze uz pro ne nepracuje.. jo a ten cukr do paleo (ke kterymu ses urcite konecne odhodlal) neni dobrej |
tak to sry, jelikoz tu nejsem tak casto, tak jsem to nezaregistroval
no...jak to rict, Lustere..paleo..jiz brzy |
Já i když pro ně nepracuji,tak pracuji pro Ronnies a Nutrend máme jako jeden z hlavních v sortimentu.To ovšem neznamená,že já nebo Martin budeme plkat kraviny a chválit čemu nevěříme.To radši dáš jinej typ a eshop je obrovskej.Taky jde o to,že vůbec nezpochybňuji kvalitu BCAA Nutrend,ale prostě ta chuť mi tahá žaludek a Extrifity nebo jiný s cukrem mi chutnají víc a kvalita bude u všem myslím cca stejná.Pořád zvažuju zkusit ty Amino 1,protože je hodně chválil draper a toho za A znám osobně a léta,za B není kecoň a je praktik a sedíme si v základním postoji k tomuto sportu.a těch BCAA dobrých je samozřejmě víc a narovinu jdu jako každej po ceně taky.
BTW k Nutrendu..zkusil jsem celou řadu a už vím co bych od nich za peníze koupil a co bych vzal určitě od konkurentů.My jsme trochu jako v autosalonu na Primě kde testujeme a aspoň má člověk jasnější pohled na věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem neodolal nabídce na MyProtein a něco od nich objednal (kešu máslo, tyčinky a protein.
MyProtein Impact Whey- Choco Nut, 80%
Rozmíchal jsem protein ve 200ml vody.
Chuť: Pro mně ideálně sladká, lepší než SL, podobné Combatu. Připomíná mi to Kolonáda oplatky- modré nugátové. Voní příjemně
Pěnivost minimální, taktéž prašnost, protein se spíše lepí k sobě, ale rozpouští se perfektně.!!V obsahu jsou nějaké malé bílé kousky, nevím přesně co to může být.
Stravitelnost zatím nemužu hodnotit, ale já nemám problém skoro s ničím. Vytrávil mi po cca půl hodině.
Cena: 32 Liber za 2,5kg se mi zdá adekvátní. Dělají hrozně moc příchutí, i bez příchuti, takže si vybere každý.
Per 25g:
Energy: 98.3Kcal
Energy: 414.0kJ
Protein (dry basis): 20.5g
Protein (as-is): 19.6g
Fat: 1.7g
Carbohydrates: 1.5g
Calcium: 125.0mg
Cholesterol: 0.5mg
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po únor 24, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Bara napsal: | | madball napsal: | To sice ano, ale nezapomínej, že Glanbia je původem Irská společnost, která působí po celém světě a dokonce i tady na Ronnie je Irsko považováno za kvalitní zemi, co se týče proteinů.
Pokud má nějaká korporace zavedený standarty, tak se jich většinou snaží držet, nemluvě o tom, že tlak úřadů je na ně mnohem větší než u malých společností, takže se snaží předcházet zbytečným problémům a skandálům. Samozřejmě, že chyby se dělají všude a nikdo se jim nevyhne. To, co se tady na fóru poměrně často tvrdí, můžou být taky jen spekulace s určitým záměrem...
Nemluvě o tom, jak se říká: "Podle sebe soudím tebe.", tak od Bary bych si asi nic nekoupil. |
No já myslím,že ny moje služby bys asi neměl škvarky
jinak si myslím,že šméčko asi nikdo nepoužívá,ale bude to zřejmě tím,že se prostě jede bez CFM,protože to není potřeba a zákazník to nevyžaduje |
To bych nejdřív o tvoje služby musel mít zájem, pak se člověk může bavit o ceně.
Tak si to shrneme.
1. CFM (R) vlastní Glanbie.
2. Glanbie je nadnarodní korporace se sídlem v Irsku s trochu jiným záběrem o obratem, než český značky.
3. Glanbie vlastní Optimum Nutrition.
4. Glanbie vlastní BSN.
5. Produkty od Glanbie jsou šméčka a Nutrend, Extrifit a Survival jsou vlastně lepší, ikdyž ty suroviny ani nevyrábí.
Nevypadá to takhle trochu směšně napsaný? |
Pisal som na support mail ohladom ON a 100% gold whey ci je koncentrat/ izolat spracovany CFM metodou a odpovedi som sa do dnes nedockal (7 dni) takze to asi hovori za vsetko ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út únor 25, 2014 5:50 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | mně to přijde trochu absurdní... na jednu stranu se tu řeší prkotiny ohledně složení, na druhou stranu z recenzí atd. stejně plyne, že 99% lidí vybírá podle chuti, rozpustnosti, případně ceny |
Zapoměl jsi na prašnost :-D (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út únor 25, 2014 7:37 am Předmět: |
|
|
je to tim ze se mi prepil, nebo je mozny ze Survival vanilka cca po mesici co jsem ho otevrel zmenil mirne chut a hur se rozpousti? nekdo podobny zkusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st únor 26, 2014 4:45 am Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | je to tim ze se mi prepil, nebo je mozny ze Survival vanilka cca po mesici co jsem ho otevrel zmenil mirne chut a hur se rozpousti? nekdo podobny zkusenosti? |
no.. a to je přesně ono.... viz můj příspěvek o dva řádky výš
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: st únor 26, 2014 4:55 am Předmět: syntech matrix |
|
|
Mel sem dva vzorky syntech matrix
Vanilka ve vode chut super lepsi vanilku sem nrmel. Ale prasi a hodne peni jakobyste pili jen penu..
Cokolada v mliku moc mi nejela ale to je tim ze uz sem mel hodne cokolad. V mliku penila jeste o dost vice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Martin.L napsal: | | je to tim ze se mi prepil, nebo je mozny ze Survival vanilka cca po mesici co jsem ho otevrel zmenil mirne chut a hur se rozpousti? nekdo podobny zkusenosti? |
no.. a to je přesně ono.... viz můj příspěvek o dva řádky výš |
nevim co je presne ono, jak to ctu jak chci tak to s tim co jsi napsal ty nesouvisi.
Ja vybiral protein podle jedineho kriteria, a tim bylo to ze chci to nejlepsi co se da koupit. Bohuzel, asi jsem opet nenasel. Pokud mate nekdo nejaky typ, sem s nim. Survival proste po mesici od otevreni ( skladovan korektne) zmenil vlastnosti. To na serioznosti produktu moc neprida.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Nechci se přít, pokud píšeš, že se Ti to stalo, tak se Ti to stalo, ale já tady mám otevřené pro sebe už asi třetí balení, z mého nejbližšího okolí ho používá kolem desítky lidí, se kterými se k němu docela vracíme, protože na něj chci znát zpětné vazby a zatím nikdo nic podobného nepopisoval. Tím nepolemizuji, za zpětný názor i od Tebe jsem rád, ale zatím je jediný. Byť i takový je samozřejmě dobré slyšet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
Mrzi me to, ale je to tak. Vzorky co jsem mel, jsem nasypal na vodu v sejkru, parkrat zaklepal a bylo. Bez jedine hrudky. To same u nasledne zakoupeneho velkeho baleni. Ted muzu klepat jak blazen a dokonale to rozmichane neni. Netvrdim, ze to ma vliv na funkci, jen mi to proste torchu kazi celkovy dojem.
Protein skladuju v chadu, v suchu, dobre zavreny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Ochutnal jsem pár vzorků, tak se podělím o dojmy
BioTech Iso Whey Zero - vanilka
Stravitelnost 8/10 - přišlo mi, že se trochu drží v žaludku, ale jinak dobrý
Chuť a rozpustnost 6/10 - docela zklamání. Chuť vanilky mě neoslovila a rozpustnost v pohodě, ale není to vodové, spíše takové škrobovité, což mi nevyhovuje
Štěstí, že jsem koupil balení jen 0,5kg, protože tenhle protein mě neoslovil a sliboval jsem si od něj víc. Výhodou je, že je to izolát a hydrolyzovaný izolát. Za to velký plus!
Survival Ultra Speed 80 Fair Power ® - čokoláda
Stravitelnost 10/10 - viz vanilka
Chuť a rozpustnost 9/10 - čokoláda rozhodně lepší než vanilka a rozpustnost bez problémů.
Byl jsem zvědavý na chuť, protože vanilka mě celkem zklamala. Do čokolády bych bezu váhání klidně šel.
SynTech SynPro Whey - vanilka
Stravitelnost 10/10 - také mi přišlo, že o něm nevím jako u Survivalu
Chuť a rozpustnost 8,5/10 - tady to bude možná ovlivněný rýmou, co jsem měl, ale zas tak super vanilka to nebyla. Rozpustnost bez problémů.
SynTech SynPro Whey - čokoláda
Stravitelnost 10/10 - také mi přišlo, že o něm nevím jako u Survivalu
Chuť a rozpustnost 9,5/10 - rýmu už jsem tolik neměl a chuť jsem cítil asi na 90% a čokoláda mi opravdu moc chutnala. Rozpustnost bez problémů.
O tomto proteinu bych taky nepochyboval a určitě si ho nekdy vezmu. Líbí se mi jednoduché složení, ve kterém se nevyskytuje žádný zbyytečný balast ve formě zahušťovadel a podobně  Super protein!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
SynTech je už hodně vysokej level a ty výrobky jsou špička.Cenově je to výš,ale pro normální sportovce ideální řešení.Matrix s 10 hodinovým uvolňováním je pecka.I Pump,který je takovou jednodušší verzí Hellnoxu funguje dobře a nemám po něm vedlejší mušky jako u Hellnoxu,chuťově připomíná spíš ice tea broskev tropical.
Mám teď po dlouhé době suplementy,tak jsem vzal 4kg speed 80 čoko a jsem spokojenej jako cca s hydrem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
Není 10 hodin už zbytečně moc? Když si dám nějaké jídlo, tak bych byl rád, aby tělo už netrávilo protein, který jsem měl předtím, ale trávilo ono jídlo. Nebo na noc, sice někdo třeba spí 10 hodin, ale stejně by bylo lepší, kdyby si tělo během noci odpočinulo a tím nemyslím jen svaly, ale i trávicí soustavu, ne?
Na druhou stranu ono třeba asi ani není strávené to kuře s něčím za 3 hodiny,jak si spousta lidí myslí... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|