|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | WOD - start každých 59s
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
42 kol |
sorry ale nevěřím, že todle si zvládl.. mohl by si nějakej WOD natočit na video? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GodlikeX
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | ttby napsal: | WOD - start každých 59s
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
42 kol |
sorry ale nevěřím, že todle si zvládl.. mohl by si nějakej WOD natočit na video? |
jasne ze ne, prijde milion vymluv proc nemuze :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po únor 24, 2014 5:15 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | ttby napsal: | WOD - start každých 59s
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
42 kol |
sorry ale nevěřím, že todle si zvládl.. mohl by si nějakej WOD natočit na video? |
Je ti jasné, že
a) jedu přítahy s podhmatem (proto tomu neřikám shyby, abych to oddělil). Což možná trošku mistifikuje a vypadá to složitější než je.
b) video bude mít cca 42 minut - asi těžko někoho bude bavit cumět na to jak se potim 40 minut.
---
Pokud si s timhle ok a chceš stále video, může bejt - v nějaké nízké kvalitě (web kamera či mobil) a zdovolenim bez xichtu. Normálně bych to odmítl, ale protože mi taky někdo napadl, že přijde výmluva, tak se vymlouvat nemužu.
Osobně to za výkon nepovažuji, pořád se řadím mezi začátečníky - takžě se divim, že někdo si myslí, že to nedávám. Vždyt je to ubohé (ale já toho mam po docvičení docela dost) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po únor 24, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
Tak to 2x zrychli.. a rád se podívám _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po únor 24, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Tak to 2x zrychli.. a rád se podívám |
ok, dej mi 2-3 dny.Předkládám, že po uvěřejnění je součástí naší dohody, to že zde napíšeš nějakou z následujících vět. .:
"TTBY na logu nekecá a věřím, že co napíše odcvičí", "Odhadl jsem to, ttby to umí" atd.
Verze je mi jedno, požaduji ve větě uznání o tom, že tu na nekecám (ostatně nekecám protože bych lhal akorád sobě) a mou přezdívku (bez urážlivého výraz před ) v té větě. Dále VŠICHNI přicházíte o JEDEN KREDIT . Nenechám se obviňovat, že tu lžu, ale zase ne nehodlám nutit natáčet každé cvičení (protože budu muset cvičit bez mobilu -tzn muziky-, což mi neni příjemné, navíc to co jsi si vybral ty už jsem označil jako done a cvičím něco náročnjšího, to co chceš je pro mě krok zpět). Takže každý z vás má právo vybrat si cokoliv (mimo rekrordu pochopitelně) a požádat o dukaz , nenechám se obviňova - kdokoli - cokoliv ovšem cena za natočení videa je JEDEN KREDIT a máte právo na JEDEN KREDIT JEDNOU ZA 4 MĚSÍCE . Takže tohle natočím a další právo mi obvinit a požádat o důkaz máte dne 24.6.2014 _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 24, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
Jeste bych se poradil...preci jen takhle bezhlave vycerpat jeden kredit bez spolecny porady....ja jen aby nedoslo k bohapustymu plejtvani kreditama _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po únor 24, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | Jeste bych se poradil...preci jen takhle bezhlave vycerpat jeden kredit bez spolecny porady....ja jen aby nedoslo k bohapustymu plejtvani kreditama |
to je v poho
setreme ho na provedeni
shyby malo vysoko a kopane, kliky malo hluboko a jako zenska a drepy bez propinani a malo dolu |
Nevím jestli to české přísloví budu umět přesně ale je to nějak takto: "kdo chce samičku klátit vždycky si hůl najde ". Jedna věc je jesti zvládám 2 přítahy (s podhmatem již jsem psal) 8 kliků a 12 přítahů každejch 59sekund po dobu 42 kol z čehož jsem byl narčen, že ne a hodlám se bránit videem (ačkoliv je to trapnej výkon divim se, že to někdo rozporuje, ale budiž). A druhá věc je provedení - jasně, že když budou přítahy k čelu , že se to nedá počítat jako 2 ale jako půl. Myslím si že jsou dostatečně vysoko (uvidíte na videu), podobně s klikama si myslim, že jsem ok. S dřepama to provedení asi nebude optimální ale nejspíše kvuli mému hulvátství, né kvuli tomu, že bych si chtěl ulehčit výkonově.
Jinak dneska jsem měl Monster Muscle - monster s 25g proteinu (22g cukru - vim že vás to zajimá) a 9 vitamíny - http://content.costco.com/Images/Content/Product/759373b.jpg škoda, že je z dovozu USA a tedy stojí 150kč. Ale dobrůtka .
A druhak pořádně jsme hejbnul s aplikací pro zaznamenvání cvičení, malá ukázka editace WODu zde: http://postimg.org/image/l9yz51zor ještě je to v plenkách ale ted jsem na tom pár dní makal a jednou se mi fakt zbavíte, nebojte.. .. vím že vám budu chybět _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po únor 24, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
Čoveče ty jsi tajemný jak hrad v karpatech.
Ikdyž bych ten wod nedal ani kdybych se po*ral, tak ti fandím a s napětím očekávám video. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po únor 24, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
toho monstra s 25g proteinu zapocitej do celkovyho denniho stavu jako 0g bilkovin, ta bilkovina bude kvalitni jak prase _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
uz ked som si myslel ze to je realny log,precitam si poslednu stranu...a zas som z toho volajaky zmateny,pan velkomozny...toto musi byt troll _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 26, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
Petey : přicházíš o jeden kredit za pochybnost a už nemáš možnost požádat, aby pro Tebe natočil video, musíš počkat 4 měsíce! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|