ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
ttby napsal:
Dále VŠICHNI přicházíte o JEDEN KREDIT . Nenechám se obviňovat, že tu lžu, ale zase ne nehodlám nutit natáčet každé cvičení (protože budu muset cvičit bez mobilu -tzn muziky-, což mi neni příjemné, navíc to co jsi si vybral ty už jsem označil jako done a cvičím něco náročnjšího, to co chceš je pro mě krok zpět). Takže každý z vás má právo vybrat si cokoliv (mimo rekrordu pochopitelně) a požádat o dukaz , nenechám se obviňova - kdokoli - cokoliv ovšem cena za natočení videa je JEDEN KREDIT a máte právo na JEDEN KREDIT JEDNOU ZA 4 MĚSÍCE . Takže tohle natočím a další právo mi obvinit a požádat o důkaz máte dne 24.6.2014

mit funkcni tiskarnu tak si tento log vytisknu a pouzivam to jako toaletni papir
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uz som v minuse dva kredity
ttby

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi tu donutili odcvičil znova tohle:

WOD - start každejch 59s
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
42 kol

Sport tester řiká: 657 kaloríí a vubec se mu nedivím, tentorkát to byl docela porod, vzal jsem si teplé tepláky, aby se mi tam tolik nekejklal bimbas, když chodim na ostro a batoh -jako feasibility study, očekávání trhu je, že až to zrychlím bude třeba vyměnit hydratování lahví za camel bag. Takže jsem se zpotil více než obvykle.

Každopádně DONE. Strategie: prokázáno a návrat ke své lepší verzi ( http://www.online-stopwatch.com/full-screen-interval-timer/?c=p8yn8kyfcn )

A dukazní video zde: http://uloz.to/xDibmwMY/ttby-prof-mpg
Password: ttby

Timeout: za měsíc to mažu,

Tímto požaduji aby FLEW co mi obvinil se mi OMLUVIL a přišli jste všichni o jeden kredit . Při jakémkoliv narčení, že kecám se odkazuji na tento důkazní materiál.

Jinak na videu je mi v tepláká vidět trošku prdel při dřepech ale to se nedá nic dělat.

Ted jsem vubec nechtěl cvičit, ale protože už mi zase ten týpek nehezky uháněl tak jsem to pro něj natoči at mam klid, ted chvilku vyřešení jinejch věcí a pak odcvičim něco jiného, když už jsem dnes mimo plán začal.

K politice kreditu - došlo tu k nějaké dezintepretaci. Kredit se uděluje celému foru ronnie (nikoliv, že má každej jeden kredit). A politika je taková, že kdo dřív přijde, ten dřív bere (nebo se domluvte). S tim, že nejdřív s mým obviněním můžete tedy přijít 24.6.2014. Pochopitelně každej má tohle právo jen JEDNOU za život. FLEW s touhle možností právě skončil, přece kvuli jednom hulvátovi se nebudu vztekat, nemam potřebu něco dokazovat a nebudu lítat podle jednoho. Chcete dukaz? Neni problém, ale v rozumné míře, proto kreditový systém.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
... a přišli jste všichni o jeden kredit .

Neee . Proc jsi na nas tak kruty? Ja jen... budeme se s tim strasne tezce srovnavat.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem to chtěl i stáhnout a proklikat, ale když to má 600MB a ještě na ulož.tu tak na to..
Petey

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten koncept sa mi ale paci - vymyslis si nejaky vlastny system,a potom nam v nom strhnes kredit
flew

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele řeknu ti to na rovinu.. mé máš maximálně mé uznání v tom, že si splnil ten WOD... nic víc

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle nic neni
a osobne si te "rezervuju" na Chelsii:
5shybu
10kliku
15 drepu
30min=30kol
takze ne ze mi nekdo vyzere kredit!!!
flew

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

musíš počkat podle pravidel: 4 měsíce než se nabije RW kredit na ttbyho videa a zkoušení.. ten poslední jsem vyžral já

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
hele řeknu ti to na rovinu.. mé máš maximálně mé uznání v tom, že si splnil ten WOD... nic víc

za mě splněno a pokoj od tebe, nic víc..
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tohle nic neni
a osobne si te "rezervuju" na Chelsii:
5shybu
10kliku
15 drepu
30min=30kol

Tohle je bez kreditu ;) Vsadili jsme se o Monstra už někdy na začátku a má sázka platí. A aktuální WOD je omezená verze Chelssi. Řekl jsi, že ji nedám do konce roku a já jsem opačného názoru. Podobně jako mé cíle, které jsem zde uvedl do konce roku a kde m někdo řekl, že je to nedrálný cíl. Oboje neberu jako narčení, že kecám ale jako odhad do budoućna/sázku. Takže neni důvod to počítat do kreditového systému, že vyhraju monstra jsme si už oba commitnuli.

Peter Ustinov napsal:
tohle nic neni

souhlas, cejtim to stejně, o to víc je vidět jakej dotyčnej rejpar, ře rozporuje takovouhle trapárnu, kdybych tu měl 2.26BW benž tak bych to pochopil, tak je to doufám naposled, co mi prudí v mém threadu
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Původně jsem to chtěl i stáhnout a proklikat, ale když to má 600MB a ještě na ulož.tu tak na to..

njn na youtube jsem moc nechtěl (ani nevim jestli je to možné) pod svým nickem. S kodekem jsem si nějak moc nehrál, z mobilu to mělo 1,5gb tak jsem to projel nějakým jednorázově staženým sharware a víc sem se tomu pochopitelně věnovat nechtěl...

Petey napsal:
ten koncept sa mi ale paci - vymyslis si nejaky vlastny system,a potom nam v nom strhnes kredit

Takhle když to řekneš je to užasná věta, kterou mužu rikat ostatním na ulici
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnes:
3 přítahy start každých 55sekund po dobu 30 minut.
STRATEGIE: maximalizace rate, aktuální rate 3,27přítahů/min. Opakuji ještě 1, pak sundám pauzu.

Něco málo na břicho..

Akorád mam pocit, že mi po těch přítahách lezou prsa na ramena, njn ale to se nedá nic dělat.

A ještě bych rád něco přidal, mam zase nějakej pohovor a tentorkát nevím jak samička bude vypadat, takže zase nahodim ty biepsové zdvihy s klikama v zátěžové vestě pod TABATOU nejspíše
smetak

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To chodis na pohovor bez trika?
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
To chodis na pohovor bez trika?

ne, ale pump 20-30minut předem přece poznáš i na rukou. Navíc tim, že se nalije krev do rukou ji nebude tolik v břichu, které se musí logicky zmenčit , tak mluví teorie o nezničitelnosti hmoty a zachování hmotnosti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: