|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: so březen 01, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Díky za report.
Právě mě jde o ten pocit a zdravotní benefit chci odstranit (únavu+nafouklost+plynatost+zasekanost) a poměrně to jde směrem k lepšímu. Držím energetický příjem 3000kcal+ na moji váhu, výšku a tréninkové zatížení je to OK.
Nejlepší je, že někteří do toho nikdy nepůjdou, protože jim to nedovolí strach aby náhodou nehladověli a nenastal katabolisums svalů .
Zatím to držím od minulýho týdne tj. 18.2. IF od čtvrtka.
Něco málo tu postnu.
- prvních 9 dní mě bolela hlava, protože se tělo přepínalo na spalování tuků místo sacharidů. Někdo to nemá.
- zasekanost mě trápila od diety před soutěží, chodil jsem na velkou 1x týdně a nešlo to a byl jsem unavený, nyní už je to v normě 3x-4x do týdne
- po jídle snídani nejsem unavený, jako dříve
- opadl mi stres na jídlo nemusím na to myslet.
- uvědomil jsem si, že je jedno jestli přijmeš v jednom jídle 30g bílkovin nebo 100g bílkovin. Výsledek je stejný, jen to bude tělo zpracovávat delší dobu. tzn že nemusíš jíst 10x denně.
- tělo při zpracování tuků vyrábí teplo. Před soutěží jak jsem vysadil tuky, tak mi byla každej den totální zima, nosil jsem termoprádlo, mikinu i doma kde bylo 26°C. Mě byla zima.
- je to sranda, ráno jak jdu na trénink hladový tak je to o něčem jiným. Mám více síly (nejsem unavenej po ranní snídani) jak příjdu domů a tělo hladovělo 16hodin tak je vysušené jak houba. Naperu tam 60% energetického příjmu a do 3 hodin to ty svaly pěkně nažene a vysekanost je pořád stejná. Pořád jdou vidět břišáky a proužky na stehnech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: so březen 01, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so březen 01, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
To ze mas zacpu a ses nadmutej zalezi na skladbe stravy. Kulturisti ji plno jidla a tim padem je lepsi si to rozlozit v prubehu dne na x jidel a ne se vecer prezrat o tom snad nikdo nepochybuje. Kdyby to byl zase takovej zazrak jak tu popisuješ (stejne jako sis pochvaloval predesle nesmyslne postupy, co jsi zkousel), tak to dela kazdej kulturista a není to o strachu to vyzkoušet, ale o selskem rozumu. Když potřebuje borec prijmout napr. 4000kcal v kvalitních kaloriích (maso, zelenina, komplexni sachry) tak kazdej normalni clovek si to rozlozi na x jidel a nebude se snazit to do sebe narvat najednou nebo nadvakrát. Bez se zeptat Jablonickeho co si o tom mysli, když si s nim občas vykladas. První co bude, ze se usmeje a bude si myslet, jak zase ti mladi něco vymejslej a pak se ti to bude snazit nejak slusne vysvětlit...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 01, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
Já neříkám, že je něco super, jen píšu jak se mi to jeví. Třeba se v tom najdu a zalíbí se mi to. Není snad lepší se těšit na 3 velký jídla denně než na 10 malých?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so březen 01, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Já neříkám, že je něco super, jen píšu jak se mi to jeví. Třeba se v tom najdu a zalíbí se mi to. Není snad lepší se těšit na 3 velký jídla denně než na 10 malých? |
10 jidel denne? To je zase na co? Jinak 3 jidla denne rano, odpoledne, vecer, to je snad normalni stravovani, to ale není pripad toho tvého nového zázračného postupu ne? 3 normalni jidla denne plus podle hladu svacinky mezi, to uplne staci a bue to fungovat a nemusíš vymejslet nejaky zázraky. Ale ono te to casem prestane bavit něco furt vymejslet a budes se stravovat normalne, tak jako všichni ostatní.. V kulturistice totiž zadny zazracny postupy nejsou a to ti potvrdi uplne všichni co uz mají něco za sebou..
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:49 am Předmět: |
|
|
Koukal jsem do historie tvého logu, mám pocit, že za každou cenu se snažíš furt vymýšlet nějaký kraviny, přitom nejlepší výsledky jsi měl když si jedl tak nějak "normálně". Proč myslíš, že jsi měl problémy s tím že jsi nechodil na záchod? Podle mě to bylo právě proto, že vždycky jedeš nějaký striktní režim, na něco se upneš a pak si rozhodíš celý zažívání. Teď zas jdeš do dalšího extrému, mít denně 2 jídla a z toho jedno v podobě obrovské porce jogurtu se smetanou  to zas budeš na záchodě 10x denně.... fakt bych se nesnažil furt něco vymýšlet a jedl prostě normálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po březen 03, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
Pondělí:
2 týden Korte 65%
B-day
Nohy:
Čelní dřep: + 5kg
6x6..70kg
Prsa:
Benchpress:
5x5..75kg + 5kg
Záda:
Shyby:
5x5..bw +2,5kg
Doplněk:
Ramena:
Rozpažky: +2,5kg
4x10..10kg
Lýtka:
Výpony ve stoje: +5kg
4x10..95kg
Břicho:
Přítahy nohou ve visu:
3x10
Takže od závodů tj 3 měsíce nabráno 2kg tuku a svaly zůstávají na stejno jen se mi zalili nohy  to není tak špatný jak jsem si myslel. Jdeme se pořádně do toho opřít

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:27 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Koukal jsem do historie tvého logu, mám pocit, že za každou cenu se snažíš furt vymýšlet nějaký kraviny, přitom nejlepší výsledky jsi měl když si jedl tak nějak "normálně". Proč myslíš, že jsi měl problémy s tím že jsi nechodil na záchod? Podle mě to bylo právě proto, že vždycky jedeš nějaký striktní režim, na něco se upneš a pak si rozhodíš celý zažívání. Teď zas jdeš do dalšího extrému, mít denně 2 jídla a z toho jedno v podobě obrovské porce jogurtu se smetanou to zas budeš na záchodě 10x denně.... fakt bych se nesnažil furt něco vymýšlet a jedl prostě normálně. |
Tak ja mel kvalitni stravu celej rok a pred tema zavodama slozenou ze sach a bilkovin. Nevim cim to, ze jsem zacalmit zacpu. Ktera trvala kur..dlouho. Ted jak si davam vetsi rozestupy mezi jidly, se mi to konecne vratilo do normalu a 10x denne to neni. A co rikas na paleo? Ala tuky. To tu par lidi jede. Nerikam, ze se toho budu drzet dlouho. To by ani neslo ala superkompenzace. Muj kamarad folis trojbojar na tom jede roky a zveda silu a sval. Hmotu porad
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út březen 04, 2014 4:51 am Předmět: |
|
|
větší rozestupy jsou ok, ale jíst 2x denně z toho jedno jídlo v podobě kýblu jogurtu, smetany a kokosovýho mlíka, mi prostě normální taky nepřijde. Jinak proti paleu nemám nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | shooter napsal: | B-day |
ha, ja mel vcera taky.. tak gratuluju a tuku zdar! |
Díky, tobě taky vše nej
Sleduju tvůj log. Přesně tak tukům zdar
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
Středa:
2 týden Korte 65%
Konečně se mě ty ramena, jak posiluju rotátory, lepší. Takže mě ten trénink baví čím dál více a těším se na něho. Síla se zlepšuje.
Z pondělka jsem naspal 2 hodiny bo jsem byl na vodní dýmce no a nějak jsem nemohl pak ani dejchat...blb fak
Prsa:
Benchpress:
6x6..75kg
Nohy:
Čelní dřep:
5x5..70kg
Záda:
Shyby:
5x5..bw + 2,5kg
Doplněk:
Biceps:
jč:
2x10..15kg
2x10..12,5kg
Triceps:
Lano:
4x10..33kg
Břicho:
Zkracovačky na míči:
100x
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
Sobota:
2 týden Korte 65%
Včera mi ten trénink nevyšel časově, tak jsem to přesunul na dnešek.
Záda:
Shyby:
6x6..bw+3kg
Nohy:
Čelní dřep:
5x5..70kg
Prsa:
Benchpress:
5x5..75kg
Doplněk:
Ramena:
Rozpažky:
4x10..10kg
Lýtka:
Výpony ve stoje:
4x10..95kg
Břicho:
Přítahy nohou ve visu:
3x10
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 6:15 am Předmět: |
|
|
Jak nemůžeš dýchat po vodní dýmce  já mám dvě kráby na týden,když nepočítám každý pátek jendu celou a dýcham uplně v klidu a nestane se mi že bych enstíhal s dechem  moc se pozoruješ  jinak super že rotátory se lepší neni to žádná sranda vim to z vlastní zušenosti ,makej !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|