|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po únor 24, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 24, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Ale oni už v prodeji jsou! Když si to rozklikneš tak uvidíš. Oni v prodeji a v eshopu už jsou, jen se zobrazujou pouze jako alternativa u velkýho balení, tam v nabídce vybereš menší a koupíš, ale ve vyhledávání to to malý samostatně nenajde. |
Aha, chápu. Tak to beru zpět, co jsem psal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út březen 04, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
kezby mi taky neco prislo : ( :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út březen 04, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Dzitro napsal: | | kezby mi taky neco prislo : ( :D |
Pošli mi adresu,pošlu ti na dobírku (za poštu) 30g Jahodového nutrendu,co se mi tu válí a už mi leze krkem :D
Taky mě mrzí,že jsem tuto možnost zaregistroval až teď, vzorky od SynTechu by mě zajímaly. (další protein bude buď nový extrifit nebo toto). a proteiny na blind už nikdy! :D alespoň ne 2kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 04, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Teoreticky bych mohl mít i další vzorky SynTechu, dorazit by měly snad také v pátek. Ale nechci slibovat, kdo ví, kde se to může zaseknout:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út březen 04, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Já bych kdyžtak rád něco ozkoušel, pokud zbyde :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út březen 04, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Teoreticky bych mohl mít i další vzorky SynTechu, dorazit by měly snad také v pátek. Ale nechci slibovat, kdo ví, kde se to může zaseknout:). |
Ahoj, bude mozne vzorky SynTechu zakoupit i na krame? Na Palmovce je nemate..coz je skoda : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Tak se nám tam sortiment zase trochu rozšířil:
https://obchod.ronnie.cz/vzorky-suplementu
A jinak zdarma tady rozesílat zase budu, ale až za námi bude toto.
A jak jsem naznačoval, že vzorků bude MNOHEM více, tak jsme to včera zrovna řešili a vypadá to, že to nebude ve druhé půli roku, ale na konci půle první už:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
Extrifit: CFM Instant Whey 80 (všech 7 příchutí)
Extrifit: Hellgel
Mám tady na rozesílání 30gramové vzorky proteinového suplementu CFM Instant Whey 80 ve všech aktuálně dostupných příchutích a 46gramový vzorek Hellgelu. V případě, že byste chtěli vzorky poštou poslat, napište mi tady na fóru soukromou zprávu - prosím, do názvu zprávy uveďte "Vzorky" a do samotného textu pak nezapomeňte přidat svoje jméno a plnou poštovní adresu. Zdarma, jako vždy.
Že Vám hned neodpovím, neznamená, že zpráva nepřišla, tzn. pište jen jednou prosím:).
Platnost nabídky: do vyplenění zásob:)
UKONČENO. UŽ ADRESY NEPOSÍLEJTE!
Naposledy upravil Ronnie dne so duben 12, 2014 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
Ronnie má asi nápor, už 8 minut se mi nechce odeslat PM :D. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Přišla, byl jsi šestý v pořadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, asi je spíš chyba v systému hlášení odeslaných a neodeslaných PM. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
Ty ji musíš teď vidět v "Nedoručené" (protože jsem ji ještě neotevřel).
Jinak pokud to trvalo dlouho, je to zlobením mailserveru, nějak si nedá a nedá pokoj včera a dnes...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|