Problémy s lokty

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problémy s lokty  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Problémy s lokty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 5:08 pm    Předmět: Problémy s lokty Odpovědět s citátem

Zdar lidi,

v lednu jsem jel beara 1. fázi a v poho, docela i progress.. Pak v únoru jsem rozjel 2. fázi, ale problém byl, že jsem začal chodit na maturáky a vracel se domu cca ve 3 hodiny a měl pak tak 3 hodiny spánku každý víkend, často jsem i přesto chodil trénovat.. Pak mě prostě začaly bolet klouby při pohybu a asi nějaký vazy v loktech a v nohách.. Klouby už mám snad v poho díky výživě..

Ale ty lokty bolí jakoby zevnitř (tam kde je biceps), nevím zda to jsou vazy nebo šlachy nebo co a jak mám postupovat. Dá se s tím normálně odjet trénink, žádná tragická bolest to neni, ale čím víc dělám např. ruce apod. tím víc to bolí po tréninku nebo další den, bicepsové zdvihy nedělám vůbec (těžké by bylo dost nepříjemné). Je to taková zvlášntní bolest a někdy jí cítím a někdy ne. + občas mě bolí nohy v ohybu (také z vnitřní strany), ale to je taková ta bolest jakoby z únavy, to je uplně něco jiného a možná to je z počasí nebo tak, i když nevím.

BUDU VELICE VDĚČNÝ ZA JAKOUKOLIV RADU, nyní to mažu konopnou mastí a chci se zeptat zda jsou na to vhodné studené sprchy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:10 pm    Předmět: Re: Problémy s lokty Odpovědět s citátem

Tak muzes si zajit nechat udelat diferencialni diagnostiku...takhle se nepozna nic. Treba za 550/h se muzes stavit u tak kvalitniho fyzioterapeuta jako jsem ja:DD
Masti nemam rad ale nic to nezkazi.studena sprcha ne...
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak akutní to neni, tak ještě k tomu vysolit 550,- se mi teda moc nechce
eraZ

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s lakťami som mal problém aj ja, vlastne mal som ho skoro zo všetkým ale čo sa týka lakťov tak som mal takú bolesť, ako opisuješ možno, niekde vo vnútri lakťa a mal som ich také ako keby stuhnuté tie šľachy a cítil som tú bolesť aj keď som len tak voľne ležal bez námahy, pri posilovaní neviem pretože som tréningy s tým nejazdil, keďže som bol na maródke už kvôli ramenám keď sa k tomu pridali lakte často mi až dokonca vyskakovali ako keby z dráhy pohybu, keď som chcel vystrieť ruku čiže uzavrieť kĺb tak sa mi stalo, že mi občas seklo lakeť a nemohol som ho proste vystrieť ako keby mi vyskočil z kĺbu alebo niečo na ten spôsob, u lekára som s tým nebol, no hodil som na to trochu domovskú dedinskú medicínu, natrhal som si lopúchy priložil k ruke obviazal obväzom a po dvoch troch týždňoch bolesť prestala, vyskakovanie sa však ešte občas ukázalo a stuhnutie mi jemné ostalo tiež, vtedy som začal užívať nejaké vitamíny - vápnik, horčík a kúpil som v lekárni colafit - čistý kolagén na kĺby a šlachy alebo také niečo by to malo byť, vtedy som mal síce dlhú pauzu od cvičenia no po dvoch mesiacoch užívania toho kolagénu moje problémy s lakťami úplne zmizli a teraz môžem cvičiť všetko a s lakťami problém nemám neviem či máme rovnaký problém no každopádne skúsiť môžeš...
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:

Tak si počkej. Pozdějš s radostí vysolíš pár tisíc
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
novalegenda napsal:

Jakto? Já byl na operaci s meniskem a stálo mě to stovku za ubytování na pokoji v nemocnici. Jak se operace lokte liší od operace kolene? To by snad všechno měla pokrýt pojišťovna ne?

Edit: Navíc s takovejma problémama snad můžeš zadarmo chodit k doktorovi a nemusíš platit 550 na hodinu fyzioterapeutovi . . .
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tedy koupím vápník a hořčík v proteinu mam hydrolyzovaný kolagen toho mam tedy 6 g denně..

jinak mě napadlo, co to začít ignorovat a jet normální trénink a třeba to přejde
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
asi tedy koupím vápník a hořčík v proteinu mam hydrolyzovaný kolagen toho mam tedy 6 g denně..

jinak mě napadlo, co to začít ignorovat a jet normální trénink a třeba to přejde

Kup si něco, co obsahuje glukosamin, chondroitin a MSM + tam dávej velký dávky hydrolyzovanýho kolagenu - 6g je málo - chtělo by to alespoň 12. Spoustu lidí tady doporučuje alavis triple blend pro koně - já s tím sice zkušenost ještě nemám, ale od zítřka ho začnu užívat, tak za 2 měsíce můžu dát vědět, jestli to funguje :)
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už dobírám výživu s glukosaminem, msm a chondroitinem.. už to beru necelý měsíc, kolagen tak dva týdny
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
už dobírám výživu s glukosaminem, msm a chondroitinem.. už to beru necelý měsíc, kolagen tak dva týdny

Zlepšení může být poznat klidně až i za 2 - 3 měsíce, takže ještě chvíli počkej
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Mablung napsal:
novalegenda napsal:

Jakto? Já byl na operaci s meniskem a stálo mě to stovku za ubytování na pokoji v nemocnici. Jak se operace lokte liší od operace kolene? To by snad všechno měla pokrýt pojišťovna ne?

Edit: Navíc s takovejma problémama snad můžeš zadarmo chodit k doktorovi a nemusíš platit 550 na hodinu fyzioterapeutovi . . .

Jasně že mužeš:) Enjoy a mužeš i čekat měsíc a půl než se někam dostaneš:)

Ne teď zcela vážně,samozřejmě normálně jde vše přes pojištovnu...bohužel...ale počkáš si a budou tě nutit dělat spoustu kravin nahovno...je to tu u nás hnusná díra a brzo se stěhuju za sluníčkem do hezčí země:D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
DiamonD123 napsal:
Mablung napsal:
novalegenda napsal:

Jasně že mužeš:) Enjoy a mužeš i čekat měsíc a půl než se někam dostaneš:)

Ne teď zcela vážně,samozřejmě normálně jde vše přes pojištovnu...bohužel...ale počkáš si a budou tě nutit dělat spoustu kravin nahovno...je to tu u nás hnusná díra a brzo se stěhuju za sluníčkem do hezčí země:D

Já měl na tohle docela "kliku". Na prohlídku jsem šel hned ten den a operaci jsem absolovovall 3 týdny od prohlídky. Koleno mi sice operací menisku nezpravili, což je velmi zvláštní, ale alespoň spravili ten prasklej meniskus. Takhle vím, že problém je v nečem jiným.
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když nemám dost peněz a msm, chondroitin a glukosamin už dochází, bude stačit když zakoupím jen ten kolagen?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
když nemám dost peněz a msm, chondroitin a glukosamin už dochází, bude stačit když zakoupím jen ten kolagen?

Nevím, co pro tebe znamená nemít dost peněz, ale třeba ten alavis vyjde 700g na 800kč a vystačí na 2 měsíce. Myslím, že samotný kolagen stačit nebude. Pokud ti budou problémy přetrvávat, tak prostě nebuď línej a zajdi si k tomu doktorovi, když to máš zadarmo. Když budeš mít štesťí, tak ti pomůže
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak nejsem kůň a bojím se, že v tom jsou nějaké nečistoty a málo peněz je málo peněz, jsem student a nemůžu moc rozhazovat, rodiče si myslí že to jsou steroidy nebo něco chemickýho, takže s těma se o tom bavit nehodlam už vůbec

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problémy s lokty Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: