práce

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - práce  Úvodní stránka -> Trénink -> práce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 2:33 pm    Předmět: práce Odpovědět s citátem

Dobrý den získal jsem novou práci jedná se o manuální práci v dílně. Patří tam především řezání a pilování chci se zeptat jestli při této práci nemůžu přijít o svalovou hmotu. Tuto práci dělám denně tak 6-7 hodin děkuju předem za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prijdes i neprijdes, veskera svalova hmota se ti z ostatnich partii slije do na predlokti, tzv. Pepek namornik syndrom. Opatrne s tim!

A ted pokud si myslel svuj dotaz vazne, tak to jestli prijdes o hmotu zalezi predevsim na tom, jak budes jist a cvicit...
Milcek55

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám asi 480g sachrů kolem 200g bílkovin a asi 60g tuků. Trénuju 4x týdně co myslíš?
Olejnas

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se v praci jsi schopny nasvacit a naobedvat, tak dobra zprava pro tebe, nemusis cvicit krceni cinky na predlokti a vsechno pujde tak jako doposavad, jen budes mnohem vice unavenejsi, takze doporucuji zamerit se na suplement z nejlepsich - spanek :)

Jinak si myslim, ze se neni ceho bat. Vetsina bilych stredoevropanu odpovidajiciho veku tady na foru pracuje a krom toho, ze je obcas tezky se po praci odhodlat cvicit (diky alahu za nakopavace a ruzna nocka), tak se to da prezit.
Milcek55

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo mám čas se v práci najíst takže nemusi mít nějaký obavy že bych šel svalově dolu? I když z toho cejtim triceps tak že by se přetrénoval a šel dolu?
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Jo mám čas se v práci najíst takže nemusi mít nějaký obavy že bych šel svalově dolu? I když z toho cejtim triceps tak že by se přetrénoval a šel dolu?

A pokud by ti někdo na internetu řekl, že ano, tak uděláš co? Dáš výpověď a půjdeš hledat jinou práci?
Milcek55

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne prostě se jen ptám a čekám nějaká rady jak tomu zabránit. A nidko si tě neprosil o tvůj komentář :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, Tomas Bures makal ve slevarne 8 hodin denne, v ruce tahal i 50kg odlitky a stejne vyhral mr. Universe

takze nejake tvoje smrdlani s pilkou rozhodne nebude tragicke
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Ne prostě se jen ptám a čekám nějaká rady jak tomu zabránit. A nidko si tě neprosil o tvůj komentář :)

Spíš jsem tě chtěl navést na to, abys použil mozek, než se začneš na něco ptát, ale ok :)

To, jak na tom budeš, závisí hlavně na tom, jak jíš a jak cvičíš.
Milcek55

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře děkuju
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kruci co tady se resi za veci
Balboa

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřeš ho*na a buď rád, že máš nějakou práci. Život uteče velmi rychle a o ty svaly stejně příjdeš. Nebo si myslíš, že budeš benchovat ještě v 75 letech? Malé % lidí ano, ty s největší pravděpodobností ne. Kůže bude povislá. Svaly žádné a budš koukat na mladé 20 leté kluky jak do toho buší, když už ty nemůžeš. Tak choď do práce a neřeš ho*na.
Novic

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smazáno

Naposledy upravil Novic dne pá červenec 25, 2014 7:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:12 pm    Předmět: Re: práce Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Dobrý den získal jsem novou práci jedná se o manuální práci v dílně. Patří tam především řezání a pilování chci se zeptat jestli při této práci nemůžu přijít o svalovou hmotu. Tuto práci dělám denně tak 6-7 hodin děkuju předem za odpovědi.

takovyhle starosti mít, asi si dělaš stejně prdel
Martinn24

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:40 pm    Předmět: Re: práce Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:

Pokud jsi v období, kdy chceš udržovat, zkvalitňovat nebo nabírat novou svalovou hmotu, tak je lepší se vyhnout manuální práci. Při manuální práci spálíš mnohem více kalorií než při sedavém zaměstnání. Viděl jsem to u sebe, proto jsem se svého času vyhýbal i brigádám, kde bych se musel hýbat. Když se snažím nabrat, tak se já osobně vyhýbám i sexu a všemu, co je s tím spojené. Protože tím taky hubneš a navíc ztrácíš i sílu v tréninku.

Rychle na stránku:

Přejdi na: